- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi_mod
aktív tag
A physx körül valamit nem nagyon értetek szerintem!
Ha van egy olyan progid ami ezt a "módot" támogatja, akkor az csak úgy hajlandó elindulni -én így tudom- ha fent van a physx drivere. Szal ha valakinek Ati kártyája van a driver akkor is kell.
A ki és bekapcsolás és a látott effektek elvileg azért nem mutatnak egetrengető változást, mert egyik állapotban szoftveresen másik módban hardveresen történik a gyorsítás.
értelemszerűen mindkét esetben van physx!! csak épp máshol számolódik más más sebességgel. Ezért akad vagy épp fut röccenésmentesen!
Ezért kell kapcsolgatni, ha nvidiad van, ha Ati akkor meg tökmindegy mert úgyis szoftveres lesz a gyorsítás.
Szóval szvsz hülyeség az összehasonlító videó!
Max annyit tudok elképzelni, hogy egy két részecskeszimulációt használó effektet csak hardveres gyorsítással mutat, de ennek nem különösebben látnám értelmét...
A physx jelenleg elég gyerekcipőben jár -már ami a játékokat illeti. Jó dolog lenne, ha értelmesen használnák ki!Itt a Batmanban egy két szalag és a pókháló kivételével nem láttam sehol a hatását, a Mirrors Edge-ben is csak a zászlók ponyvák stb. Assasins Creed Havokja is ugyenez, ott csak 1 azaz egy helyen volt értelme -pavilonrombolás.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- iPhone topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Horgász topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest