Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomi_mod

aktív tag

válasz GrG1210 #34 üzenetére

A physx körül valamit nem nagyon értetek szerintem!

Ha van egy olyan progid ami ezt a "módot" támogatja, akkor az csak úgy hajlandó elindulni -én így tudom- ha fent van a physx drivere. Szal ha valakinek Ati kártyája van a driver akkor is kell.

A ki és bekapcsolás és a látott effektek elvileg azért nem mutatnak egetrengető változást, mert egyik állapotban szoftveresen másik módban hardveresen történik a gyorsítás.
    értelemszerűen mindkét esetben van physx!! csak épp máshol számolódik más más sebességgel. Ezért akad vagy épp fut röccenésmentesen!
    Ezért kell kapcsolgatni, ha nvidiad van, ha Ati akkor meg tökmindegy mert úgyis szoftveres lesz a gyorsítás.
    Szóval szvsz hülyeség az összehasonlító videó!
    Max annyit tudok elképzelni, hogy egy két részecskeszimulációt használó effektet csak hardveres gyorsítással mutat, de ennek nem különösebben látnám értelmét...
    A physx jelenleg elég gyerekcipőben jár -már ami a játékokat illeti. Jó dolog lenne, ha értelmesen használnák ki!

Itt a Batmanban egy két szalag és a pókháló kivételével nem láttam sehol a hatását, a Mirrors Edge-ben is csak a zászlók ponyvák stb. Assasins Creed Havokja is ugyenez, ott csak 1 azaz egy helyen volt értelme -pavilonrombolás.

Új hozzászólás Aktív témák