- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A teszthez tartozó topik: OnePlus 3 - Szentháromság
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Mondjuk nekem is rögtön ez jutott eszembe, mondjuk amikor az akku kezdi megadni magát, akkor ha még benne vagyok a két évben, akkor odavágom a falnak és kapok egy új telefont. Hát nem tudom mennyire valószerű...
Bár ha az akku cserélhető lesz szervizben, akkor nyilván nem kínlódnék ilyennel. Legalább 3 évet ki kell hogy húzzon ez a telefon (teljesítményben is), ha a belépő kategóriás Xiaomi Redmi 1s kibírt 2 évet.
[ Szerkesztve ]
-
MakiVerem401
csendes tag
Szerintem meglehetősen kevés ember szórakozik ilyennel. Nálam eddig amióta okosak a telefonok kb mindegyik 2 évet szolgált aztán ment a fiókba.
A leírás szerint vandalizmus , betört kijelző , vízkár esetén cserélik . Ez gyakorlatilag lefed mindent,így nem nagyon van hova táncolniuk. A 24 000 ft ~20% a telefon árának, ez olyan mintha az S7re befizetnél kb 50-60 000 garanciába, ami közel a gyártási költsége egynek, szerintem ez nekik nem egy nagy érvágás. (kapnak egy olyan készüléket amiből még kinyerhetnek alkatrészeket) Ha minden 2. telefont kellene cserélniük akkor is bőven megérte nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest