- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
továbbra is féltik a sokkal jövedelmezőbb subnotebook szekciót,
pont annyit újítanak amennyit nagyon muszáj aztán az Intel név elintézi a többit
barátnőmnek nincsenek nagy elvárásai egy géppel szemben, de muszáj volt egy Crystal HD "társprocesszort" beszereznem az ez előtti N455+nm10 gépbe, így nagyjából már ok, minden filmtípust lejátszik, de a nettezés nem a leggördülékenyebb sajnos, pedig azzal nem lenne gond, már neki tökéletes lenne
esetleg tud valaki olyan programot amivel lehetne tuningolni egy N455-ös atomot, legalább az intel által is használt 1866Mhz-re, a memóriákan van tartalék 667Mhz-en mennek 1333Mhz helyett -
kisza25
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #34 üzenetére
atom+crystal HD-vel mehetsz
-
kisza25
félisten
na igen nekem egy N455-ös van a netbookomban, egyetlen jó tulajdonsága, hogy keveset fogyaszt
annyira gyenge, hogy sima nettezés sem megy vele gördülékenyen, még teljesítmény centrikusra állítva sem
még XP-vel jobb egy fokkal, de win7 starterrel....
megtámogattam 2GB-rammal (DDR3) és kipróbáltam SSD-vel is, de nem a HDD fogja vissza -
kisza25
félisten
ez most mennyivel jobb, mint a már elérhető atom (amin ugye nem változtattak) és a crystal HD gyorsító, amiről itt írtam egy kis szösszenetet,
ez ugye gyorsítja flash tartalmakat, a HD tartalmakat h.264, VC1-et MPEG2...
ja hogy akkor 15-20eFtból meglenne ue. és nem kellene egy új netbookot vásárolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest