Hirdetés
-
Mobilarena
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssid3956
tag
-
ssid3956
tag
Sziasztok
Kb 1 éve próbálkoztam Wordpress motor telepítésével Zyxel NAS326-ra. Sajnos nem jártam sikerrel.
Azóta eseleg van lehetőség weboldal létrehozására ezen a nason? Gondolok itt pl az új firmware-re stb.A válaszokat előre is köszönöm
Ugyanezt a kérdést korábban feltettem egy másik témában is, de itt talán jobb helye van. (Tudom hogy nem szabadna ugyanazt 2 helyre írni, elnézést
)
-
ssid3956
tag
Sziasztok!
Hogy lehet a Zyxel NAS326-on teljes gyári visszaállítást csinálni? Tehát hogy egy olyan gépem legyen, mintha most venném ki a dobozból vadi újan.
Meddig kell nyomni a reset gombot?
Előtte a merevlemezt vegyem ki? (a terv az, hogy most veszek egy új 2TB- os merevlemezt,és az lenne a reset után a fő lemez, a régi lemez pedig menne a másik slotba.) -
ssid3956
tag
válasz
Mr Dini #5736 üzenetére
Megtettem, de úgy tűnik nem sikerült tökéletesen. A windows fájl böngészőben még mindig plexként van feltűnetve a megosztás...
Azóta 2 pittyenésig+5másodpercig nyomtam a reset gombot, hogy törlődjenek a beállítások, de úgytűnik megmaradt minden.
Arra van lehetőség, hogy a lemezen lévő fájlokat ne, csak a rendszert gyaluljam le mintha zsír új lenne? Vagy akkor a filmek is mennének vele? (nem pótolhatatlan adatok, csak macerás lenne újra letölteni.)[ Szerkesztve ]
-
ssid3956
tag
Sziasztok!
NAS326-ra milyen média szervert ajánlotok, amit távolról is el tudok érni, és van webes igényes kinézetű kezelő/néző felülete? Tehát hasonló mint a Plex.
A Plex kilőve, mert már a tököm tele van vele hogy "a szerver nem elég erős a videók konvertálására".
(Pedig a beéllításoknál a videó résznél mind a 3 "eredeti"-re van állítva. Szóval ha ennek a javításásra van ötletetek, akkor azt is szívesen fogadom)
Kodi, esetleg más? -
ssid3956
tag
Részben ide is vág a téma, szóval ide is bemásolom:
Sziasztok!
A D-Link DCS-5010L kamerát sehogy sem tudom FTP szerverrel (Zyxel NAS326) összekapcsolni. Az majdnem biztos hogy a probléma a kamera körül van, mert a wifi router FTP "szerveréhez" is próbáltam csatlakoztatni, de ott is azt írja hogy "Can not connect to FTP server."
Valakinek van ötlete? Mit csinálok rosszul? -
ssid3956
tag
válasz
ssid3956 #5330 üzenetére
Na, sikerül elb@szni...
Próbáltam MC-vel a mappákat kézzel átpakolni a másik lemezre, de akkor összeomlott az egész. Azóta reseteltem, és minden OK (ránézésre) de azt írja hogy nincsenek elérhető programcsomagok. Ha frissíteni próbálom a listát, akkor azt írja hogy lista letöltése sikertelen...[ Szerkesztve ]
-
ssid3956
tag
Sziasztok!
A NAS-ban (NAS326) két lemez van.Nevezzük őket "lemez A'' és "lemez B"-nek. Eddig az A lemez volt a fő lemez(ezen volt az admin mappa stb) de most leformáztam azt a lemezt, és az említett mappák átkerültek a B lemezre. Azért nincsnek ott jó helyen, mert a B lemez csak tárolásra van, hangos, és nem NAS-ba való.
Van valami mód, hogy újra az A lemez legyen a fő lemez?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy ZyXEL NSA325v2 "felsőkategóriás" NAS első napjai a szolgálatban, ismerkedése és házassága a Transmissionnel.
- Pár hónapos Apple iPhone XR eladó, független, 94%-kos gyári akksival!
- LG 21:9 UltraWide IPS ívelt monitor, 144 Hz, 34 hüvelyk, AMD FreeSync,szép állapot!
- EZ IGEN! Sony PS5 Fat BONTATLAN Final Fantasy Bundle + Cover + Joystick ÚJ
- JBL PartyBox Club 120 - 2év MediaMarkt Garancia
- Sony PS5 CF1216 God of War Ragnarök Bundle eladó God of War Ragnarök játékkal együtt!