- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quino
tag
válasz
tillmann1999 #135 üzenetére
FFP: The fonz fun_plug is a collection of applications compiled and packaged by fonz, and many (third party) packages are available, including ssh(d), lighttpd, rsync(d), buildtools, editors], midnight commander, Ttransmission, nzbget, openvpn and many more.
TM:TransmissionWLAN-on és LAN-on nézem őket, a végleges megoldás valószínűleg a kábel lesz
Mit értesz ez alatt, hogy semmire nem reagál?
-
quino
tag
válasz
tillmann1999 #129 üzenetére
Nekem egy F6320-ra van kötve és eddig a TV gond nélkül lejátszott mindent. Annyira, hogy nem is vettem meg a kinézett mediaplayert.
A pörgetés picit nehézkes, mert csak 25-30 másodperceket léptet a gombbal, de a keresőbe bárhova tekerheted.
A folytatás nekem eddig elég esetleges, de ez lehet amiatt is, mert közben állítgatok a rendszeren is -
Tonyk
veterán
válasz
tillmann1999 #131 üzenetére
"Ilyen esetben már felejti a tv az előzményt."
Nálam, nem. Sőt. Félbehagyom az egyik tv-n, folytatni tudom a másikon is. Most próbáltam ki egy D és egy F sorozatú között. (Tudtam, hogy így van, csak hogy ne írjak hülyeséget.)
-
Tonyk
veterán
válasz
tillmann1999 #129 üzenetére
"Korábban próbálkoztam már egy sima NSA325-tel, amit gond nélkül felismert a Samsung TV, de ha nézek egy filmet, akkor pl. előrepörgetni nem tudom, egyszerűen kiírja a tv, hogy ez a funkció nem elérhető. "
Mert nem a táviránytó gombját kell erre használni, hanem a lejátszóban lévő időkeresés funkciót.
"Tehát ha egy filmet megszakítok a közepén, akkor később nem tudok odatekerni, hanem újra le kell játszanom az elejétől."
D sorozatban van a lejátszó menüjében olyan, hogy Folytatás. Ekkor onnét folytatja ahol előzőleg abbahagytad. E és F sorozatnál alapból ott kezdődik a lejátszás, ahol abbamaradt, ott a menüben olyan van, hogy Megekintés az elejéről (2. menüpont a lejátszó menüjében, de most nincs kedven felállni és megnézni)
Harmadrészről a médiakiszolgáló alkalmazásnak is támogatnia kell ezen funkciókat (pl. folytatás). Zyxel + minidlna tökéletesen kezeli ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest