-
Mobilarena
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
-
gduck
addikt
válasz
Zizi123 #9634 üzenetére
Nem lustaság az, ha a "téves" törvényi háttért valaki nem fogadja el. Mint már írtam, a TORRENT működéséből adódóan, ez kényes téma! Ha valaki meg akar bűntetni, akkor az általad beleinkelt szöveg simán támadható. Sose fogod tudni bizonyítani hogy tőled 1 bit se távozott a jogsértő tartalom letöltése közben.
De mint mondtam, a kutyát se érdekli ki mit tölt, így okafogyott az egész eszmecsere
-
gduck
addikt
válasz
Zizi123 #9632 üzenetére
"Csak úgy mellékesen mondom, hogy torrentezni nem illegális."
Ez igaz!"Megosztani jogdíjas terméket viszont igen."
PONTOSAN! De mivel a torrentezés megosztásos letöltési módszerrel működik, ezért TORRENTEN jogdíjas terméket letölteni ebből kifolyólag - ha hiszed, hanem - illegális. És pont!De mivel, hogy ki mit és honnan tölt, a kutyát se érdekli, ezért ez a vita okafogyott!
-
Zizi123
senior tag
válasz
Zizi123 #9631 üzenetére
Így pontosabb:
Csak úgy mellékesen mondom, hogy torrentezni nem illegális.
Letölteni sem.
Megosztani jogdíjas terméket viszont igen.
Tehát nem csak áltatom magam, hanem jogilag teljesen rendben van.Ezt pedig a 70 éves bírónak mondjad, hogy te nem loptál, hanem:
"hamár engem kisegítettek (seed), akkor én is kisegítek másokat (seed) ..."
Tuti meghatja -
válasz
Zizi123 #9629 üzenetére
a lopás az lopás, ezen nincs mit szépíteni
kettőnk közt annyi a difi, hogy én nem áltatom magam azzal, hogy ez jogilag rendben vansem jogilag, sem erkölcsileg nincs rendben amit teszek/teszünk.
de, hamár engem kisegítettek (seed), akkor én is kisegítek másokat (seed) ...
-
-
válasz
Zizi123 #9622 üzenetére
nem kell félremagyarázni
senki nem állította, hogy hülyeséget beszélsz, arra hívtam fel a figyelmed, hogy csúcsokat lehet hajszolni, csak minek, ha amúgy Á-L-T-A-L-Á-B-A-N egyébként nem lesz általános a tizensokmegás torrentezés. nem az a kérdés, hogy nem lehet-e elérni "vákuumban"
el lehet, ezt bizonygatod most éppen.
van 3 torrented, 2 kvázi inaktiv, 1 esetben pedig a 33 seederből néhánytól jön sok megával, tőled közben senki nem viszi.... teljesen logikus, hogy itt jó a sebességed, ha csak így és ilyen torrenteket töltögetsz, soha nem is lesz gondod a sebességgel.
-
gduck
addikt
válasz
Zizi123 #9618 üzenetére
Ment PÜ-ben, ha letisztult minden és működik, akkor kirakom ide is, ha másnak is szüksége van rá.
Természetesen a Remote GUI működik, de én az 5.18.0-as verziót használom.
-
válasz
Zizi123 #9609 üzenetére
nincs jobb a transnál és 13mb/s az 20-ból 1x megy, egyébként 5-8-al kell megelégedni.
délibábot hajszolsz.....és a duplaNAT-al pont a leggyorsabb seederek közül zársz ki sokat... a kis nas akkor gyors, ha kevés, de gyors seedertől jön a cucc. ez a cpu nem bír 200 embertől összehozni komolyabb sebességet, ezt kb el lehet felejteni.
-
Tonyk
veterán
válasz
Zizi123 #9607 üzenetére
Jó, de a második miért nem switch módban van? Vagy a szolgáltatói eszköz (már ha lehet) miért nincs bridge módban? Ekkor egy "router" lenne a hálózaton.
A dupla nat esetében 2 pf-ot kell csinálni, mert feltételezem az egyik 192.168.x a másik 192.168.y tartományban van, úgy hogy a második eszközbe a wan portba megy a szolgáltatói lan port.
A második routert egy tartományra kéne hozni az elsővel, majd a lan portokon keresztül kötni össze őket. Ekkor az első routerben kell csinálni pf-ot a kívánt eszköze. -
solti
senior tag
válasz
Zizi123 #9586 üzenetére
coreelec/libreelecen kodi fut, tudtommal az rávehető smbv1-re. Nálam 2 firestick és a rajtuk lévő kodi gondoskodik a lejátszásról, és megy gond nélkül (min smb versiont smbv1-re kell állítani)
A torrent sebességet én áthidaltam egy rpi4-gyel ami smb-n felcsatolva tölt a NASra. 40-50 MB/sec ki is jön (elméleti max környéke).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged