-
Mobilarena
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
válasz
gumimaci1235 #9746 üzenetére
Már 1 GB-es kapcsolatom van, és a sebességet nem akartam korlátozni.
Ezzel a nassal a gigabites internetkapcsolat korlátjának a környékére sem kerülsz, nemhogy emiatt kelljen korlátozni. Nagyon optimális esetben tud torrenten 100-120Mbitet.
-
vlevi
nagyúr
válasz
gumimaci1235 #9743 üzenetére
Én is csatlakozom az előttem szolokhoz. A max letöltés sebességet érdemes korlátozni a NAS-on.
A 325-os kb 14 MB/sec-et tud, de olyankor csak tölt, és semmi mást nem lehet vele csinálni.
Ezért én is korlatoztam a transmission letöltés sebességet 7MB/sec-re.
Igaz, így később jön le, amit éppen töltök, de közben tudom használni más dolgokra. -
Zizi123
senior tag
válasz
gumimaci1235 #9751 üzenetére
Nem a sávszélesség fogy el, hanem az erőforrása a NAS-nak.
Tippem szerint a CPU, vagy a memória, mert az a 256MB RAM ami abban a gépben van sajna sok mindenre nem elég.
Már csak azért is nem a szolgáltatói sávszélesség, mert a NAS max 7-8MB/s-el tud letölteni, és ha mellette elindítasz valami speedtestet, akkor kiderül, hogy még van vagy 900Mbit kihasználatlan 1GB-ból.
A NAS hálókártyája, és a HDD sem fogyhat el, mert ha a belső hálózaton mellette SMB-n másolsz a NAS-ról, akkor az sem lesz lassabb (25-30MB) jelentősen, mint amikor nem torrentezel (max 30-38MB/s).
A kapcsolatok száma sem befolyásolja a jelenséget amit leírtál, mert ha csak 3-5 peer-ed van pont ugyanannyira belassul a Transmission elérés, mint amikor 3000.
Tehát marad a memória, és a CPU.
Ezek terheltségét viszont tudod nézni realtime a NAS-on belül, ha jól rémlik.
De a lényeg, hogy nem fogsz tudni mit csinálni a történettel, ez ilyen.
1 letöltésnél, még bejön a TM pár másodperc után, 2-nél már 1 perc is kell neki, és gyakran timeout-ra fut, 3-nál már csak akkor ha befejeződött a letöltések, és max 1-2 letöltés marad aktív. -
zsiga68
őstag
válasz
Az hogy nem éred el a nast lehet sávszélesség elfogyás,túlterheled a hálózatod. Lehet hogy a routered nem bírja a sok kapcsolatot,adatmozgást.
És lehet attól is hogy maga a nas kerül túlterhelt állapotba. Ezen segíthet ha minden programot kikapcsolsz amit nem használsz: ftp szerver, web megosztás stb.Illetve a /fenti posztok / le és feltöltés optimalizálása. /Mert ugye a feltöltés is okoz ilyen jelenségeket/ Nem szerencsés ha túl sok az egyidejű írás/olvasás a merevlemezen.
Lényeg hogy van megoldás csak próbálj állítani ezeken. -
zsiga68
őstag
válasz
Mint a szél, úgy elfogyhat..
Kis leírás erről:
A "sávszélesség elfogyás" kifejezés arra utal, hogy a rendelkezésre álló internetkapcsolat sávszélessége (a maximális adatátviteli sebesség) elfogy, vagy túlterhelve van. Ez a probléma akkor fordulhat elő, ha sok felhasználó vagy eszköz egyidejűleg használja az internetet, vagy ha egyetlen felhasználó túl sok adatot tölt le vagy küld. Mit jelent? Korlátozott adatátviteli sebesség: Ha a sávszélesség elfogy, az internetkapcsolat sebessége jelentősen csökken, ami lassabb letöltéseket, videófolyamokat és általános internetes használatot eredményez. Túlterhelés: Ha a sávszélesség elfogy, az internetkapcsolat túlterhelve lehet, ami további problémákhoz, például kapcsolat megszakításához és késésekhez vezethet. Hibák: Ha a sávszélesség elfogy, az internetes alkalmazások vagy szolgáltatások hibákat jelezhetnek, és nem tudnak megfelelően működni. Miért fordulhat elő? Sok felhasználó: Ha sok ember használ egyidejűleg egy internetkapcsolatot, például egy otthoni hálózatot, akkor a sávszélesség elfogyhat, különösen, ha mindenki nagy adatátvitelt végz. Nagy letöltések: Ha egyetlen felhasználó nagy fájlokat tölt le, például videókat vagy játékokat, az is elfogyasztja a sávszélességet. Sok eszköz: Ha egy internetkapcsolathoz sok eszköz csatlakozik, például okostelefonok, táblagépek és számítógépek, az is növeli a sávszélesség-igényt. Helyzet: A mobilinternet esetén a szolgáltatók a díjcsomagokat az egy hónap alatt felhasználható adatmennyiség alapján alakítják ki, így a sávszélesség elfogyása ebben az esetben is előfordulhat, ha túllépsz a csomagban engedélyezett adatmennyiségen, a Nemzeti Média és Hangtár tanács szerint. Mit tehetünk ellene? Sávszélesség korlátozása: Állítsd be az eszközök sávszélesség korlátozását, hogy a háttérbeli letöltések ne foglalják le az internetkapcsolat teljes sávszélességét. Közös használat: Beszéljen a háztartás többi tagjával, hogy egy időben ne használják a sávszélességet. A sávszélesség átalakítása: Ha a sávszélesség elfogyása gyakori, akkor érdemes egy nagyobb díjcsomagot választani. Rögzített díjcsomag: Ha a mobilinternet sávszélessége elfogy, érdemes átállítani egy rögzített díjcsomagokra, ahol a sávszélesség nem korlátozott. Szolgáltató cseréje: Ha a sávszélesség-korlátozások nem megfelelőek, akkor érdemes egy másik internet szolgáltatóra váltani. Hálózat optimalizálása: Ha egy helyi hálózatban a sávszélesség elfogy, akkor a hálózat optimalizálása, például a router cseréje vagy a vezeték nélküli hálózat átállítása, segíthet. -
zsiga68
őstag
válasz
gumimaci1235 #9747 üzenetére
A szolgáltató láthatja az adatmozgásod. Én nem kapcsolnám ki..
-
zsiga68
őstag
válasz
gumimaci1235 #9746 üzenetére
Ezt neked kell kikisérletezni. Nem az a lényeg hogy milyen a kapcsolatod hanem milyen a routered és a belső hálózatod. Ha elfogy a sávszélesség akkor a kapcsolódó kliensek is beakadhatnak.
Ui: ha kevés a nason a szabad hely akkor az is lassulást eredményezhet. -
Tonyk
veterán
válasz
Össz. egyidejű kapcsolatok számának korlátozása, + ha be van kapcsolva a titkosítás, az is eszi az erőforrást (valamit valamiért).
-
zsiga68
őstag
válasz
Legegyszerübb korlátozni a le és feltöltés sebességét. Illetve korlátozhatod a kapcsolatok számát is, valamint ne futtass sok torrentet egyszerre.
-
Wendelke
aktív tag
válasz
gumimaci1235 #9739 üzenetére
Próbáld meg azt, hogy a lakásod/házad-nál lévő kamera rendszerhez kell a fix/publikus ip
Nekem is volt ilyen gondom a szolgáltatómmal.
-
Tonyk
veterán
válasz
gumimaci1235 #9737 üzenetére
Amit így látok a képen , amit feltöltöttél, az az, hogy be van kapcsolva a tm alatt a portovábbítás engedélyezése. Ezt kapcsold ki! Ezzel párhuzamosan az upnp-t a routerben is kapcsold ki!
Ez még ugyan nem válasz a kérdésre! De továbbra is kérdezem, hogy szolgáltatónál jártál és kértél public ipt? -
zsiga68
őstag
válasz
gumimaci1235 #9734 üzenetére
És mi volt a megoldás?
-
Tonyk
veterán
válasz
gumimaci1235 #9730 üzenetére
Nem fog menni.
Beballagsz a szolgáltatóhoz és megkérdezed, hogy hogyan kaphatsz publikus ip-t. Lehet fizetős lesz! -
Tonyk
veterán
válasz
gumimaci1235 #9728 üzenetére
Whatismyip.com mit ír ki? Mert ez CGNAT-os cím!
-
Tonyk
veterán
válasz
gumimaci1235 #9726 üzenetére
A NAT az nem alhálózat, hanem hogy a szolgáltató milyen ip-t ad neked. Nagyon lebutítva: Publikusat vagy valami olyat, mint amit lanokon szoktak (pl.: 10. , 192.), azaz több ügyfél egy ip címen látszik kifelé a net felé. Mert ha ilyen címed van nem is fog menni a portforward.
-
Tonyk
veterán
válasz
gumimaci1235 #9724 üzenetére
Nem Nat-olt hálózat esetleg?
Routerben látható külső ip-cím egyezik -e az itt kijelzettel? [link]
-
Tonyk
veterán
válasz
gumimaci1235 #9721 üzenetére
Igen. Ott ahol látod, hogy nem véletlenszerű ott van beállítva.
Ha nem Tm remote gui-t használsz, hanem csak a böngészős felületet, akkor itt (a kép csak illusztrációként két felhasználva egy másik hozzászólásból)
-
Tonyk
veterán
válasz
gumimaci1235 #9719 üzenetére
A TM így van beállítva?
A véletlenszerű portválasztás és a porttovábbítás engedélyezése előtt NE legyen pipa!
A nas biztosan 192.168.0.100-as címen van? Fixen (vagy static dhcp-n)? Nem véletlenül dynamic dhcp-n?
A neted nem NAT-olt véletlenül???? -
Tonyk
veterán
válasz
gumimaci1235 #9716 üzenetére
External hosthoz tettél *-ot?
-
Tonyk
veterán
válasz
gumimaci1235 #9714 üzenetére
Google-próbáltad már: ""sagemcom fast 5670 port forwarding". Első találat.
-
válasz
gumimaci1235 #9255 üzenetére
szerintem windows alól nem lehet... linux alól lehet mountolni
-
Beni2360
félisten
válasz
gumimaci1235 #9255 üzenetére
Ez inkább Windows topikba való kérdés.
Egyebkent a kulcs a gepen való megosztas.
Na meg miről szeretnéd elerni azt is ird meg ott. -
Tonyk
veterán
válasz
gumimaci1235 #9241 üzenetére
Szerzel egy másik ilyen zyxel nas-t, belerakod az új winyókat, beállítgatod a megosztásokat és mehet a copy-party.
Vagy a mostani nasból kiveszed a mostani hdd-ket, inicializálod a RAID-tömböt, létrehozod a megosztásokat, kiveszed őket, visszarakod a régieket. Az újakat gépbe teszed, valamilyen live linux rendszerbe bebootolva, mdadm-mel feléleszted a tömböt, és hálózaton másolsz a nasról a gépre. Ha kész, régi hdd-k ki a nasból az újak meg be a gépből. -
gumimaci1235
tag
válasz
gumimaci1235 #9240 üzenetére
?
-
solti
senior tag
válasz
gumimaci1235 #8837 üzenetére
szerintem nem
-
spiky03
veterán
válasz
gumimaci1235 #8222 üzenetére
Koszi az infot!
Akkor ugyan nalam mi lehet a hiba?
Miert nem akar elindulni egyik hozzaadott uj letoltes sem?Latom az osszes hozzaadott letoltes, van ami aktiv is, meg is tusom oket allitani, torolni. De ujat hozzaadni meg nem.
Korabban ment azzal a t.ncore.sh trackerrel is csak a laptopos verzion kulon mutatta oket. De most kb 2 napja mar nem mukodik, nem tudok hozza adni uj letoltest.
Laptopot meg nem akarom ezert bekapcsolni, mert tableten/telon kenyelmesebb lenne.
-
Tonyk
veterán
válasz
gumimaci1235 #8204 üzenetére
nem
-
Tonyk
veterán
válasz
gumimaci1235 #8187 üzenetére
Egyébként mi a baj a mostanival? Frissül nem?
-
Tonyk
veterán
válasz
gumimaci1235 #8184 üzenetére
Forrást, és azt kéne fordítani. (Egyébként arm-os kéne.)
Ha jól emlékszem a google drivos mentésben, van clamav.
-
fota6666
újonc
válasz
gumimaci1235 #8169 üzenetére
resetelnem kellett a NAS-t.
Most úgy tűnik újra megy. -
fota6666
újonc
válasz
gumimaci1235 #8169 üzenetére
done
-
z123456789
addikt
válasz
gumimaci1235 #8136 üzenetére
Veled is csak többen vagyunk.
-
z123456789
addikt
válasz
gumimaci1235 #8134 üzenetére
Ezt írtam. Mi a kérdés?
"El kéne döntened, hogy mit akarsz...:"
Megcsinálni ezt a szart. -
z123456789
addikt
válasz
gumimaci1235 #8132 üzenetére
Azt hiszem megvan...
A letöltésnél valami miatt, egy Ű betűt adott meg könyvtárnak, és ezért vágta mindig taccsra. Fura. Mikor nem is babráltam a könyvtárakkal akkor is ezt az Ű-t állította be ezek szerint. Vagyis remélem ez a baj. Holnap majd végig zongorázom, de csak este lesz időm.Nem érdekel amúgy mi a baj. Vagyis nem érdekelne. Nekem jó a porig égetek mindent azátn újra építem metódus.
-
z123456789
addikt
válasz
gumimaci1235 #8130 üzenetére
Igaz, resettel még nem próbáltam.
Mondjuk nem mintha lenne másik HDD-m, de ezt még megpróbálom ezekkel a HDD-kkel. Köszi a tippet.Dehogy nincs...HDD hegyek porosdnak a polc alján.
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
gumimaci1235 #8103 üzenetére
-
laszkan
csendes tag
válasz
gumimaci1235 #8073 üzenetére
Nos, két napja hozzá sem nyúltam, erre mára megjavult a dolog, elérem Chromeból is. Hogy mi történt közben, azt nem tudom. Mindenesetre most működik és még hard reset sem kellett hozzá. Köszönöm a segítséget.
-
Tonyk
veterán
válasz
gumimaci1235 #8089 üzenetére
Az jó ha egyetértesz, csak nem érted miről van szó
Az admin port nem egyenlő az adatporttal.
-
Tonyk
veterán
válasz
gumimaci1235 #8085 üzenetére
Húha azt inkább ne!
Ilyen rossz tanácsot ne adj, csak ha nagyon rosszat akarsz neki!
Az ott bizony a portforward nem azonos portokon! Jó az úgy! Nagyon is! Pláne, hogy a 9091-es port admin. port. Az "adat" nála a 11111-en megy. -
-Philip-
tag
válasz
gumimaci1235 #8080 üzenetére
TM mindenképpen kellene, mert szinte csak az android-os alkalmazásával kezelem a letöltéseket, otthon szinte egyáltalán nem kapcsolok be gépet.
Másrészt úgy vegyek vele, hogy ami javítható azt próbáljam meg megjavítani, az autóm sem cserélem le mert valami baja van éppen
Köszönöm szépen a segítségeket, de most elakadtam.
Külföldi fórumokon találtam olyat, hogy valami ca-bundle meg ca-certificate kell a TM-nek, de egyrészt fogalmam sincs, hogy hogyan telepítsem, másrészt lekérdeztem a függőségeit a transmission-daemon-nak és aszerint minden telepítve van ami kell neki.
Annyiban "okosabb" a Remote GUI, hogy a Trackerek fülön mutatja az állapotot és az van odaírva, hogy "Frissítek". Ebből azt gondolom, hogy nem tud csatlakozni és az okozza a fő problémát
-
-Philip-
tag
válasz
gumimaci1235 #8075 üzenetére
A gyári letöltő ki van kapcsolva és nincs másik TM telepítve csak ez az egy.
Én figyelmen kívül hagynám szívesen a port tesztelést, viszont a torrent vezér a seed elmulasztása miatt ki fog tiltani.
Hogyan tudom teljesen eltávolítani a telepített TM-et? Lehet, hogy megpróbálnám a Metarepo-ban lévő 2.82-est, úgy emlékszem, hogy az működött korábban...
-
laszkan
csendes tag
válasz
gumimaci1235 #8071 üzenetére
Természetesen az is megtörtént. Elég tanácstalan vagyok, de tudom hogy egyszer összejön.
Lehet egy gyári reset kellene neki és ujrakonfigolni az egészet.
Emlékszem a transmissiont utólag raktam rá valamivel és passwordot is mókoltam hozzá. Az megmaradna reset után? Félek nem tudnám ujra felrakni rá. -
laszkan
csendes tag
válasz
gumimaci1235 #8069 üzenetére
Kikapcsoltam, sajnos így sem megy
A Chrome ugyanazt az üzenetet dobja. Hét végén lesz egy kicsit több időm foglalkozni vele, próbálkozom még. Aztán ha sikerült valami, akkor jövök infóval. -
laszkan
csendes tag
válasz
gumimaci1235 #8063 üzenetére
Bevallom, anno próbálgattam ezt a tanusítvány dolgot. Készítettem a NAS képen látható menüjében egyet, amit letöltöttem, majd telepitettem is, de szerintem az még egy korábbi windows volt. A kérdés az, hogy hogyan tudom kvázi resetelni a dolgot? Ha telepitettem tanusitványt (bár nem látom a tanusitványok között), akkor mi a teendőm?
Jelenleg ez a beállítás, illetve az explorer is ezzel a megkötéssel enged tovább.
-
laszkan
csendes tag
válasz
gumimaci1235 #8058 üzenetére
Ebben az esetben este ha hazaérek készítek egy printscreen-t az alap lenti hibaüzenetről, hátha tudtok segíteni. Én már feladtam. Ha jól emlékszem akkor a Maintenance/SSL menüben a force https vagy mifene be van rajta kapcsolva. Ha ez számít egyáltalán valamit.
-
laszkan
csendes tag
válasz
gumimaci1235 #8053 üzenetére
Köszönöm a tippet. Találtam egy olyan win7 gépet, amin még eredeti Explorer böngésző volt és azzal sikerült belépnem.
Ennyire elszaladt a világ az NSA325 mellett, hogy az újabb böngészők már nem engedik megnyitni sem az admin felületet? -
Xabi78
aktív tag
válasz
gumimaci1235 #8042 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Végül a hard reset, majd a teljes újrabeállítás segített. Ha backupoltam, elszállt megint, de végül így 2 nap szöszöléssel újra sikerült beállítanom.
Az SMB1 upgradere továbbra sincs megoldás?Üdv: X.
-
sziku69
őstag
válasz
gumimaci1235 #8048 üzenetére
Szia! Igen, tudom. De nekem a Teamviewer tabu. Biztos bennem van a hiba, de alapból bizalmatlan vagyok.
-
Xabi78
aktív tag
válasz
gumimaci1235 #8042 üzenetére
Hard reset után a winyó tartalma nem száll el?
-
-Philip-
tag
válasz
gumimaci1235 #8031 üzenetére
Szia,
Ha belegebedek is megcsinálom valahogy normálisan, de ezek a halott linkek tönkretesznek idegileg.
A google drive-os elérhetőség megvan, ott fent van minden, de akárhogyan telepítem, nem működik.
slapt-get-et feltelepítettem, funpkg -q slapt-get paranccsal ellenőriztem, megvan.
Ha futtatom a slapt-get -u frissítést, ugyanarra a halott linkre hivatkozik és nem működik.
Ha a nas-central.mrdini.me-s linket beírom a slapt-getrc fájlba, ott pedig erre panaszkodik:
Retrieving package data [https://nas-central.mrdini.me/Users/barmalej2/ffp/0.7/arm/packages/]...Failed to download: Problem with the SSL CA cert (path? access rights?)
Sources failed to download, correct sources and rerun --updateA pokolba kívánom az egészet, de valahogyan (a segítségetekkel) akkor is megoldom, vagy tényleg összetöröm és veszek helyette egy olyat amivel nem kell ennyit szívni egy minidlna-hoz és transmission-höz.
-
veze
őstag
válasz
gumimaci1235 #8027 üzenetére
azért köszönöm a támogató segítséget
-
veze
őstag
válasz
gumimaci1235 #8025 üzenetére
A megosztásokkal variáltam és mostmár az elveszettnek látszó samsung tartalmat is elérem és a tv is lejátsza minidlna-val (ott csak film volt) megy a transmission is az összes korábbi tartalommal.
A legérthetetlenebb az hogy semmit nem állítgattam , csak használtam és egyszer csak eldobta a fix Ip, nem volt elérhető webes felületen, aztán nem volt elérhető se ez, se az.. a mentést nem hagyta visszaírni és egyebek. 16mp reset és megosztások ujrairása most megoldotta a problémákat, tehát nem hardware hiba volt -
veze
őstag
válasz
gumimaci1235 #8021 üzenetére
havonta csináltam egy mentést, de azt irja ki bármelyikre, visszaállításkor hogy "érvénytelen file"...
-
veze
őstag
válasz
gumimaci1235 #8017 üzenetére
kábel csere volt az első,
a 16mp reset megoldott mindent, most márt nem dobálja el az Ip-t bárhonnan elérhető csak uj admin, music ,photo stb könyvtár szerkezett lett és azok tök üresek. ott van minden a HDD-n mutatja az elfoglalt területet csak éppen nem érem el -
Tonyk
veterán
válasz
gumimaci1235 #8014 üzenetére
"A nas szoftvere nem a winchesteren van"
Nem így nem igaz. Az első hdd inicializálásakor kerül oda sok minden...
Vedd ki a hdd-t és nézd meg mi történik, majd tedd vissza és nézd meg akkor is.
-
veze
őstag
válasz
gumimaci1235 #8015 üzenetére
van, de nem értem el a webes felületet sem, igy viszatölteni sem tudtam
Viszont korai volt az öröm mert az szüz uj telepités is addig volt elérhető, amig ujra nem inditottam.. utána már az is kinullázta az IP cimet és nem érhető el webes feluleten , Nas utilityből se konfigurálható, mert not responding -
veze
őstag
válasz
gumimaci1235 #8012 üzenetére
igen, de arra gyanakszom, hogy maga a nas szoftvere, amit arra telepített, mikor üzembe helyeztem azzal, szóval abban sérülhetett valami ( vagy a HDD lett hibás )
-
Zaji
őstag
válasz
gumimaci1235 #8002 üzenetére
Ez az!
Köszönöm szépen. -
Tonyk
veterán
válasz
gumimaci1235 #7973 üzenetére
Ezek a repok már nem nagyon mennek. a szükséges fájlokat a már emlegetett gdrive-os mentésből kellene összevadászni
-
Tonyk
veterán
válasz
gumimaci1235 #7970 üzenetére
miben kérsz segítséget?
-
Beni2360
félisten
válasz
gumimaci1235 #7966 üzenetére
Kb én is azt írtam read1 látszik is a képen, hogy 2 hdd egyben.
Vagyis 2 az 1-ben a mai szleng alapján. -
[w]
őstag
válasz
gumimaci1235 #7964 üzenetére
de nem a vinyó összevont, hanem a rá(juk) vonatkozó adat(ok)
vinyó 1 + vinyó 2 = raid1 = felhasznált 80%, szabad 19%, a teljes tömbben -
Beni2360
félisten
válasz
gumimaci1235 #7962 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest