- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
válasz
DemonDani #17 üzenetére
Nem sokkal olcsóbban mint itthon és arra sokkal macerásabb a garancia is. A 30-as elviekben fotós tulajdonságokban is jobb, a 15-ös csak 2 MP-t tud, tudom nem ez a fő profilja de azért elég karcsú, a 30-as 11-et vagy mennyit. Gondolkodok én is a két gép valamelyikén, nekem szempont lenne egy kielégítő fotós funkció is de a 2 MP eléggé elbizonytalanít.
-
válasz
DemonDani #17 üzenetére
Azért fullhd-ben csak 30fps van az as15-nél, as30nál meg 50. Az nagyon nem mindegy ám. Sokkal részletgazdagabb egy 50fps-es videófelvétel mint a 30. Persze youtube-on nézve tökmindegy, de ha tv-n nézed vissza nyers formátumban, akkor azért sokkal jobb.
Azért az se rossz dolog, hogy az as30-ban a gps segítségével látod a sebességed a videó felvételen.
Nekem kerékpározáshoz kéne, ezek a funkciók nekem megérik azt a minimális árkülönbözetet.
Idáig gopro-t akartam, de amióta megláttam ezt a sony-t, már inkább ez kell, nem csak olcsóbb de jobb is mint a gopro. -
No.01
addikt
Most kaptam meg a tegnapi nap folyaman. 2 akksival memoria kartyaval szallitassal fizettem 98EUR-t.
Nem rossz, bar nyilvan nem hozza azt a szintet, mint egy GoPro. Pl ha berakod a kis tokjaba akkro a gombok az atlagosnal nagyobb erovel nyomkodhatoak.
Fevtelem meg nincs, de ha lesz akkro majd toltok fol v.hova.
Osszesegeben a ~100EUR-t boven megerte.ja Foxoffer.com-rol rendeltem. Gyorsak es minden rendben ment a szallitassal es a vammal is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Robotporszívók
- Apple asztali gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Fogyjunk le!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest