- iOS alkalmazások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz
Runner_fxr #50 üzenetére
Az enyém tőle van. nem állt meg a vámon.
-
imibogyo
veterán
válasz
Runner_fxr #50 üzenetére
Nem itthon kell nézni.
-
PNP
őstag
válasz
Runner_fxr #48 üzenetére
Vagy 60 körül ott az AS15, ami csak a GPS-t nem tudja. Viszont erről a Mobiusról nem hallottam, ennyiért (15k) az is érdekes lehet.
-
válasz
Runner_fxr #46 üzenetére
Bizony, nem minden a 1080p60, bitráta is kell alá.
Van pár normális alternatíva, ahol kevésbbé köszön vissza az ázsiai "minőség":
Drift Ghost-S
Sony HDR-AS100V
Ja persze és a jóöreg GP black edition.Ha 30-40eFt lenne az ára, akkor megérteném, de ha az embernek van 80kFt-ja egy akciókamerára, akkor kicsit nagyobbat húz azon a nadrágszíjon és vesz egy komoly gépet, nem vacakol egy ilyen képmosodával.
-
Okly1980
újonc
válasz
Runner_fxr #41 üzenetére
Nem értek egyet veled abban, hogy inkább gopro silver. Az ár az alapgépnél valóban majdnem ugyan annyi, de ha azt veszem, hogy itt kaptam lcd kijelzőt is akkor szerintem jobb választás volt. Én vettem egy ISAW Advance-t a fiamnak és nem bántam meg. Szép felvételeket csinál és az lcd-vel bármikor le tudja ellenőrizni, hogy valóban úgy sikerült e felvétel ahogy szerette volna. Ami igen nagy előny, ha ugyan ezt a GoProval is el akarom érni akkor még 15-20-t hozzá kell dobni, ami nem mindegy. Tudásban pedig pontosan ugyan ott van. Szerintem ha a GoPro-m elfárad magamnak is ISAW-t fogok venni, bár inkább az Extremet
-
PNP
őstag
válasz
Runner_fxr #31 üzenetére
Én se ragasztanám, így van megcsinálva:
Ugyanez elvileg jó kormányra is, de nekem nagyon keskeny kormányom van, és nem akarom, hogy abból vegyen el helyet. A gyári mount szar műanyag, és jó drága is.A sisakra rakott kamerának nagy előnye, hogy nem kell leszerelni minden egyes megállásnál, mert jön velem.
-
PNP
őstag
válasz
Runner_fxr #26 üzenetére
Én is ahhoz vettem, még a rögzítéssel bajban vagyok. Sisakra jó lenne, csak túl magas a nézőpont, ha körbenézek, az a felvett anyagon nem néz ki jól, és bár nem túl nehéz, fejen minden g számít.
-
PNP
őstag
válasz
Runner_fxr #24 üzenetére
Az, NTSC, fáradt vagyok...
Alapból domború lencse jár hozzá, ami miatt víz alatt életlen lesz a kép. Sík előlapot lehet hozzá venni külön, azzal jól fókuszált lesz a kép. -
PNP
őstag
válasz
Runner_fxr #21 üzenetére
Van még ennek jelentősége, hogy PAL vagy NTFS? Régen más felbontást jelentett, meg ugye félképet használtak. Az biztos, hogy amit a mi régiónkban kapni (de gyanítom, ugyanaz mindenhol), az 60-at tud. Sportnál persze nem rossz, főleg, ha utólag lassítani akarod, de azért van egy kis szappanoperás hatása a túl nagy framerate-nek.
-
PNP
őstag
válasz
Runner_fxr #18 üzenetére
Az nem 50, hanem 60 fps, de az AS15 is tudja a legújabb firmware óta (ez egészen szokatlan gesztus egy gyártótól). A 60fps amúgy mindig picit zajosabb, mint a 30fps, érthető módon, nappali fénynél persze ez nem jön ki.
Ha Bécsben jár valaki, ott olcsóbb, mint nálunk. -
elefant
őstag
válasz
Runner_fxr #18 üzenetére
Én úgy tapasztaltam, hogy 30 képkocka/másodperc rögzítési módban szinte minden ilyen kameránál nagyon hullámzik a kép
-
DemonDani
addikt
válasz
Runner_fxr #13 üzenetére
ebayről a lent említett AS15 meg bejön 60 alatt...
videót ugyanúgy vesz fel teljesen, hiszen ugyanaz a technika van benne, csak lett NFC chip meg GPS vevő is.
wifi ugyanúgy van szal az NFC annyi h 1 mp alatt párosítható okostelefonnal, de onnantól olyan tekintetben is ugyanarra képes -
elefant
őstag
válasz
Runner_fxr #13 üzenetére
akciósan az ténlyeg baba ár. bár én még nem láttam ilyen sonyt működés közben sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest