- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#10691584 #179 üzenetére
Szerintem túl érzékeny vagy. Annak a hsz-nek nem az a lényege (és nem is állítja), hogy hülye vagy. Az látszik, hogy hatalmas csalódás volt neked az a film, és ezért most minden kritikát támadásként élsz meg. Mindenesetre töröltem azt a hsz-t is, hogy szent legyen a béke.
-
HuMarc
veterán
válasz
#10691584 #154 üzenetére
Hát nem tudom, nekem a Nolan-féle Batman-trilógia, az Interstellar és a Tökéletes trükk nagy kedvenceim (a Mementót még nem láttam). A tudományos fantasztikum pont azért fantasztikum, mert valahol van benne egy kicsi (vagy éppen orbitális) csúsztatás, ami miatt a film univerzumában adott dolgok megtörténhetnek, amik a valóságban nem (pl. a gravitációs hajtómű, a pszichohistória, meg még ezer dolog ilyen az Alapítványban), de ezzel szvsz nincs gond, és egyébként az Interstellar pl. 80%-ban hű a valósághoz fizikai szempontból. De anélkül a 20% nélkül nem lehetne belőle film.
Szóval nem értem, mi a bajod a Nolan-filmek tudományosságával, bőven jobban állnak ilyen téren, mint kb. akármelyik másik rendező/író
Ja és azért hogy tiszta legyen, Christopher Nolan ≠ Jonathan Nolan, az utóbbi csinálja az Alapítványból a sorozatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest