- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
Vazz, csodálom, hogy rajtam kívül bárki is olvasta az Istenembereket...
A témához szólva - Asimov nekem is nagy kedvenc volt már gyerekkoromban, az első sci élményeim hozzá és a Galaktika kiadványohoz kötődnek (no meg ott van még Nemere Istvánhoz). Ráadásul Asimov volt az első író, akitől angolul olvastam (Prelude to Foundation) - de ez sem ma volt.
-
Az Interstellar nekem csalódás volt, bár tény, hogy több benne a science, mint a fiction, de azért fiction is akad benne dögivel. Az utóbbiért haragszok, mert sokan, akik nem otthonosak a csillagászatban és/vagy fizikában, a filmben levő fictiont is keverhetik a tudománnyal.
mod: az új Éhezők Viadalának meg még az emlékét is próbálom elfelejteni.
mod2: A Dune filmfeldolgozások szerintem nem voltak rosszak.
-
beleszólok
senior tag
Ezekkel a könyvekből készült filmekkel - ha eltekintünk attól, hogy manapság milyen filmek készülnek - van egy nagy bajom: én elképzelek magamnak egy világot, ott meg egy totálisan más képi világ fogad. Borzasztó kellemetlen tud lenni. Pláne, ha még át is írják kissé, ahogy pl. a Harry Potter esetében történt.
Szóval nem rajongok az ötletért, hogy az Alapítványból film készül. -
Frank Herbert. Igen, nekem is az egyik kedvencem, és szerintem jobb író is, mint Asimov. Sokan csak a Dune ciklusát ismerik, pedig vannak annál jobb regényei is (pl. a Dosadi Kísérlet). Na nem mintha a Dune rossz lenne, sőt!
Arthur C. Clark is eszement jó író, tőle a kedvencem a Randevú a Rámával.
Viszont a kedvenc könyvemet egy írópáros szerezte, mégpedig Larry Niven és Jerry Pournelle a Szálka Isten szemébent. Nivennek egyébként észbontó fantáziája van, ami megjelenik a Gyűrűvilág című regényében is. Imádom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- 90-es években voltam gyerek
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- Wise (ex-TransferWise)
- Goddess of Victory: Nikke
- Építő/felújító topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest