- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbiphu
őstag
kultúra ott van a szeren látom... (és ha lelövöd jobb lesz? csatlakozol a zero toleranceosok klubjához?)
1. körúton közlekedni az autók mellett qrva veszélyes, ha behajt a villamossínekre ott biztonságban van legalább, ha meg villamos jön úgyis elteker, vagy eltűnik a sínekről.
2. szted komolyan írta hogy nonstop 40-nel közlekedik a gyalogosok között és várja, hogy elugorjanak?
[Szerkesztve] -
norbiphu
őstag
legyen kötelező a jogsihoz 5km-t vmi forgalmas helyen tekerni, hátha ráébrednek az emberek, hogy vigyázni kell a biciklisekre
bukót meg mindig használjatok (na jó ha két utcával arrébb megyek csak és tudom, hogy nincs forgalom én sem használok), lehet az fogja megmenteni az életeteket ha elütnének netalán... -
norbiphu
őstag
az...
vszínűleg nem túl korrekt ez a módszer sem, de egy ismerősöm régóta alkalmazza (országúton teker ő is) és nem lett baja eddig (meg nekem sem).
aki már tekert oúton tudja, hogy előfordul olyan, hogy szemből egy busz/kamion meg hátulról is és kb egyvonalban melletted lennének. lehúzodni ugyebár nem tud a szembejövő eléggé, és ezért nem túl távol tőled kikerül a mögötted jövő busz/kamion néhány centire.
viszont ha szépen beállsz a sávban középre időben, a busz/kamion le fog lassítani mert annyira azért nem agresszív hogy keresztülhajt rajtad. ha elment a szembejövő te félrehúzodsz kamion elmegy. te élsz továb, a kamion útja pedig fél perccel tovább tart...
szerk: ahogy már előttem sokan írták, ezt az egész autós-biciklis problémát csak kerékpárutakkal lehet megoldani, abból meg nem sok épül. eurovelo 6-ból sincs vmi hű de sok kész, pedig az jól jönne mert elég közel van felhajtok rá és tekerek amennyit akarok. ([link] igaz francia de van térkép, aki esetleg nem tudná mi ez)
[Szerkesztve] -
norbiphu
őstag
zero tolerance jól mondod...
Ameddig egy autós nem ül fel a bicajra és nem teker városban, vagy országúton néhány kilométert addig fogalma sem lesz róla milyen szar az, hogyha 40 centire mennek el tőled (ez főleg oúton jó érzés egyszer csak tőled fél méterre 100+ km/h - val egy autó brrr), vagy hogyha rádhúzzák a kormányt...
Az is izgalmas amikor mész szép nyugisan oúton, és a szembejövő sávban egyik autó megelőzi a másikat anélkül, hogy eszébe jutna, hogy nekem lehethogy emiatt le kell ugranom a bicajról.
Lehet azzal jönni, hogy miért nem megyek kerékpárúton, de hol van az lakott területen kívűli utak mellett kerékpárút? Nem hiszem, hogy sok helyen, ahol meg van, az is szar állapotban....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged