- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
sokáig bringával jártam dolgozni budapesten, mígnem egy szép napon a bringaúton ütött el egy doktornő a kocsijával.
koponyatörést szenvedtem, 8 napon túl gyógyúltam és 24 órát voltam intenzíven mert bevérzett az agyam.
azóta nem használom a kerékpáromat a belvárosban. egyszerűen képtelen vagyok rá. egy ilyen eset után szerintem ez érthető. pedig maga a baleset nem volt számomra nagy trauma. érdekes élményként éltem meg. de a bizalmam az utakon közlekedőkben -ami már a baleset elött sem volt túl nagy- végleg eltűnt.
hozzáteszem, hogy a doktornőt a bíróság nem találta vétkesnek és felmentette.......
ugyhogy annyit tudok mondani, hogy ha bringával jársz nézz körül 6szor és legyél a szokásosnál 10szer éberebb, -pláne ha nem hordassz sisakot és egyéb védőfelszerelést mint én annó- mert aki autóban ül az könnyen lazázik és anyázik. De körülötted nincs karosszéria és igaz, hogy sokat kibír az emberi test, de tapasztalatból mondom, hogy egy lökhárítóval, vagy aszfaltal történő hirtelen találkozás rendesen átszabhatja a kinézetedet egy életre. És akkor már késő és fölösleges az odafigyelésről prédikálni és hibást keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest