- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
sokáig bringával jártam dolgozni budapesten, mígnem egy szép napon a bringaúton ütött el egy doktornő a kocsijával.
koponyatörést szenvedtem, 8 napon túl gyógyúltam és 24 órát voltam intenzíven mert bevérzett az agyam.
azóta nem használom a kerékpáromat a belvárosban. egyszerűen képtelen vagyok rá. egy ilyen eset után szerintem ez érthető. pedig maga a baleset nem volt számomra nagy trauma. érdekes élményként éltem meg. de a bizalmam az utakon közlekedőkben -ami már a baleset elött sem volt túl nagy- végleg eltűnt.
hozzáteszem, hogy a doktornőt a bíróság nem találta vétkesnek és felmentette.......
ugyhogy annyit tudok mondani, hogy ha bringával jársz nézz körül 6szor és legyél a szokásosnál 10szer éberebb, -pláne ha nem hordassz sisakot és egyéb védőfelszerelést mint én annó- mert aki autóban ül az könnyen lazázik és anyázik. De körülötted nincs karosszéria és igaz, hogy sokat kibír az emberi test, de tapasztalatból mondom, hogy egy lökhárítóval, vagy aszfaltal történő hirtelen találkozás rendesen átszabhatja a kinézetedet egy életre. És akkor már késő és fölösleges az odafigyelésről prédikálni és hibást keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- EA Sports WRC '23
- Crypto Trade
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5, AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest