Új hozzászólás Aktív témák
-
spirit007
senior tag
Piti emberek vannak mindkét oldalon , ráadásul még az abszolut toleráns nemzetek közé is tartozunk
De az ilyen állatfajta , ha nagyobb kategóriás autóban ül , ugyan ezt teszi a kis kocsikkal , szal' ezeknek mindegy , hogy bringa/robi/Matiz ...
Engem pl. sosem zavart , ha egy robogó kerülget a dugóban , pontosan azért , mert az én ''helyzetemen'' nem változat semmit , semmilyen hátrányt nem okoz . -
spirit007
senior tag
''Igen, vannak szabálytalanul közlekedő kerékpárosok''
Buszból , gyalog , autóból KIZÁRÓLAG MINDEN SZABÁLYT ÁTHÁGÓ ÉS LESZ@RÓ KERÉKPÁROSOKAT LÁTOK ÉVEK ÓTA!!!
Egyszerűen nem alkalmasak bringázásra/motorozásra a magyar városok/utak .
És ez NEM JOGOSÍT fel egyetlen bringátst sem a szabálytalan közlekedésre .
Én tudomásul vettem kb. 5 éve amikor egy hülye pics@ majdnem kivasalt egy kerékpár út/út kerszteződésben (13.ker) .
Ajánlom tegyétek ti is mert sokba van egy temetés manapság ... meg kicsit kellemetlen túlélni is a dolgot , ha a két kerék jobb/bal oldaladra kerül
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest