Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #9 üzenetére
Ja, igen, az a fránya SLI
nekem ezért lett Abit KN8 SLI-m, azon legalább hőcsöves a borda. A 330-as Seasonic is bőven jó, de nem sokkal olcsóbb a modernebb Zalmantól.
-
rudi
nagyúr
Egy 5 wattos Eheim (tán 1030-as vagy 1046-os) pumpa van benne, a torony talapzatához rögzítve, azon jön át némi rezonancia, ha parketten vagy egyéb kemény felületen áll. Persze, ez nagyjából annyi vagy még kevesebb mint amit egy venti nélküli 3,5-ös külső merevlemezkeret csinál, szóval szinte semmi. Úgy emlékszem, a tornyot megfogva is éreztem némi rezonanciát, mert ugye a pumpa közvetlenül a hűtőfolyadékban van.
-
rudi
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #7 üzenetére
Fú, most teszteltem az új Seasonic tápokat, hát azok aztán olyan halkak hogy ihaj! Sajnos áruk is van rendesen. A konfigod alapján a 360-as Zalman is bőven elég lesz, bár az sem olcsó mulatság. A passzív FSP Zen is bírná a gépedet, de ahhoz ki kell találni valemi légáramlatot, szóval a ventit nem úszod meg azzal sem (persze, egy halk 8-assal beéri). A másik lehetőség, hogy a coolinkbe szerelsz valami halkabb ventit.
Sajna, az nForce chipset melegszik rendesen, de ahhoz való Zalman vizesblokk is van, egy olyat talán érdemes beszerezni. A winyók meghajtva sem melegebbek 43-44 foknál? -
rudi
nagyúr
A ventis, Coolink táp nem csap túl nagy zajt (tudom, parafa bélelés, de akkor is)? A merevlemez nem sül meg idővel? Nálam ez a két részlet szokott a legfontosabb lenni halk rendszer esetén, mert ma már vannak olyan ventilátoros CPU és VGA hűtések, amikkel a vizes rendszerek halksága is elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest