Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Humamage

tag

válasz degu #250 üzenetére

[Degu]: ''Eltelt egy nap a rovid,es ertekes eletedbol,es cserebe kaptal egy pillanatot a WOW napsutotte mezoin! ''

Te olvastál már jó könyvet 10percnél tovább? A wow ugyanez bizonyos értelemben.. Egy interaktiv könyv.

fére ne értsétek, én nem védek senkit, és semmit, a játékokat a legkevésbé, csak szeretném, ha más is látná, hogy ugyanaz zajlik egy RPG-ben, mint egy könyvben is.. fan fóhós, vannak kalandjai, van benne sokminden.. egyszerüen csak nem papira van irva, és a felhasználó nem csak olvassa, hanem interaktivitást is mutat vele.. Ugyanugy le is lehet rakni, mint egy könyvet, és ugyanugy lehet tulzásba vinni, mint a könyvmolyok a herripottert pl.

[aquark] : ''Sówal én ezt nem értem. 2 hetes próbaváltozattal próbáltam a WOW-ot. Megyek, disznót legyilkolok. Megyek, disznót legyilkolok . . . Megyek, disznó legyilkol . . . Na jó, figyeljünk a szintekre is, 4-el magasabb szintüre nem támadunk! kb. 3 óra alatt elértem a 3-as szintet, kismillió disznó legyilkolásával. Baromi unalmas volt. A küldetések angolul vannak, nemtudom miért nem csinált a Blizzard egy normális magyarítást!''

:R :)) Ez aranyos volt.. Nem tudsz angolul, és azon pöröx, hogy jajj de unalmas.. hehe.. Ja, vannak unalmas küldetések, de hidd el kicsit értelmesebb lenne megtanulni angolul.. Hihetetlen, hogy vannak még emberek, akik Magyarország világdominanciját akarják elérni az interneten.. Az ilyen esetekre mindig ugy tekintettem, mint egy filmre.. Ha angolul készitették el, akkor angolul jönnek ki benne a nyelvi poénok, és a szerzők mondanivalója. Magyarra csak ferditeni lehet, a legtöbbet az nyer, aki megtanulja a nyelveket.. Én már a 3.-at tanulom(cégen keresztül), és ez az egyetlen tanulnivaló, aminek szivesen fogok neki, mert biztos értelme is van.. Nem kell az asztalt verni magyaritásért, okosnak kell lenni .. :DD

Új hozzászólás Aktív témák