- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grizzly79
csendes tag
1. Sir! Ha 2004 óta van szerződésed, akkor a 2 éved már lejárt nem? Mondj föl és keress másik szolgáltatót. A csapból is ezek folynak.
2. Nekem is halálos sztoriaim vannak a szépreményű T csoportól. Ha a megszokott folyamatoktól picit is el kell térniük, azon nyomban leáll a tudomány.
Hozzáteszem én időközben váltottam Chello-ra, de ott a T csoporténál is komolyabb problémák voltak, ráadásul a net is akadozott. Jelenleg ismét T-Online előfizető vagyok, igaz korábbi ''hibáimból'' tanulva nem várok tőéük sokat. Ezt meglepő módon hozzák is. Tehát az áthelyezésnél komolyabb műszaki kérésekkel nem zavarom őket. Elviselem, hogy az online rendszerük az én esetemben a mai napig bugzik (nem tudok email címeket online regisztrálni). Szeretnék bejelentkezési nevet módosítani, de inkább nem erőltetem, mivel ha egy ilyen bejelentkezési név módosítás az áthelyezéssel esik egybe, akkor abba tuti biztosan belebukik a rendszerük...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged