- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
(Kolombusz) #60 üzenetére
Hááááát ez igaznak igaz, csak nincs lehetőséged a felelőst felelősségre vonni.
Aki ügyintézőnek megy egy ilyen céghez, az tisztában van azzal, hogy rajta kívül senkit nem tudnak elérni a cégnél, tehát minden ügyféllel ő beszél, ezért logikai kényszerből valamelyest fel kell vállalni, hogy a cég hibázott (ha hibázott).
Ettől függetlenül vallom azt, hogy lehet határozottan, lehet cinikusan, lehet kimérten beszélni, de az udvariasságnak meg kell maradni. Más kérdés, hogy igen sok helyen tapasztalom, hogy én nem érek célt, bejön egy bunkó ember, ő meg célt ér.
Végezetül: egy ügyfélszolgálatos egy matematikai algoritmus része, ő sokat nem tud tenni. Max annyi boolean van a dologban, hogy végzi a dolgát, vagy nem, de általában végzik. -
Tirexi
addikt
válasz
Azt én is tudom csak én fizetek egy szolgáltatásért amit nem kapok meg akkor jogos, nekem szerződésem van róla úgyhogy ne húzza senki a száját.
Különben is a fater kapta fel a vizet nem én pedig ő nem is netezik
Ha most nem cselekedtem volna még mindig nem lenne netem vagy csak 2MB-al döcögne.... -
ploteus
aktív tag
válasz
Lehet nem közölt tények miatt voltak ideges.
Én sem írtam le mindent. PL az ügyfélszolgálatos kérdése: ''Mit akar?''
Vagy amikor 21-22 óra között felhív, és nem tetszésemet adom erről, ő van felháborodva.
vagy felhív a szervizes kollega, és kijelenti, hogy nem adja meg a nevét. Na meg ilyenek a végtelenségig. Valahol elveszti az ember a higgadtságát. És ha ezek egy-két nap leforgása alatt történik meg, szerintem más is felrobbanna. Amúgy meg aki szó nélkül hagyja az ilyeneket, arra rá is szállnak keményen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- Parfüm topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Trollok komolyan
- Synology NAS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest