Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz (Kolombusz) #60 üzenetére

Hááááát ez igaznak igaz, csak nincs lehetőséged a felelőst felelősségre vonni.

Aki ügyintézőnek megy egy ilyen céghez, az tisztában van azzal, hogy rajta kívül senkit nem tudnak elérni a cégnél, tehát minden ügyféllel ő beszél, ezért logikai kényszerből valamelyest fel kell vállalni, hogy a cég hibázott (ha hibázott).

Ettől függetlenül vallom azt, hogy lehet határozottan, lehet cinikusan, lehet kimérten beszélni, de az udvariasságnak meg kell maradni. Más kérdés, hogy igen sok helyen tapasztalom, hogy én nem érek célt, bejön egy bunkó ember, ő meg célt ér.

Végezetül: egy ügyfélszolgálatos egy matematikai algoritmus része, ő sokat nem tud tenni. Max annyi boolean van a dologban, hogy végzi a dolgát, vagy nem, de általában végzik.

törölt tag

Én is elkövettem azt a hibát, hogy T-Online netet köttettem be. Egy hónapja UPC van, a T-Online-nal párhuzamosan, azt ma mondom fel.

Miért? Hiába hőbörög az ember, kér szépen, majd csúnyán, vagy bárhogy, minél inkább nekem van igazam, annál inkább odateszik az orrom elé, hogy a szakadásokra nincs szerződéses pont, a gyenge sávszéllel kapcsolatban pedig örüljek, mert a minimális 256k lefelé és a 64k felfelé megvan. Gondoltam írok ebből egy jó kis lejáratós sztorit, de nem, úgyse olvassa el senki.

Anno az adsl bekötése 2 hónap volt. Új építésű ház, maguk sem tudták, lehet-e. De bekötötték a 2Mbitet. Ami 460k volt...Törtem maga, meg őket, fél év után lett 1,6 egyszer csak. Aztán megjavult és konstans kettő, de szakadt, és akkor egy napig nem volt net. Aztán jött a 8 megabitre emelés. Kicsit szekszuálta a csőrömet, hogy az upto 8Mb másnál eléri a nyolcat nálam 6, valakinél meg 4 sincs, szóval megint az egyenlő mércével mérés, meg a szakadások...

Aprilis közepén úgy döntöttem, hogy elég volt, megyek a konkurenciához. Chello 10/1Mbit. Mondja a csaj: mikor mehetnek szerelni? Holnap jó? Hogyafenébe ne lenne jó. Egy napon belül beszerelték, a net megy, azóta sem szakadt egyszer sem, és stabil 10/1Mbitem van.

A T-Online-t meg most mondtam fel. Kérdezi a hölgy, hogy miért mondom fel? Hááátmondom ne akarja tudni, jobb az úgy... Na de mégis... Mert a T-Online drágán adja a szart, ennyi. Leírta a jelentésben...

Új hozzászólás Aktív témák