- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
dragonfx #142 üzenetére
Az Aids-et sem lehet olyan marha könnyen elkapni. Simán kezet foghatsz egy Aids fertőzöttel, sőt ha jól tudom még csókolózhatsz is vele. Ha nem vérzik a szája, akkor nyálon keresztül gyakorlatilag nem terjed ( úgy hallottam, hogy ~2 liter nyálat kéne lenyelned, hogy reális esélyed legyen a megfertőződésre )
Batman: Hogy témába vágót is mondjak: Jó barátom vagy pajti, remélem, hogy még baromi sok táborban fogunk találkozni. Soha nem fogok rád másképpen tekinteni, mint pl: NG-re. Ja és holnap küldök egy privit arról amit megbeszéltünk!
Sianis -
Batman
őstag
válasz
dragonfx #142 üzenetére
Gondolom ez nekem szólt.
Igen minden igaz amit leírtam, és szerintem ebbem mimcs semmi bátorság, csupán egy őszinte vallomás. Attól hogy valaki kiméli magát nem változik semmi, számtalan olyan eset van , hogy az illető életében nem dohányzott még is tüdőrákos lett.
Szerintem a rák szepontjából szinte lényegtlen mennyit stresszelsz és melozol.
Eddig is sok rákos volt, csak kevesebbet halottak ez emberek róla.
Az okokat nagyon ritkán lehet tudni, lehet hogy örököltem a hajlamit (papám gyomorrákba halt meg), de lehet hogy sok radioaktív salátát ettem chernobil után akkor voltam 1 éves körül, de az is lehet ,hogy egyiknek sincs semmi köze hozzá. Ezt sose fogom megtudni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest