- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Netfone
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #18 üzenetére
Mondod ezt első kukkra. Hátha a többi nem is jó?
Isten tarcson meg jó egésségbe.
-
Vakegérke
félisten
Ejnye, mi ez a kirekesztő gondolkodásmód?
Nyílt leszbizmus, nyílt homoszexualitás, legfeljebb nem akarunk közéjük tartozni.
Szándékosan nem neveztem ''nemén'' a szamaramat. No most ha azt nézem, hogy a révész egyedi módon akarta beszedni a fizetséget az öregtől, mikor át akart utazni a Piri boltjába, akkor a szamaram mindkét nemhez tartozhat akár. Ám a szerelem csodát is művelhet. És ha csődör a szamár, és ragaszkodik domináns szerepéhez, akkor mi van? Szerintem ez a révész szerelem béli sokoldalúságát bizonyítja. És ha a szamár is nyitott mindenre, akkor a révésszel való szerelmeskedéseik megszámlálhatatlan örömet okozhatnak számukra.
Bár néhol vaskos az öreg, ilyen részletekbe nem engedem bocsájtkozni.
Isten tartson meg mindenkit jó egészségben. -
Hequila
őstag
Látom a NAGY kérdés nem fogalmazódott meg senkiben; a szamár melyik nemhez tartozik?
-
Atlantis
veterán
Írjad csak. Kicsit nehéz olvasni, de más baj nincs vele.
-
Vakegérke
félisten
Köszönöm mindenkinek a bátorítást.
Rendben, hadd hömpölyögjenek az öreg szavai. Mesélni fog, ám nem mindig lehet majd mulatni történetein. Egy szomorú rész biztos lesz, méghozzá a következő. A megjelenés ideje -ha nem jön közbe semmi- a következő kedd éjszakája. Ennek is megvan a sajátos humora, de olyan igazságról beszél, amely megszívlelendő.
No igen. Tamási Áron, Rideg Sándor, nem sorolom tovább. Hogy hatottak rám? Biztos. Az viszont tény, hogy vándor cirkusszal jártuk az országot gyerek koromban. Élő emlék, és ha révedezem, ma is látom a baktert, főbírát, kanászt, meg a többieket. Talán innen merít Öreg paraszt, aki most boldog, és mondja, csak mondja a magáét a fülembe, legyek akár a buszon, vagy a fürdőkádban.
Isten tartson meg mindenkit jó egészségben. -
V.Stryker
nagyúr
Ijj de jó vót.
Oszt mikó gyünk a a másik szeriál?
-
7
addikt
Részemrű' möhet! ;)
-
bandiras2
senior tag
Végre valami egészen eredeti téma!
Nehogy abbahagyd!! -
agent_k
őstag
Teljesen rendben van! Csak így tovább... Látom azért Tamási Áron meg a Bakterház elég nagy hatással volt a munkásságodra! Kedvelem ezt a stílust
-
djtoomi
addikt
Nagyon tetszett,6-at is kérünk,meg mindet ami van hátra!!!Ez nagyon tetszett!!!
-
mm00
aktív tag
Tetszett
-
Szaszati
tag
Ez egyszerűen f-a-n-t-a-sz-t-i-k-u-s! Most nem azért, csak tényleg kár lenne ha hallgatna a paraszt
. Személy szerint egyből rajongó lettem, hiányzott már ez a fajta humor, nagyon rég nem olvastam/hallottam ilyet. Csak így tovább és ne állj meg az ötödiknél.
-
Vakegérke
félisten
Hát(tal nem kezdünk mondatot), kedves olvasók. Öreg paraszt mesélni akar. Meséljen? Vagy fogja be a száját? Döntsetek.
Negatív észrevételek esetén elhallgat az öreg.
Ha elég olvasott lesz, akkor folytatja. Jelenleg öt meséje vár az olvasókra. Az elsőt már publikáltam is, vagyis csak négy van a várakozó listán. Ha elhervad az érdeklődés, és eljutunk egyáltalán az ötödikig, ott szépen meg is állunk. Ha előbb fáradtok ki, előbb végzünk. Ám ha érdeklődésre tarthat számot egy paraszt, aki sajátos módon látja a világot, és egy ''térképen ne keresd'' falu lakóiról, az ott történtekről mesél, akkor akár folytathatjuk is.
Immáron négy éve, hogy Öreg paraszt megszületett csökött elmémben. Határozott szerepe volt. Amit én, mint akkori szerver operátor (persze nem itt) nem mondhattam ki, azt mesébe rejtve megírhatta az ottani fórumba az öreg. Nem volt sértő, csak éppen megmorogta az anomáliákat, abnormális viselkedésű emberkéket. Aztán önálló életre kelt. Nem akart már helyettem beszélni. Mesélni akart, követelte a lehetőséget, én pedig nem tehettem mást, megadtam neki.
Elkezdte, leállt. Aztán valaki felfigyelt rá, kíváncsi volt a folytatásra. Kedvet kapott az öreg, mesélt még kettőt. Jutalma érdektelenség volt. El is vesztette kedvét, hallgatott. Aztán valaki rámosolygott, és az öreg boldogan mesélt tovább.
Jelenleg az öreg -ha nem is szomorú- hallgatag. Ám ha érezné azt, hogy van kinek mesélnie, talán újra leülne pöttyös sámlijára, és mondaná, csak mondaná a magáét mindaddig, amig csak érdemes. Én meg mi mást tehetnék, írásba önteném, és megjelentetném a meséket.
Mondták már páran, hogy néhol elég vaskos a humor, parázna a történet, kissé gusztustalan az epizód. Öreg paraszt már csak ilyen. Mesél, én pedig tolmácsolom.
Nos, véleményeket kérek.
Meséljen?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bevezető. No aggyonIsten. Jó megvagyunk. Én, a szamaram, meg a révész. Sokat töprenkedek...
- Call of Duty: Black Ops 6
- Micro Four Thirds
- Hobby rádiós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest