- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yushchenko
őstag
válasz
parandroid #98 üzenetére
Kikérem magamnak, van benne wifi
-
Yushchenko
őstag
Jaja 92-esre gondoltam
Laptoptáska nem zavar csak egy telefonnyi bőrtok?? Nem tudom láttál-e már csipeszt, de annak az az egyik különleges jellemzője, hogy nem kell hozzá öv, hanem fel lehet csiptetni a ruhára.
nem használok laptop táskát, rendes táskába belevágom aztán jólvanÉs igen engem zavar ha valami hozzám van csiptetve... Ezért raknám bele a táskába.
Egyébként én nem úgy értelmeztem, hogy Alukard ki akarná váltani a notit, hanem úgy, hogy másra használja csak laptopot(game pl), mobil cuccnak pedig pda-t cipeli.
Ezt ő tudná megmondani, én úgy láttam, hogy szerinte szinte mindenre alkalmas a PDA, még az aoe-t is megemlítette, most mondhatnám, hogy fent van a mobilomon, nem egészen az a játékélmény mint PC-n
Egyrész szerintem ezekkel a féléventi frissítésekkel sokáig kihúzza egy asztali, másrészt pedig megnézem, hogy hogyan felel meg a kor követelményeinek hatékonyan egy 3 éves laptop... Ez olyan, hogy ha szövegszerkesztésre, filmnézésre használod akkor igaz(arra viszont szerintem drága), de nem csak játékhoz kell a teljesítmény...
2 évig bírja így nálam egy asztali PCNotin pedig ami program még kell nekem pl iskolához(Jbuilder, php editor, szar tesztprogramok, stb...) azoknak több mint tökéletes a notebook. Illetve ha megyek valahova el, oda szokott nekem kelleni, mindennapi dolgokra, ami lehet benne van PDA-ba is, de szerintem kényelmetlen(pl msn).
-
Yushchenko
őstag
válasz
parandroid #94 üzenetére
A bekeftetést nem pénz szerzési célokra értettem
Ammm nekem a notim 170k volt sulinetbe, amiből idén 60k visszajön, nem nagy szám, de amire kell lehet használni. Szal 10k akkor ez és az asus PDA között. Ezzel szembe az asztali gépem... 300k-ba már benne van, és még egy éves sincs
[L]De leírom sokadszorra is: minden az egyéni igényeken, preferenciákon és a kompromisszumkészségen múlik. [/L]
aszem itt a pont -
Yushchenko
őstag
Én PC alatt még mindig az asztali gépet értem(hiába az persze noti is ), és senkit nem láttam korábbiak között aki azt írta volna, hogy a pc-jét akarná helyettesíteni pda-val.
Senkit nem érdekel, hogy te mit minek érteszAmmm Alukard akarja kiváltani a notit PDA-val, de nemtom mér nem bírsz visszaolvasni.
Teljesítményre meg ott az asztali, ami mint peterkeT is írta sokkal olcsóbb és időtállóbb -még-). Ennyi.
A teljesítményt és az árat senki nem kérdőjelezte meg. De most kiszámoljam, hogy mennyi lenne az árkülönbözöt ha eladnám a asztali gépem és a notim? Szerintem nem kicsit lenne durvább a szám az asztali javára. Egyszóval nem olyan rossz befektetés egy noti se és szvsz nem is sokkal drágább mint egy csúcs PDAIdőtállóságról meg szerintem ne beszéljünk, asztaliba fél évente minimum VGA csere van nekem, stb... Noti viszont valszeg 3 év múlva is jó lesz mindenre amire most is való! Itt nekem csak a játék a lényeges különbség.
(#91) BloodRay: Színvonalas hsz. Írtam már azt is hogy mennyit utálom, hogyha minden szar lóg le rólam, nagyon praktikus tömött villamosonMeg akkor már vegyek fel rövid nadrághoz is övet, hogy ne húzza le a mobil+pénztárca+pda bőrtokba kombó?
-
Yushchenko
őstag
válasz
parandroid #89 üzenetére
Jaja, csak akkor nemtom ebbe mér kötött bele BloodRay kolléga
Mind1, mek enni, jó étvágyat azoknak akik hasonlóan tesznek -
Yushchenko
őstag
válasz
parandroid #87 üzenetére
Na igen, de amit mondtál az így nem erre vonatkozik. Az hogy a hordozható PC-k drágábbak az asztaliknál az egy dolog. Attól még a noti is pc... Ráadásul te is kiemeled hogy asztali PC, szóval kell lenni nem asztalinak, de ez már nagyon off.
-
Yushchenko
őstag
Erre ott a bőrtok, ami azért messze nem akkora mint egy notitáska...
Mi nem értesz azon, hogy hiába rakom bőrtokba, utána is kell valahova tennem, nem foghatom a kezembe?
-> Hű de képben vagy! Egy GPS kb egy lebutított PDA-nak felel meg(legalábbis ha PNA-ra gondoltál). Akkor meg kb mi értelme is van venni külön egy PDA árának 80%-áért egyet??
GPS az N95-re vonatkozott, egy bekezdésbe van vele, ha megfigyeled.
-> Na szerintem ez volt a legjobb! Ki írt itt ilyet???
olvass vissza és hamar rájösz
Jah! Noti !=PC...
no comment... szerinted mi? Szerintem mind a kettő személyi számítógép, csak az egyik asztali a másik hordozható -
Yushchenko
őstag
válasz
parandroid #83 üzenetére
Na jah, szerencsére nekem nem kell ennyit futkorásznom, ami kell arra elég ez a szar mobil is.
Ammm lejjebb volt szó arról, hogy néhány ember ezzel akarja kiváltani a notit -
Yushchenko
őstag
válasz
parandroid #81 üzenetére
Na jó, megpróbálom még 1x összeszedni a gondolataimat, ha nem jön össze akkor így jártam.
-Volt PDA-m vagy fél évig, próbáltam használni, de nem nekem találták ki
-Ha nekem lenne most PDA-m, táskába hordanám, mivel már zsebembe tuti nem férne el, ha pedig táskába raknám, akkor inkább notit vinnék, egyszerűbb, többet tud, kicsit() nehezebb, de túlélem
-N95... ha milliomos lennék megvenném. Azért mert mobil kell, mindig nálam van. Ettől függetlenül nyaralásnál digi camot használnék, de mindennapokra jó lenne. GPS se egy szar dolog, szerintem semmivel se lenne rosszabb, mint egy PDA-ba épített.
Amit nemtok felfogni, hogy hogyan válthat ki emberenél egy PDA egy PC-t? Márpedig itt erről van szó. Nekem az nagy minőségi visszalépés lenne, ha PDA-n kéne neteznem, vagy gépelnem.
Elnézést kérek hogyha valaki megbántottam, csak a véleményemet írtam le
Na lehet megkövezni
mod: mondjuk az is igaz, hogy manapság eléggé elhalványodnak a különbségek a smartfone és PDAk között, szóval lehet hogy tényleg velem van a baj
[Szerkesztve] -
Yushchenko
őstag
Te PDA-t használod telefonként is?
Amúgy nem értem mér olyan nagy baj a smartfone, ha valakinek amúgy is van telefonja(márpedig néhány elrettentő példán kívül mindenkinek van) annak tök mind1, hogy mit hordoz magával. Már méretbe se annyira gázosak az okostelefonok, azért régen a 3650 nagyon ütött
Amm szerintem elég jó a funkcionalitásuk a notiknak, csak néhány dologra alkalmatlanok, de sok dolgot kitudnak elégíteni 100%-osan az asztali PCkhez képest is. -
Yushchenko
őstag
Ahogy mondtam mindenkinek más az igénye. Jah valamilyen játék elfut notin, azért stalkert tuti nem fogsz játszani, de szerintem nem is erre találták ki.
Ammm 400Mhz-es intel cpu volt benne a pdamba, valami HP volt, de már emlékszik a halál ra. Igen, én is játszottam aoe-vel, hát játékélmény 0^3
De még 1x szeretnék elnézést kérni, nem tudtam, ha te ennyire fontos ember vagy, hogy állandóan rohangálnod kell az 5-6 emeletes épületbe, akkor tényleg tökéletes neked a PDA -
Yushchenko
őstag
Szép jó reggelt logout!
Aszem nem fogalmaztam világosan.
Nem éltetem az okostelefont, mert az sem ér túl sokat, ugyanúgy kényelmetlen a használata, mint a PDA-nak szerintem, egyetlen pozitívuma nálam, hogy mindig ott van a zsebembe. Amit le akartam írni, de nem tettem meg(gondoltam kitaláljátok), hogy ha normálisan akartok netezni, szöveget szerkeszteni... kelleni fog legalább egy noti szerintem. Ezért hoztam ilyen hülye mp3 lejátszós példákat
Én ha utazok/dolgozok akkor mindig tudok magammal vinni notit, hogyha tudom, hogy szükségem van rá. -
Yushchenko
őstag
notin jáccani
Ez van, ezek szerint igénytelen vagyok
Ha életképtelen 5leteken akarsz rágódni akkor támadd az UMPC-ket.
nem támadok én semmit, csak elmondtam a véleményem, hogy nekem az okostelefon bőven sok. Van benne cam, ha valami fontosat kéne lefényképeznem, tok mailt küldeni, jobb esetbe tom használni a puskát, kivéve ha jön Dr. genya, és leesik a földre a mobil
Ha meg netezni van kedvem, vagy hatalmas szükségem van valamire, azt tom előre, és berakom a táskámba a notit... nekem nem 7kg
Amm jól értem, hogy le akarod cserélni a mobilodat PDA-ra?
Na a mondanivalóm lényege még1x
Szerintem ha az ember jó minőségbe akar az ember zenét hallgatni, vesz egy nem teszkós mp3 lejátszót. Ha normális képet akar csinálni, az csak digicammal megy, persze jó ha van mobilba is cam, de az csak muszájból jó. PDA jó hogyha kéznél van, de nem fogja 100%-osan ellátni egy PC funkcióit, de ha ez nektek jó, ti dolgotok, nem a meggyőzésről szól ez, csak a véleményét mondja el mindenki
ps: szerintem telefonálni is szar PDA-val
ps2: sorry, hogy nemtok gépelni -
Yushchenko
őstag
válasz
Yushchenko #45 üzenetére
húúú ez nem sikerült magyarra, sorry
-
Yushchenko
őstag
Én kérek elnézést. Akinek létfontosságú hogy pdf-et vagy filmet nézegessen otthonán, vagy munkahelyén kívül, és nincs nála noti, az vegyen csak pda-t
megéri
Akkor ezek csak nekem nem annyira létfontosságúak, mint másoknak
mod:
Jah! És emailt sem küldesz mert ott a postagalamb, max megdöglik út közben.
okostelefonnal lazán küldesz e-mailt
Luxuscikk... Egy okostelefon nem olcsóbb mint egy pda.
de telefonra mindenkinek szüksége van manapság, és mindig magunknál van. A PDA egy plussz elektronikai cucc, lassan már ki se fogunk látszani belőlük. Ha valaki használja rendesen, annak jó, de pl én is vettem anno, és csak egy plusz probléma volt, nem sokat értem vele.Amm látom csak nekem van olyan igényem, hogy ne lógjon le rólam mindenféle szar, és a zsebembe is elférjenek a létfontosságú cuccaim.
[Szerkesztve] -
Yushchenko
őstag
Komolyan mi az a nagyon hasznos dolog, ami rajta van, és kell neked?
Egy okostelefonba minden benne van ami kell... szöveget szerkeszteni, táblázatot kezelni meg nem hiszem hogy azon kéne
Ammm sok értelme nincs notit hoznotok, hogy gémeljetek, az otthon sokkal kényelmesebb. -
Yushchenko
őstag
Szerintem a GPS-en kívül nem sokra való
Ha kell valami, arra nekem ott van a noti, jobban, azt jobban szeretem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minecraft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest