- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yushchenko
őstag
Te PDA-t használod telefonként is?
Amúgy nem értem mér olyan nagy baj a smartfone, ha valakinek amúgy is van telefonja(márpedig néhány elrettentő példán kívül mindenkinek van) annak tök mind1, hogy mit hordoz magával. Már méretbe se annyira gázosak az okostelefonok, azért régen a 3650 nagyon ütött
Amm szerintem elég jó a funkcionalitásuk a notiknak, csak néhány dologra alkalmatlanok, de sok dolgot kitudnak elégíteni 100%-osan az asztali PCkhez képest is. -
Yushchenko
őstag
Szép jó reggelt logout!
Aszem nem fogalmaztam világosan.
Nem éltetem az okostelefont, mert az sem ér túl sokat, ugyanúgy kényelmetlen a használata, mint a PDA-nak szerintem, egyetlen pozitívuma nálam, hogy mindig ott van a zsebembe. Amit le akartam írni, de nem tettem meg(gondoltam kitaláljátok), hogy ha normálisan akartok netezni, szöveget szerkeszteni... kelleni fog legalább egy noti szerintem. Ezért hoztam ilyen hülye mp3 lejátszós példákat
Én ha utazok/dolgozok akkor mindig tudok magammal vinni notit, hogyha tudom, hogy szükségem van rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone-t használók OFF topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Tesla topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest