Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet210
őstag
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy egy pda+gsm kevesebb ideig bírja egy pda-nál.Persze a notihoz képest így is jó.
Az én Nokia 9300-ás telóm 4-5 napig bírja kb + - 1 nap haszálattól függően.
Majd az lesz a jó ha legalább 1 hétig is bírja a pda+gsm ugyan olyan használat mellett
Én is sokat gondolkoztam egy pda+gsm kombón az egyetlen ok amiért még nincs az a pénz -
Peet210
őstag
Látom van akinek a méret miatt nem szimpatikusak a pda-k.
Pedig hát ez bennük a lényeg kérem szépen.
Egy notit zsebre tudunk vágni?Nem.
Én személy szerint nem szivesen cipelek magammal egy notebookot csak azért mert néhány dolgot fel akarok írni megnézni a busz menetrendet az órarendemet, teendőimet, stb...
Üzemidő.Egy laptom mennyit bír ki akkuról?Kb. 3 óra, akkor azt hiszem, hogy egy pda sem szégyenkezhet (kivételek ezalól a pda+gsm).
A notinak és a pdanak is meg vannak az előnyei.Mindenki el tudja dönteni számára melyik a legpraktikusabb. -
Peet210
őstag
Mi a baj a GPS-szel?Sokan használják és azért mert szükségük van rá.
Séta közben szerintem senki nem néz filmet, de vannak esetek amikor igenis szórakoztató lehet.
A TV távirányító csak egy extrém progi ami egy jópofa dolog.
PIM alkalmazásokat pedig jobb egy ilyen készülékkel kezelni mint egy telefonnal.
Tehát szerintem nem hülyeség.
Persze ez az én véleményem ettől függetlenü elfogadom, hogy Te így látod. -
Peet210
őstag
Nos a 320x240-es felbontáson nem épp a legélvezetesebb a böngészés a 640x480-as felbontáson már inkább használható, de pl msn-ezni vagy csak éppen megnézni néhány fontos dolgot vagy freemail-t a 320x240-sel is lehet.
Itt egy kép ez egy 320x240.
Ha esetleg valakinek van 640x480-asa azti is berakahtja összehasonlítás képp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest