- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yushchenko
őstag
válasz
parandroid #98 üzenetére
Kikérem magamnak, van benne wifi
-
Yushchenko
őstag
válasz
parandroid #94 üzenetére
A bekeftetést nem pénz szerzési célokra értettem
Ammm nekem a notim 170k volt sulinetbe, amiből idén 60k visszajön, nem nagy szám, de amire kell lehet használni. Szal 10k akkor ez és az asus PDA között. Ezzel szembe az asztali gépem... 300k-ba már benne van, és még egy éves sincs
[L]De leírom sokadszorra is: minden az egyéni igényeken, preferenciákon és a kompromisszumkészségen múlik. [/L]
aszem itt a pont -
Yushchenko
őstag
válasz
parandroid #89 üzenetére
Jaja, csak akkor nemtom ebbe mér kötött bele BloodRay kolléga
Mind1, mek enni, jó étvágyat azoknak akik hasonlóan tesznek -
Yushchenko
őstag
válasz
parandroid #87 üzenetére
Na igen, de amit mondtál az így nem erre vonatkozik. Az hogy a hordozható PC-k drágábbak az asztaliknál az egy dolog. Attól még a noti is pc... Ráadásul te is kiemeled hogy asztali PC, szóval kell lenni nem asztalinak, de ez már nagyon off.
-
Yushchenko
őstag
válasz
parandroid #83 üzenetére
Na jah, szerencsére nekem nem kell ennyit futkorásznom, ami kell arra elég ez a szar mobil is.
Ammm lejjebb volt szó arról, hogy néhány ember ezzel akarja kiváltani a notit -
Yushchenko
őstag
válasz
parandroid #81 üzenetére
Na jó, megpróbálom még 1x összeszedni a gondolataimat, ha nem jön össze akkor így jártam.
-Volt PDA-m vagy fél évig, próbáltam használni, de nem nekem találták ki
-Ha nekem lenne most PDA-m, táskába hordanám, mivel már zsebembe tuti nem férne el, ha pedig táskába raknám, akkor inkább notit vinnék, egyszerűbb, többet tud, kicsit() nehezebb, de túlélem
-N95... ha milliomos lennék megvenném. Azért mert mobil kell, mindig nálam van. Ettől függetlenül nyaralásnál digi camot használnék, de mindennapokra jó lenne. GPS se egy szar dolog, szerintem semmivel se lenne rosszabb, mint egy PDA-ba épített.
Amit nemtok felfogni, hogy hogyan válthat ki emberenél egy PDA egy PC-t? Márpedig itt erről van szó. Nekem az nagy minőségi visszalépés lenne, ha PDA-n kéne neteznem, vagy gépelnem.
Elnézést kérek hogyha valaki megbántottam, csak a véleményemet írtam le
Na lehet megkövezni
mod: mondjuk az is igaz, hogy manapság eléggé elhalványodnak a különbségek a smartfone és PDAk között, szóval lehet hogy tényleg velem van a baj
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged