- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oly
őstag
Mit össze nem tudtok itt vitázni...
A PDA az PDA...
Az nem fogja sem a telefont, sem a Notit helyettesíteni!
Nekem van egy jó üzleti mobilom és notim is.
Viszont a kettő között egy elég nagy űr is.
Most nem a GPS-t hoznám fel, mert az mehet a notin is...
Kezdjük ott, hogy én olyan PDA-t vettem, ami telefon is, de még a BT-s headsettel sem tudtam megszokni. Számomra nem váltotta ki a telefont.
Netezni... hát hogy is mondjam. Mélezni, emesenezni elég. Böngészni már csak erős megkötésekkel. Így a notit (PC-t) sem tudja helyettesíteni.
DE!
Ez a kis kütyü sok szerencsétlenkedéstől megkímél.
Pl.:
- Ha nem vagyok az íróasztalomnál és felhívnak, hogy ez, vagy az mennyibe kerül most, nem kell a kabátzsbemben vagy a kocsi hátsó ülésén keresgetnem a papírok közt az aktuális árlistámat...
- Megrendeléseket és módosításokat azonnal fel tudok jegyezni egy excel-táblába...
- Feladatlistát (sőt! Tescoba menet bevásárló listát) tudok létrehozni, amit pár kattintással elérhetek...
- Naptárbejegyzések is egyszerűbben kezelhetőbbek, mint egy telefonon...
- Fotókat tudok tárolni és (a K800i kijelzőjének 5-6x-os méreten) prezentálni...
- Ha egy két találkozón várnom kellett, el tudtam ütni azt a 4-5 percet (ennyi idő kellene egy notinak a ki és bekapcsolásához) egy jó kis pókerezéssel, vagy valami egyszerű tetris-szerű játékkal...
Persze rengetegen vannak, akiknek semmi ilyenre nincs szükségük (Raktárosok vagy virágkötők), de sokunknak igen is van erre igényünk!
És fogadjuk el, hogy ez a 21. század... Ki sem látszunk már a technikai cuccokból. Ez van.
Ismerek olyat, akinek van 3 telefonja (kettőhöz BT-s headset), PDA, Noti és ezek mellet még egy iratokkal telepakolt akta táska. Ezt nap, mint nap hurcolja magával...
Egy tréningen 3 idióta szót kaptunk, hogy fogalmazzuk meg a jelentését... Addig veszekedtünk rajta, mire rájöttünk, hogy minden nézőpont és szituáció függű...
Ez is!!!
MOD: PDA (Personal digital assistant) = Szamélyi Digitális Aszisztens
Az a dolga, hogy mindig melletted és készenlétben legyen, ha valami feljegyezni, megnézni valód van.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest