Új hozzászólás Aktív témák
-
Oly
őstag
Mit össze nem tudtok itt vitázni...
A PDA az PDA...
Az nem fogja sem a telefont, sem a Notit helyettesíteni!
Nekem van egy jó üzleti mobilom és notim is.
Viszont a kettő között egy elég nagy űr is.
Most nem a GPS-t hoznám fel, mert az mehet a notin is...
Kezdjük ott, hogy én olyan PDA-t vettem, ami telefon is, de még a BT-s headsettel sem tudtam megszokni. Számomra nem váltotta ki a telefont.
Netezni... hát hogy is mondjam. Mélezni, emesenezni elég. Böngészni már csak erős megkötésekkel. Így a notit (PC-t) sem tudja helyettesíteni.
DE!
Ez a kis kütyü sok szerencsétlenkedéstől megkímél.
Pl.:
- Ha nem vagyok az íróasztalomnál és felhívnak, hogy ez, vagy az mennyibe kerül most, nem kell a kabátzsbemben vagy a kocsi hátsó ülésén keresgetnem a papírok közt az aktuális árlistámat...
- Megrendeléseket és módosításokat azonnal fel tudok jegyezni egy excel-táblába...
- Feladatlistát (sőt! Tescoba menet bevásárló listát) tudok létrehozni, amit pár kattintással elérhetek...
- Naptárbejegyzések is egyszerűbben kezelhetőbbek, mint egy telefonon...
- Fotókat tudok tárolni és (a K800i kijelzőjének 5-6x-os méreten) prezentálni...
- Ha egy két találkozón várnom kellett, el tudtam ütni azt a 4-5 percet (ennyi idő kellene egy notinak a ki és bekapcsolásához) egy jó kis pókerezéssel, vagy valami egyszerű tetris-szerű játékkal...
Persze rengetegen vannak, akiknek semmi ilyenre nincs szükségük (Raktárosok vagy virágkötők), de sokunknak igen is van erre igényünk!
És fogadjuk el, hogy ez a 21. század... Ki sem látszunk már a technikai cuccokból. Ez van.
Ismerek olyat, akinek van 3 telefonja (kettőhöz BT-s headset), PDA, Noti és ezek mellet még egy iratokkal telepakolt akta táska. Ezt nap, mint nap hurcolja magával...
Egy tréningen 3 idióta szót kaptunk, hogy fogalmazzuk meg a jelentését... Addig veszekedtünk rajta, mire rájöttünk, hogy minden nézőpont és szituáció függű...
Ez is!!!
MOD: PDA (Personal digital assistant) = Szamélyi Digitális Aszisztens
Az a dolga, hogy mindig melletted és készenlétben legyen, ha valami feljegyezni, megnézni valód van.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest