Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Oly

őstag

Mit össze nem tudtok itt vitázni...

A PDA az PDA...
    Az nem fogja sem a telefont, sem a Notit helyettesíteni!

Nekem van egy jó üzleti mobilom és notim is.
    Viszont a kettő között egy elég nagy űr is.

Most nem a GPS-t hoznám fel, mert az mehet a notin is...
    Kezdjük ott, hogy én olyan PDA-t vettem, ami telefon is, de még a BT-s headsettel sem tudtam megszokni. Számomra nem váltotta ki a telefont.
    Netezni... hát hogy is mondjam. Mélezni, emesenezni elég. Böngészni már csak erős megkötésekkel. Így a notit (PC-t) sem tudja helyettesíteni.

DE!

Ez a kis kütyü sok szerencsétlenkedéstől megkímél.
    Pl.:
    - Ha nem vagyok az íróasztalomnál és felhívnak, hogy ez, vagy az mennyibe kerül most, nem kell a kabátzsbemben vagy a kocsi hátsó ülésén keresgetnem a papírok közt az aktuális árlistámat...
    - Megrendeléseket és módosításokat azonnal fel tudok jegyezni egy excel-táblába...
    - Feladatlistát (sőt! Tescoba menet bevásárló listát) tudok létrehozni, amit pár kattintással elérhetek...
    - Naptárbejegyzések is egyszerűbben kezelhetőbbek, mint egy telefonon...
    - Fotókat tudok tárolni és (a K800i kijelzőjének 5-6x-os méreten) prezentálni...
    - Ha egy két találkozón várnom kellett, el tudtam ütni azt a 4-5 percet (ennyi idő kellene egy notinak a ki és bekapcsolásához ;) ) egy jó kis pókerezéssel, vagy valami egyszerű tetris-szerű játékkal...

Persze rengetegen vannak, akiknek semmi ilyenre nincs szükségük (Raktárosok vagy virágkötők ;] ), de sokunknak igen is van erre igényünk!
    És fogadjuk el, hogy ez a 21. század... Ki sem látszunk már a technikai cuccokból. Ez van.
    Ismerek olyat, akinek van 3 telefonja (kettőhöz BT-s headset ;) ), PDA, Noti és ezek mellet még egy iratokkal telepakolt akta táska. Ezt nap, mint nap hurcolja magával...

Egy tréningen 3 idióta szót kaptunk, hogy fogalmazzuk meg a jelentését... Addig veszekedtünk rajta, mire rájöttünk, hogy minden nézőpont és szituáció függű...

Ez is!!!

MOD: PDA (Personal digital assistant) = Szamélyi Digitális Aszisztens
    Az a dolga, hogy mindig melletted és készenlétben legyen, ha valami feljegyezni, megnézni valód van.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák