- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
3psilon
aktív tag
Bármit is mondanak, hogy amúgy is melegedünk, ez nem mentség a szennyezésre, ami egyértelműen befolyásolja a klímát. Ez kicsit olyan, hogy kimegyek lövöldözni az utcára, mondván úgyis minden másodpercben egy csomóan halnak meg a bolygón.
Sajnos tényleg fogy a kőolaj, pedig kéne gyógyszernek meg stb. Háború már most is megy csak ugye az egyik fél jelentős fölényben van...
Fúziós erőművel nem érdemes számolgatni, optimista becslések szerint is kb. 30 év mire tömegesen használhatóvá válik. Az uránalapú erőmű tök oké. Geotermikus/víz/nap/szél tényleg jól hangzik, de az igény sokkal nagyobb annál mint amit teljesiteni tudnának. -
(Kolombusz)
veterán
Az van, hogy a fúziós reaktor elég bonyolult egy szerkezet.
Atomerőművet meg épitenének szerintem, csak a sok hülye greenpeaces és társais majom még egy radart sem enged felépiteni, vagy elkerülőutat, nemhogy egy atomreaktort.
Ezek hazai példák, de kiterjeszthető az egész világra.
Példát lehetne venni Franciaországról. Talán nem véletlen, hogy a kísérleti fúziós erőmű is ott épül.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de engem egyre jobban aggaszt a természet állapota.
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest