- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Mi újság van? Megszoktátok az Indexet? Még mindig szar?
-
lesaux
veterán
Oké. Ezt a négy és fél sort olvassátok el. [link]
Aki lusta, annak leírom: arról van benne szó, hogy 99-ben és 2001-ben is történt egy dizájnváltás, és mindenki szerint szarabb lett, követelték vissza a régit. -
lesaux
veterán
Na jó, szerintem annyira nem szar ez az Index, csak még szokatlan. Plusz az első pár hozzászólás megadta az irányt, így szidja mindenki, divatból, mint a McDonald'sot, Tescót, Windowst. Szerintem nézzük meg ugyanezt a topicot mondjuk két hét múlva, ha már kicsit megszoktuk az új külsőt.
Emlékszem, amikor a PH arculatot váltott, mekkora felháborodás volt, hogy ronda meg kérjük vissza a régit, szar helyen van a kereső stb. Asszem, Parci szólt is, hogy elég legyen, marad így, megszokjuk.
Így maradt, megszoktuk.
Ez lesz az Indexszel is. -
lesaux
veterán
Én úgy szoktam, hogy shifttel kattintok, akkor új ablakban dobja fel a linkelt oldalt. Nem szakad le tőle a kezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest