- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
foregister
tag
válasz
napos2600 #53 üzenetére
''Segíííccs!'' Firefoxban hol lehet beállítani, hogy ezt a balraigazítást kiküszöböljem? Mellesleg miből tart középre rendezni a tartalmat hogy legalább esztétikusabb legyen? Nem vagyok egy átlag user (annál több), de még soha nem gondolkoztam el egy oldalnál sem hogy ezt oldjam meg. Origonál is zavart de valamiért az indexet jobban szeretem. Bár mostanában inkább hirpostázom. Mondjuk ez inkább blogoknál módi, valamiért csak a cnn.com tudott ezellen tenni valamit.
A popupos francokat meg én sem értem még mindig könnyebb shift vagy ctrl + klikkelni minthogy tényleg azoknak is külön ablakban nyíljon meg akik nem akarnak sok ablakot látni.
Én amúgy csináltma volna egy felmérést ha már az index annyira szeret felmérni dolgokat: először küldjék be az olvasók a javaslatokat utána válogatnak majd cisnálnak egy nagy szavazást.. Elvileg az oldal értük van és soha nem árt ha a célközönséget vagy a rendszeres olvasókat is megkérdezik, hogy szerintük mi lenne a jó. -
talmida
Közösségépítő
válasz
napos2600 #53 üzenetére
Ha jól értettem te csinálod a PH! oldalait?
Nagyon tetszenek a színek is és az egész mindenestül...Az elrendezés is jól el lett találva. Gratulálok,
tényleg ízléses és többnyire nagyon praktikus is.
Egyetlen megjegyzést engedj meg. (ha nem a te hibád, akkor ezer bocs!)
Szóval a kezdőknek szerintem nem minden világos elsőre. De lehet, hogy csak én vagyok az átlagnál is figyelmetlenebb..
Csak hetek múlva jöttem rá, hogy létezik két olyan fórum is, ahol részletes választ kapok.PROHARDVER! A-tól Z-ig és a LOGOUT A-tól Z-ig
De én a fórumokat eleinte egyálltalán nem figyeltem. ( Időm híjján eszem ágában sem volt fórumozgatni)
Jó lenne, ha a ''szabályzat'' valahol egy jól látható helyen is föl lenne tüntetve, --nemcsak a ''szerencsétlen'' kopasz szerencséjétől függne, hogy mikor akad rá a ''szezám tárulj''-fórumra.
Szerintem így még gördülékenyebb lenne az idomulás és kevesebb lenne a súrlódás, vagy félreértés is.
Ha én voltam figyelmetlen, akkor millió bocsánat!..
és ez esetben, --ha szabad kérnem-- megmutatnád, hogy hol voltam figyelmetlen?
Hol találni az eligazításokat?
Én pl eleinte, csak olvasgattam, (bejelentkezés nélkül) még azután is, miután már megjelent egy írásom...s emiatt a hozzám érkezett privát üzenetekről fogalmam sem volt,
--amiket csak akkor láthat valaki, ha bejelentkezik..(mondjuk ez logikus, de mégsem jutott az eszembe) hollott nagyon fontos infót kaptam Racecamtől. ..s mivel azt nem olvastam időben, ezért nem kis félreértés lett belőle...meg egy ''kis'' hátrányom is..
Elnézést kérek mindenkitől, ha rossz helyen kopogtattam!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest