Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Grizzly79

csendes tag

BOCSI!! HOSSZÚ LESZ!!!

Jó írás! Tetszik nagyon. Valahogy azt kell látnom, hogy mindenhol kifogtad a parasztokat.

Leírom én miket csináltam, aztán majd egyszer lehet írok én is egy irományt belőle.

1993-ban kezdtem a középiskolát. Szegény családból származom, ezért mikor a középiskola 2. évét egy 51-es cipőben (a lábam 46-os volt) egy farmernadrágban és két ingben voltam kénytelen kihúzni, már nem volt kérdéses számomra, hogy a következő nyarat melóval fogom tölteni.

1994 nyara
    McDonald's Siófok. Nem ecsetelném bővebben. Pelyhesseggű falusi gyerek voltam, igazából azt sem tudtam még akkoriban, hogy van főiskola a középiskola után. :DD

1996 nyara
    McDonald's Siófok. 17 évesen már kész férfinek éreztem magam. Érdekelni kezdtek az emberek. Nagyon sok értelmes és érdekes arcot ismertem meg a hamburgerhús sütése közben.

1997 nyarától (érettségi után) - 1999 április
    IBM Székesfehérvár mérnök asszisztens. Közben elvégeztem az 5. osztályt, illetve a főiskola első félévét. Anyám azt mondta érettségi után, hogy Ő fölöslegesnek tartja a továbbtanulást, elvégre a számítástechnikai programozó és képesített könyvelői végzettségem több, mint elég. Én nem így gondoltam.

1999 nyara
    Két asztalos cimborám mellett culágerkedtem. Ez is érdekes volt. Szép dolog fával dolgozni.

2000 nyara
    Fehérvári számítástechnikai cég - mindenféle IT dolgok (beszerzés, ajánlatadás...)
    Mivel ösztöndíjat nyertem a főiskoláról angliába és egy fehérvári cég támogatott ezért adta magát, hogy náluk dolgozzam le a kiutazásom előtti időszakot.

2000 őszer
    Érdkesség. Angliában az egyetemen volt egy időszakos munkalehetőség. Az egyetem területén a tantermek kihasználtságát kellet mérni 5 font/óra (akkoriban 2000Ft) bérért.

És ez nem panaszkodás, sem rálicitálás akárkire. Büszke vagyok rá, hogy ennyi mindent csinálhattam és egy halom érdekes embert ismerhettem meg.

(Már biztos, hogy ebből lesz egy hosszabb írás :DD )

Új hozzászólás Aktív témák