- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grizzly79
csendes tag
BOCSI!! HOSSZÚ LESZ!!!
Jó írás! Tetszik nagyon. Valahogy azt kell látnom, hogy mindenhol kifogtad a parasztokat.
Leírom én miket csináltam, aztán majd egyszer lehet írok én is egy irományt belőle.
1993-ban kezdtem a középiskolát. Szegény családból származom, ezért mikor a középiskola 2. évét egy 51-es cipőben (a lábam 46-os volt) egy farmernadrágban és két ingben voltam kénytelen kihúzni, már nem volt kérdéses számomra, hogy a következő nyarat melóval fogom tölteni.
1994 nyara
McDonald's Siófok. Nem ecsetelném bővebben. Pelyhesseggű falusi gyerek voltam, igazából azt sem tudtam még akkoriban, hogy van főiskola a középiskola után.
1996 nyara
McDonald's Siófok. 17 évesen már kész férfinek éreztem magam. Érdekelni kezdtek az emberek. Nagyon sok értelmes és érdekes arcot ismertem meg a hamburgerhús sütése közben.
1997 nyarától (érettségi után) - 1999 április
IBM Székesfehérvár mérnök asszisztens. Közben elvégeztem az 5. osztályt, illetve a főiskola első félévét. Anyám azt mondta érettségi után, hogy Ő fölöslegesnek tartja a továbbtanulást, elvégre a számítástechnikai programozó és képesített könyvelői végzettségem több, mint elég. Én nem így gondoltam.
1999 nyara
Két asztalos cimborám mellett culágerkedtem. Ez is érdekes volt. Szép dolog fával dolgozni.
2000 nyara
Fehérvári számítástechnikai cég - mindenféle IT dolgok (beszerzés, ajánlatadás...)
Mivel ösztöndíjat nyertem a főiskoláról angliába és egy fehérvári cég támogatott ezért adta magát, hogy náluk dolgozzam le a kiutazásom előtti időszakot.
2000 őszer
Érdkesség. Angliában az egyetemen volt egy időszakos munkalehetőség. Az egyetem területén a tantermek kihasználtságát kellet mérni 5 font/óra (akkoriban 2000Ft) bérért.
És ez nem panaszkodás, sem rálicitálás akárkire. Büszke vagyok rá, hogy ennyi mindent csinálhattam és egy halom érdekes embert ismerhettem meg.
(Már biztos, hogy ebből lesz egy hosszabb írás
)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- Iphone 8 64gb - 88% gyári akku- gyönyörű állapot
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő