- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
a vége ugyanaz lenne az a 20 nap is pénzébe kerül az országnak
+szállítás, áhhh nem éri meg 1 töltény olcsóbb.
fú legalozálásból állami pénz???
LOLLLL, valszeg az állam által forgalmazott soxor drágáb lenne így mindneki feketéna mostani forrásból szerezné, ergo csak vesztesség lenne, bemész nnstopbam kérek egy doboz cigit, egy redbullt, ja és ha van fű kérek 1 zacsival
ez megaLOLLL.
épp nincs fű, akkor már jöhet helyette egy ex is, milyne színűt kíván a vevő????
[Szerkesztve] -
dragonfx
veterán
Ez persze természetesen így van, azért írtam én is radikális megszegést.
Tehát nem azért hogy pl:valaki lemeszelnek 250nel és akkor brtön>>kivégzés...stb.
De aki plöbb embert ölt már nem is csinálnák tárgyalást, azonnal kivégzés.
Gondoljunk bele, konkrét példát nem írok úgy is beleköt valaki, d emondjuk valaki véletlenségből lelő valakit, mondjuk egy dulakodás alkalmából utána évekig depis tőle, psichó kezeli, kap 3 évet, ilyen nem kapna, kivégzést, de aki mondjuk azt mondom cisnál egy bankrablást és lelő 2 embert miközben menekül + még a pénzt is elviszi...áhh azonnal kivégzés.
Autós gázolásért amugy sosem adnának 10évet még a felét sem, így fel se merül a kivégzés esete, mert direkt írtram 10 év feletti büntetést.
[Szerkesztve] -
dragonfx
veterán
Ha ilyen barom vagyok hogy hagyom magam betuszkolni oda akkor igen.
újjlenyomat szó mit mond ???
téged és a spanod sittelnék le, jogtalan vádolásért.
legkevesebb a váltógombon és a kormányon ott lenne, de még az ajtó belső kilincsén is.
Amugy szemét dolog tudom, de ha látnám hogy meghalt és nem tudok mit tenni, azt mondanám neked és a spanodnak figyi skacok ne csináljunk magunknak bajt, 1es2es3as padló és tépés onnan.Tudoma lelkiismeret, nekem nem lenne, max. neked mert te ültél a volán mögött, én max. részese voltam, de tehetetlen ebben az esetben. -
dragonfx
veterán
A cikkre válaszolva.
Van jogunk hozzá, miért ne lenne????
Aki 10 év felett kap én azt azonnal kivégezném.
Aki visszaeső akár csak értsd 2évet kapott aztán újra 3at azonnal kivégzés.
Akár 1 év börtön is megpecsételi az ember életét nem hogy 10, munkát semmit nem kap, mindneki eltávolodott tőle, kiveti a társadalom, ugysme tud másképp boldogulni mint lopás csalás hazudás, gyilkolás...stb árán újra.
Erre semmi szükség, inkább könnyítsük mega helyzetét, úgy is sokan vagyuka öldön, vanak szabályok melyeknek betartás akötelező valamilyne szinten, aki radikálisna megszegi nincs rá szükség ezen a földön.
Hogy melyik kivégzés????
Én 1xű módját választanám, hagtompítós fegyver, 1 személy, 1 szobában, pápá.Aki olyat tesz nem sajnálnám meghúzni. a ravaszt.
Egyből nagyobb lenne a világon a rend. Erős szabályok kellenek, és azokat be kell tartatni, bármi áron, jó persze nem olyan börtönországot alakítanék ki mint pl:az usa.sry Tiv és társai, de én így látom.
Nekem ez a véleményem már kezdetek óta a halálbüntiről.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged