Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• commanDOS

senior tag

válasz tiv61us #106 üzenetére

Nme dolgozik-éhen hal, oszt cső :DDD
    na de komolyan, nem ilyen az élet?
    a való életben ha nem dolgozik az ember és nincs aki eltartsa, kakor rövid úton elpatkolsz.
    a bőrtön meg olyan, mint v.mi panzió, csak mi fizetjük a lakbért meg az ellátást :((

• commanDOS

senior tag

válasz tiv83us #103 üzenetére

Én a halálbüntetést elítélem, de azért az se járja, hogy egy sorozatgyilkost, aki még meg se bánta a tettét és bármikor kész lenne újra gyilkolni még én tartsak el az adómból, én is etessem, az én adómból ruházkodjon, ''menjen'' fodrászhoz, stb. Főleg ha esetleg netán az én családomban is kárt tett, vagy közelis ismerősömben, stb.
    Ha 25 évig van bent, akkor vajon mennyit él fel a gyökér az állam és mi a pénzünkből?
    V. mi olyasmi megoldás kéne, hogy dolgozhassanak a bőrtön területén belül, felügyelettel v.mit, vagy nagyon szigorú felügyelet mellet v.mi közmunka: árokásás, meg hasonlók. és az elvégzett munka arányának megfelelően jussanak ételhez, ruhához stb.
    Hiszen még a legcsóróbb ember sem kapja ingyen ezeket, nemhogym ég télen fűtsenek rá meg fedél legyen a feje fölött ingyen és bérmentve. Nemhiába sokan inkább elkövetnek a kikerülés után v.mi piti bűnügyet, hogy visszakerüljenek a haverokhoz , ahol kapnak kaját, meg fűtenek rájuk és még dolgozni sem kell érte.
    Szóval ezt az ingyen élést kéne megszüntetni és talán v.mi becsületet is tanulnának akkor, s talán ha szabadulnak nem térnek vissza korábbi életformájukhoz, hanem akár hasznos tagjai is lehetnek a társadalmonak.

Új hozzászólás Aktív témák