Új hozzászólás Aktív témák
-
-
commanDOS
senior tag
Én a halálbüntetést elítélem, de azért az se járja, hogy egy sorozatgyilkost, aki még meg se bánta a tettét és bármikor kész lenne újra gyilkolni még én tartsak el az adómból, én is etessem, az én adómból ruházkodjon, ''menjen'' fodrászhoz, stb. Főleg ha esetleg netán az én családomban is kárt tett, vagy közelis ismerősömben, stb.
Ha 25 évig van bent, akkor vajon mennyit él fel a gyökér az állam és mi a pénzünkből?
V. mi olyasmi megoldás kéne, hogy dolgozhassanak a bőrtön területén belül, felügyelettel v.mit, vagy nagyon szigorú felügyelet mellet v.mi közmunka: árokásás, meg hasonlók. és az elvégzett munka arányának megfelelően jussanak ételhez, ruhához stb.
Hiszen még a legcsóróbb ember sem kapja ingyen ezeket, nemhogym ég télen fűtsenek rá meg fedél legyen a feje fölött ingyen és bérmentve. Nemhiába sokan inkább elkövetnek a kikerülés után v.mi piti bűnügyet, hogy visszakerüljenek a haverokhoz , ahol kapnak kaját, meg fűtenek rájuk és még dolgozni sem kell érte.
Szóval ezt az ingyen élést kéne megszüntetni és talán v.mi becsületet is tanulnának akkor, s talán ha szabadulnak nem térnek vissza korábbi életformájukhoz, hanem akár hasznos tagjai is lehetnek a társadalmonak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged