- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tanulosSrac
csendes tag
válasz
Yushchenko #81 üzenetére
ehh...
1.ez 1 videókártya...
2.nem eladni akarom hanem keresni 1 embert akinek ilyen kártyája van és még van garija (matricája) amit én megvennék és így le tudnám gariztatni...
jo 7végét for all! -
Ariadne
őstag
válasz
Yushchenko #67 üzenetére
Ezt nem is várja el senki. De manapság elég sok forrásból utána lehet nézi annak, mihez van jogod és mihez nem, jelesül a fogyasztóvédelem is telefonon, írásban, mailben egyaránt korrekt tájékoztatást ad a jogaidról. Ők már csak tudják.
Plusz én most leírtam pár dolgot, hogy aki olvassa, az már könnyebben boldoguljon.
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
Yushchenko #63 üzenetére
Ha nincs rajta fizikális vagy égési sérülés.
Ennek a bevizsgálási is pár nap
Összeadva nem is olyan kevés. -
adalbert1
veterán
válasz
Yushchenko #52 üzenetére
Remélem ilyen nem lesz...
7600 GST, és 2d-ben alapórajelen gyári hűtéssel 77 fok.
Jó lenne, ha legalább a gyártónak lenne vmi. alapadata megadva, hogy mennyi a normál...
Játékok alatti terhelésnél úgy vettem észre, hogy visszaveszi a sebességet, hogy ne melegedjen túl, viszont atitool-lal tesztelve rommá fagy az egész. -
Vamp
senior tag
válasz
Yushchenko #43 üzenetére
Elfoglalják a rossz fénycsövek az aszfalt?
Jah, végülis LANpartin is a csöveket kell nézni -
kneedeep
tag
válasz
Yushchenko #35 üzenetére
Én építő jelleggel, jó szándékkal próbáltam meg némi infót szolglátatni részedre, de úgy látom csak leoltást kapok.
''És el kell mondanom, hogy a nagy boltokba vannak ''nagy szakértők'', kb. olyanok mint amilyen te vagy. Néhányszor már törtem ki röhögésbe szervízbe, amikor pl. bátran ajánlgatta a csávó a 915-ös laphoz a core 2 procit.''
Ez kifejezetten sértő számomra, no komment... nem ismersz, nem tudsz rólam semmit és sértegetsz..
Ezek után csak azt kívánom neked, legyél a számítástechnika világában olyan sikeres és nagytudású, mint amilyen most vagy!
Remélem egyszer a telefon végén sírni, könyörögni fogsz, én meg csak annyit fogok mondani, te vagy a macronos gyerek??? 6-9 hónap, elküldöm a gyártónak -
Yushchenko
őstag
válasz
Yushchenko #35 üzenetére
kieg: Félre ne értsen senkisem, ha most tápot kéne venne Chieftecet vennék, mrt az újak már delta belesek. De a sirtec bele szériával rengeteg gond volt
-
kneedeep
tag
válasz
Yushchenko #32 üzenetére
A macron az jó, csak ne köss rá fénycsövet
össze sem lehet hasonlítani egy chieftec és egy macron tápot, ég és föld a különbség..
Szerintem előbb olvasgass kicsit a tápokról is..
A sarki noname boltnak szerinted miért jobb az ára?? mert a sarki noname nagykertől vásárol, ahol 2 en dolgoznak, és nincs egy ddr2 ramjuk teszteléshez...
überlol
''Általában ott alkalmaznak brutálisan hozzáértő embereket, akiknek aztán semmi közük a számítástechnikához(tisztelet annak a nagyon kevés kivételnek).''
Lehet azok el tudták volna mondani neked, hogy ne vegyél macron tápot, mer meg fogod szívni, de az olcsó noname sarki bolt, igazi szakértői megkíméltek téged ettől az információtol, és a felelősséget is áthárítják a nagykerükre... REMEK cég -
kneedeep
tag
válasz
Yushchenko #27 üzenetére
''A másik meg, egy égett procin már nincs mit tesztelni, eldöntik hogy ki baxta el és kész''
HA bármilyen égési sérülés vagy külsérelmi nyom van a cuccokon, azokat a gyártók nem szokták elfogadni, és visszadobják őket... ezért van az hogy ilyen esetekben, hosszabb ideig is eltarthat a gariztatási idő. A kiskerek szeretik lepasszolni a felelősséget, a nagyker felé, pedig nem kellene... Neked kell olyan kiskert kivállasztani aki ügyfélbarát, hogy ne legyenek hosszú garis problémáid, de az emberek inkább megvesznek valamit 100 ft-al olcsóbban a noname sarki pincés kiskerben, mint egy országos hálózattal rendelkező ''multi'' kiskernél..
''Szerintem nyugodtan visszahozhatnák a 15 napos határidőt, senkinek nem lenne roszabb, max. a nagyker extra haszonából lemegy egy kicsi, de én valahogy nem féltem, hogy bármelyik e miatt menne csődbe''
Vannak olyan nagykerek, amelyek ügyfélbarátok, és betartják a 14 napot...
Aki pedig macron tápot vesz az megérdemliRespect
-
bozont
veterán
válasz
Yushchenko #23 üzenetére
Nekem se lett volna, ha nem halasztom 1héttel későbbre a vga vásárlást, utána meg inkább kivártam mi lesz a garis ügyből. Azóta másik cégnél vásárlok, és szerencsére elég megbízhatóak, már gariztattam náluk és eddig nem volt gond.
-
bozont
veterán
válasz
Yushchenko #21 üzenetére
Hidd el, én is közel voltam hozzá, az vol a szerencséjük hogy nem vagyok az a balhézós típus, de ennyire még sehol nem ordibáltam mint akkor.
Az a 21k meg nem ért meg egy bírósági ügyet.
mod.: Pontosítva, az a 21k ikább 30felé hajlik, mivel félúton meguntam a dolgot, meg ott volt az éretsségi is, inkább vettem egy A64 procit meg lapot.
[Szerkesztve] -
Blaise
veterán
válasz
Yushchenko #6 üzenetére
Na ja azt tettem, volt fogyasztóvédelem...vásárlók könyve....szokásos körök.
De mivel kiküldték a nemzetközi központba Londonba, onnan meg a gyárhoz Tajvanra
Onnan meg vissza hozzám 3 hónap múlva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest