- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Akkor inkább anyut kellett volna vinni hátha ''kikaparja a szemüket''.
Én nagyon nyugodt ember vagyok, de ha valami nagyon nagy igazságtalanság töténik velem, akkor hülyeségekbe is képes vagyok belemenni (pl.: amikor visszavittem a deszkámat a szervízbe és nehezen akarták visszavenni, akkor már néztem mit lehet lenyúlni(épp egy telefon volt a szemem előtt)). Ha kell akkor csapok is pedig nem vagyok egyáltalán egy nagy darab ember, inkább csak magas. Semmit nem kelett tennem szerencsére, mert a csúnya szó is meggyőzte a szervizest.
-
athomi
veterán
Sajnos a 18 az nagyon kevés. Én ennél több vagyok egy pár évvel, de még ez is kevés. Néha apámat hívom, na ő aztán úgy kiveri a balhét és elég komolyan is szokták venni.
Mondhatnám besz...arnak!!! Ja, és egyáltalán nem szégyen botrányosan viselkedni az ilyen köcsögökkel szemben. Ez a világ már csak ilyen. Őseinktől sokat lehet tanulni!!! -
athomi
veterán
Téged csúnyán leráztak, te meg hagytad magad, de azt nem mondom, hogy megérdemled, mert nem!!!
A lényeg, ha nem te tettél valamit tönkre, akkor nyugodtan érvényesísd jogaidat. Kicsit rámenősebbnek kell lenni az ilyenekkel. Nem lett volna abból semmiféle bíróság. Ha hagyod magad ilyen könnyen lerázni, akkor az életbe még sokszor meg fogod szívni.
Kicsit erősködni kell, meg fenyegetőzni, és ha lehet hívjál egy felnőttet is. Meglátod nem akarnak ők sem találkozni semmilyen szervel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gmail
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest