Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Apple Watch
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
Viszont: A kódban szándékosan konvertálódtak az idézőjelek dupla aposztrófra? Amúgy a cikk törzsében is szebben mutatna az aposztrófos idézés helyett a rendes idézőjel, neadjisten az „alsó-felső”.
A kódban a [C ][/C ] tag-ek miatt konvertálódnak az idézőjelek dupla aposztrófra. Ha meg nem használom a tag-et, még hülyébben néz ki az egész
A irományban meg azért vannak aposztrófok, mert nagyon megszoktam, ez áll kézre. De gondolkodom a dolgon, lehet tényleg jobban nézne ki
Hogy milyen gyakran használom? Mióta megtudtam, hogy ide én is tudok cuccokat csinálni, elég gyakran. Sok kütyü van, ami tök hasznos tud lenni.. Elég gyakran kell hexából decimálisra váltogatnom, hexát ASCII-vé alakítanom, ilyesmik.. Wide monitor, oldalt ott a Sidebar, rajta ezek a konvertálócuccok, mellette pedig simán elfér egy IDA, OllyDbg, ilyesmik.. Persze, használhatnám a calc.exe-t is, de nekem ez így kényelmesebb..
XML: ööö.. itt szó nincs arról, hogy XML-ben megy az egész.. Az az egy szem XML csak infókat tárol a Gadget-ről..
Még egy dolog: saját kis cuccaimhoz nem használok túl sok HTML-t, meg script-et.. Megírom C#-ban Control Library-ként, és beágyazom a Gadget-be. Ergo futhatnának külön app-ként is, de mint mondtam, nekem így kényelmesebb.. Egy helyen van minden, és még az ablakok sem takarják el őket, és ők sem az ablakokat..
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest