- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brae
őstag
Baró teszt, nekemis Archetype-om van egy Inteli 1.1 társaságában és nagyon szeretem ezt a kombót
(kvékre nagyon bevált nálam)
-
törölt tag
Na... Ez egy nagyon jó írásra sikeredett rudi, gratulálok! Egy igazi fUnc egérpad teszt, nagyon átlátható, infókat is adtál az egérpadokról, minden, ami kell egy vásárlónak! Sok a kép, ami szintén sok infót ad.
Azért kipróbálnám, nagyon király lehet mind, és jól is néznek ki...
-
Szabtom
senior tag
Az X Thunderbird tényleg nagyon jó, egy évig nyúztam egyet. Most Func Arcetype-om van, ami nem sokkal jobb, de éppen eléggé.
Jobb a talpa, picit laposabb, és szerintem egy leheletnyivel, de azért érezhetően jobban is csúszik (MX510+hyperglide).
Bár már nem tolok fps-t, az évek alatt annyira megszoktam ezeket a padokat, hogy elvárt alapkövetelmény lett a gép mellé. -
CSorBA
őstag
Hehe, énis 1030at akartam régen, csak ugye utána bejött az X-ray nagy dobása a Thunder 8... (kb megjegyzem szinte ugyenez
)
-
Birsmann
tag
Hmmm az az 1030 nemgyengén jó egérpad ;) Gratz jó kis teszt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest