- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Magisk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
F5 - frissítés, az oldalon mindent újra tölt
Ctrl+F5 - a cache-t üríti.
Egyedül a cookie törlést nem próbáltam, gondolom ott tárolja a dolgokat, hogy meddig, azt nem tudom, honlapkészítőktől függ az érvényességi idejük
mod: megnéztem most is, nem mentette el, ez pech. Az oldal alján ott van az Írjon nekünk rész, ez a mail cím van ott: info@t-online.hu kérdezd meg ott, hogy hogy lehetne megoldani, ők gondolom jobban tudják
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Természetesen megnéztem. Próbából kiválasztottam a csatornákat, majd a
gombra kattintottam, utána nyomtam F5-öt, Ctrl+F5-öt és amit elmentettem az ott maradt, szóval nem tudom, hogy mi lehet nálad a probléma. Szerintem ez kukiból dolgozik, esetleg azokat lehet, hogy törli a böngésző, mikor bezárod, azt nézd meg.
ps: sokan Wintereznek, IRL is mondták már...
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Eszközök / Kiterjesztések (1.x verziókban, 2.x-től kiegészítők néven fut, ha jól emlékszek) ott kiválasztod a flashblockot, dupla klikk rá és be tudod állítani. Vagy a tiltott flash tartalmon jobb klikk és a listából kviálasztod, ami kéne.
A lementéses dolgot nem értem, a nevem meg elírtad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest