- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Update Scanner ami tudomásom szerint a legközelebb áll hozzá.
-
robekri
addikt
SZiasztok.
Tudtok olyan kiegészítőt, ami logolja, hogy mikor változott az oldal tartalma és ezt egy fileban tárolja?
üdv.
-
S W A T
senior tag
Ez is tetszik.
-
S W A T
senior tag
Az a bigyó nagyon tetszik amivel külön növelhetem a kép méretét.
-
@rglaaf
veterán
hi sry hogy ide irok de az lenne a kérdésem hogy miért van az hogy a telepitett uj font- nem minden oldalon müködik pedig kivettem a pipát hogy ne az oldalakon lévőt használja
köszi
-
uratti
tag
Hali
valaki nem tud egy olyan plugint ami a tv műsorokat jeleníti meg? -
amargo
addikt
Hamár időjárás, akkor inkább: Idokép
-
válasz
Winner_hun #92 üzenetére
Hmmm ez óriási
mint maga az FF
, mintha egy kis op rendszer lenne
-
válasz
Winner_hun #90 üzenetére
Kézivel lementettem a profilomat, a MozBackUp-al is...
A kézinél a visszaállítás tulajdonképpen annyi, hogy vissza kell majd másolnom az új FF be a profilt, az adott helyre és kész ?
A kiterjesztéseket fel kell, majd újra tenni??
-
El lehet valahogy menteni az FF beállításokat?
Fájl alatt csak importálást láttam, de engem az érdekelne, ha pl: újra teszem WinFos, és újra telepítem FF, akkor van valami megoldás, ne keljen mindent újra tenni és megmaradjanak a beállításaim? Meg tudjam , milyen kiegészítők voltak fent... esetleg automatikusan feltelepitse őket... -
jobbacsabba
aktív tag
válasz
Winner_hun #87 üzenetére
Gondolkodtam, hogy hol tegyem fel a kérdést, de hát végülis ez a kettő hasznos kiterjesztés...
-
Winner_hun
félisten
válasz
jobbacsabba #85 üzenetére
Esetleg itt kérdezd meg, több esélyed van a válaszra
-
jobbacsabba
aktív tag
Üdv!
PorableFirefoxot használok, és nem működik benne a DownThemAll! kiegészítő, szerver hibára hivatkozik. Ezmostmi? Segítsetek!
Köszi -
Cathfaern
nagyúr
Ha olvasnád az opera topicot, tudnád hogy azt használok, így ennyit a "tipikus hozzáállás"-ról. Egyszerűen ha nem tűnt volna fel, ez a topic arról szól, hogy milyen kiegészítéseket használjunk Firefoxhoz. Ha egy olyan topik lenne, ahol az a kérdés, hogy ezt vagy azt hogyan oldjunk meg, szerintem senki nem szólna egy rossz szót se azért mert operás megoldást mondasz. Itt igen, mert nem ez a téma. Ennyi.
-
Winner_hun
félisten
Azért, mert más topikokban nem az adott, hanem egy konkurencia termékről van szó, akkor azt a rossz szokást tovább kell terjeszteni? Úgy látszik a te hozzáállásod a tipikus. Legalább is a te szemszögedből.
Firefox topikban amúgy nincs ilyen rossz szokás, hogy az operáról halandzsálnak benne.
Ezennel megkérnélek, az operás hozzászólásaiddal maradj az opera böngészőhöz tartozó topikokban. Én legalább is nem tartok igényt a firefox írásaimhoz tartozó topikok opera böngésző beállításait, bemutatásait stb. tartalmazó hozzászólásokra. -
opera11
tag
Tipikus hozzáállás...
Ha FF topikban szó esik az Operáról, akkor rögtön jönnnek a válogatott poénos szidalmak, de ha operás topikba olvasol, akkor fordítva ez nincs így....Nem különös?Jobban belegondolva: Nem
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Winner_hun #80 üzenetére
Moderátori szemmel is mondva, Opera flame-re nem sok szükség van...had tegyem hozzá Winner próbálhattad volna kicsit finomabb stílusban
(Bár megértelek)
-
opera11
tag
válasz
DeltaPower #12 üzenetére
jobb katt/oldal beállításainak szerkesztése/Tartalom/Beépülők engedélyezése -->pipa ki-->nincs flash. Operában
-
canniball
nagyúr
válasz
Winner_hun #75 üzenetére
"...ilyen start menüs megoldásról nem tudok."
Pedig számomra ez lett volna a lényeg, akkor maradok a külső RSS-olvasónál. Azért köszi! -
canniball
nagyúr
Az InfoRSS-t be lehet-e állítani úgy, hogy:
-az eszköztáron csak egy InfoRSS-ikon van (esetleg más-más színben pompázva attól függően, hogy van-e olvasatlan hír vagy nincs)
-ha erre kattintok egy felugró menüben bejönnek a hírforrások
-majd "ezekre állva" újabb (al)menüben láthatóak a hírek megjelenés szerint, csökkenő sorrendben?
(Tehát olyan Start menüs elrendezést szeretnék.) -
Gh0sT
addikt
válasz
Winner_hun #71 üzenetére
Először is szeretném megköszönni mindkét Firefoxos írásod!
Megrögzött Operásként esélyt nem láttam arra, hogy valaha böngészőt váltsak, de egész egyszerűen annyira jól konfogilható a Firefox, hogy a régi böngészőm ment a levesbe.
Egy kérdés: talán tőled olvastam valahol, hogy lehetőség van Adblock esetén a keretek blokkolására/eltűntésére is, csak nem találom sehol a postot. Merre keresgéljek? Köszönöm!
-
Fellépek az Asus oldalára és vannak képek , amiket nem nyit meg az FF-em, az Adblock plussom ki van kapcsolva, tehát az nem kavarhat be...
Mitől lehet ez ?
[link]
Meg van más apróság is: a ph oldalán jobb oldalt ha a frissítem a listára nyomok, azt se nagyon akarja megcsinálni, csak többszöri noszogatásra... ez kis apróság, de idegesítő néha
[Szerkesztve] -
Dr.Burn
őstag
válasz
Winner_hun #68 üzenetére
Köszi, igy müködik.
-
Dr.Burn
őstag
válasz
Winner_hun #66 üzenetére
Nem. Mondjuk a PH bejelentkezesnel is azt csinalja hogy kiirja sikeres bejelentkezes, de nem vagyok bejelentkezve. Ujra megprobalom ujra azt mondja sikeres bejelentkezes, es megsincs.
IEvel rendesen müködik.
-
Dr.Burn
őstag
válasz
Winner_hun #64 üzenetére
IEvel jo. Söt meg linuxon is firefox van es ott is jo. Csak itt winen nem megy.
IE TAB -al müködik.
-
Dr.Burn
őstag
Nalam pl. nem jol jeleniti meg a travian.hu oldal tartalmat belepeskor, ez miert lehet?
-
válasz
Winner_hun #61 üzenetére
jah meg van, köszi, jó hogy nem szúrta ki a szememet...
-
Hol lehet beállítani, hogy ez legyen az alapértelmezett böngésző?? 1x felajánlotta , de azóta nem...
-
Mindegy amúgy, mert most megnéztem újra a sztakis kiegíszítődet, és nagyon cool szó kijelőlése, majd jobb egérgomb fordítás
Így műxik , csak múltkor nem figyelmesen olvastam el... -
válasz
Winner_hun #57 üzenetére
Pedig ezt innen töltöttem le, amit te linkeltél feljebb...
-
válasz
Winner_hun #55 üzenetére
[link]
Acces key: H, E
de hogy hozom elő ezt a szótárat?
[Szerkesztve] -
kiegészítés/sztaki, itt nyomom egy beállítást és látom E, H betű be van programozva, de ezt hogy hozom elő ill. a szótárt a bill-re ? Mert nyomok sime E vagy H betűt nem történik semmi
-
Grizzly79
csendes tag
válasz
Winner_hun #49 üzenetére
Respect!!!
-
válasz
Winner_hun #51 üzenetére
OKÉ és még1x THX!
Pacseeee Winner! -
Winner_hun
félisten
F5 - frissítés, az oldalon mindent újra tölt
Ctrl+F5 - a cache-t üríti.
Egyedül a cookie törlést nem próbáltam, gondolom ott tárolja a dolgokat, hogy meddig, azt nem tudom, honlapkészítőktől függ az érvényességi idejük
mod: megnéztem most is, nem mentette el, ez pech. Az oldal alján ott van az Írjon nekünk rész, ez a mail cím van ott: info@t-online.hu kérdezd meg ott, hogy hogy lehetne megoldani, ők gondolom jobban tudják
[Szerkesztve] -
válasz
Winner_hun #47 üzenetére
köszi, hogy megnézted... Ez az F5 múgy mit csinál? És mi az a ctrl+f5?
Elmentem az oldalra kiválasztottam a kedvenc adokat és nyomtam F5-öt erre bejött valami szöveg, ezt le OK-éztam...
Jó lenne innetől megmaradnának az adók és jól müxene... -
Grizzly79
csendes tag
Hello!
Nekem az a problémám a Firefox-szal, hogy a felugró átméretezett ablakoknál elcseszi az átméretezést. Erre van valami orvosság?
Üdv.
Mr. Grizzly -
Winner_hun
félisten
Természetesen megnéztem. Próbából kiválasztottam a csatornákat, majd a
gombra kattintottam, utána nyomtam F5-öt, Ctrl+F5-öt és amit elmentettem az ott maradt, szóval nem tudom, hogy mi lehet nálad a probléma. Szerintem ez kukiból dolgozik, esetleg azokat lehet, hogy törli a böngésző, mikor bezárod, azt nézd meg.
ps: sokan Wintereznek, IRL is mondták már...
[Szerkesztve] -
válasz
Winner_hun #45 üzenetére
Nah a flash dolgot be tudtam állítani...
A másik egy link a T-online oldalára visz el... megnézted? Tv műsort lehet nézni+lehet kedvencekhez hozzá adni tv adókat. Na most ha a kedvenceket összeállítom és elment az oldalt , utána ha legközelebb lépek be nincsennek meg, újra kikell válogatni
Nem lehet ezt valahogy mególdani FF-el?? Ne kelljen mindig kiválogatni az adókat, hanem elmenteni egyszer és utána az minidg megmaradna...
Jah IGEN!! Nem WINTER, hanem WINNER
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Eszközök / Kiterjesztések (1.x verziókban, 2.x-től kiegészítők néven fut, ha jól emlékszek) ott kiválasztod a flashblockot, dupla klikk rá és be tudod állítani. Vagy a tiltott flash tartalmon jobb klikk és a listából kviálasztod, ami kéne.
A lementéses dolgot nem értem, a nevem meg elírtad -
Meg még a FlashBlock érdekelne ezt hol lehet állítani, mert eszközök-ön belül nem találom...
-
HI Winter!
Nagyon cool a cikk, én most váltottam IE-ről, és mondthatom tényleg jobbnak, gyorsabbnak, okosabbnak tűnik az új böngésző... viszont kicsit még szokatlan, olyan mint egy operációs rendszer
egy kérdésem lenne:
Van egy oldal
[link]
érdekelne ezt el lehet úgy menteni, FF álltal, hogy a kedvenc tv műsorok megmaradjanak, mikor legközelebb is megnézem az oldalon?
IE alatt ez nem jön össze, de valahogy FF alatt se tudok rájönni, hogy lehetne...
THX -
@mateur
újonc
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Üdv!
Nagyon tetszik az írás, benne az IE Tab és az OperaView. Nincs olyan, hogy Opera Tab? Az lenne a tejföl a lángoson
A ImgLikeOpera már hasonlít!
@ -
5/4es Floppy
csendes tag
válasz
Winner_hun #31 üzenetére
Köszi, kipróbálom!
Majd megírom mi a tapasztalatom! -
dekoninck
aktív tag
Kihagytad a ReminderFox-ot is
meg a ScrapBook-ot. Az első egy emlékeztető miniadatbázis, ics fájlba is tud im/exportálni.
A második még királyabb, kijeleölt szöveget, képet vagy egész oldalt ment el egy adatbázisba, és ezeket lehet kombinálni, exportálni, stb. Mire jó ez? Pl anyagot gyűjtesz valamihez sok-sok oldalról, és nem kell pl Word-be, Notepadbe másolgatni és külön fájlba menteni állandóan a gyűjteményt, hanem ott a Scrapbook. Ajánlom!
Ha már az IETab ról szó esett:
Oké, hogy az IE motort használja, de miért nem jegyzi meg a Microsoft (pl hotmail) webhelyeken a jelszót? -
Winner_hun
félisten
[link]
A hozzá szólás alatti fehér részt nem tudom elszinesíteni, mit kell megadni annak?div#fo-vel nem mentem semmire sem
Amúgy a userContent.css-be beleírni lehet kisegítő szöveget vagy az megzavar mindent? Illetve ha több domain van (pl ph hozzászólás ablak hozzászólás része) akkor mindegyiknél új bejegyzést kell létrehozni, nem lehet ott is vesszős megoldást alkalmazni?
[Szerkesztve] -
balees
tag
válasz
Winner_hun #33 üzenetére
THX. Ezt hiányoltam, mert amúgy hasznos a cikk!
-
balees
tag
Hali!
Tud valaki olyan kiterjesztést, amivel a helyi menüt (jobb klikkre) meg lehet változtatni?
Sok képet mentek le, és ezt meggyorsíthatnám, ha az első menüpont a kép mentése más nevén lenne. -
Winner_hun
félisten
válasz
5/4es Floppy #30 üzenetére
[link]
Hogy hol, azt nem tudom, nem használom azt a funkcióját -
5/4es Floppy
csendes tag
Sziasztok!
Én olyan bővítményt keresek, ami a címsorba beírt címet új tabon nyitja meg. Ne kérdezzétek, hogy ez miért jó, egy ismerősömnek kell, mert a Crazy Beowsere így működött...
Örök hála minden segítségért!
FD -
Realradical
őstag
Az írás első részében felsorolt kiterjesztésekre szakértő arccal bólogattam, hogy bizony ez kell, pont jó...a másodikban meg olyanokat nézek, hogy minden 2.-ra jé ba****skulcs ilyen is van!
Rakom is fel a többségét. -
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #26 üzenetére
Egy apró tipp: van a ColorZilla nevű kiterjesztés. Ha rámész a segítségével egy elemre, akkor pirossal bekeretezi az oldalon, és az Állapotsorban kiír egy csomó dolgot, nemcsak a színét. Asszem alapból kiírja azt is, hogy milyen elem, és milyen azonosítója, stb-je van (de ha nem, a beállításainál meg lehet adni, ez a %element% a paraméterek közül). Szvsz ezzel a legkönnyebb, de persze lehet Web Developerrel vagy a DOM Inspectorral is nézegetni. A szabályokhoz meg nem árt némi CSS-ismeret, de a felépítésük kb az, amit írtam, a háttérszín background-color, a betűszín simán csak color, mást meg nem nagyon szokás változtatni.
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #24 üzenetére
Mármint középen a cikkek hátterét? Ugyanez, csak nem body, hanem #midh (és a prohardver helyett logout). Spórolhatsz is a kóddal (nem kell kétszer leírni), ha vesszővel választod el egymástól azokat, amikre ugyanaz vonatkozik:
@-moz-document domain('prohardver.hu') {
body, #midh { background-color: #E7E1D1 !important } } -
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #22 üzenetére
Akkor miért nem kérdezted eddig?
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #19 üzenetére
Az nem egy csík, az az egész oldal háttere.
Pl ha beírod a userContent.css-be, hogy:
@-moz-document domain('prohardver.hu') {
body { background-color: #E7E1D1 !important } }
[Szerkesztve] -
DeltaPower
addikt
válasz
DeltaPower #18 üzenetére
franc, lejártam... már benne van a fejlesztő TODO-jában a ''Disable Flash'' menüpont
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #15 üzenetére
-
Sil
senior tag
válasz
DeltaPower #12 üzenetére
Nem találod, mert nem kiterjesztés, hanem plugin. Ezeket az about:plugins címen tudod megnézni, és többnyire a program mappáján belül a plugins nevű almappába teszi őket. (Ha az about:config-ban átállítod a plugin.expose_full_path kulcsot true-ra, akkor fogja mutatni a teljes elérési utat is. Amúgy minden Firefoxos plugin fájlneve NP-vel kezdődik, mint Netscape Plugin...) Kiterjesztés nélkül legegyszerűbben letiltani ezeket úgy lehet, ha kilépsz a programból, megkeresed az adott fájlokat és mondjuk átnevezed.
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun #11 üzenetére
Mert az 1.5.x verziók (bár már volt bennük Canvas támogatás) még nem tudták a toDataURL-t, ami kell hozzá. Lassan át kéne majd állnod 2.0.x-re, az 1.5-ös sorozat nem fog tovább frissülni már.
-
Winner_hun
félisten
válasz
DeltaPower #12 üzenetére
I. rész Flashblock-ot keresd: [link]
Remélem erre godoltál -
DeltaPower
addikt
egész jó kis válogatás
valaki tud olyan pluginről amivel a flash animációk kezelését lehet kikapcsolni? (pl. flash detektáló teszteléséhez). nekem eddig nem sikerült találnom. IE-ben le lehet tiltani a plugineket, de a fox kiterjesztései közt nem jelenik meg a flash plugin. vagy csak én nem találom -
Sil
senior tag
Jut eszembe, Screen Grab! Ezt mondtam már? Remek kis screenshotokat lehet vele csinálni a honlapokról (akár az egész oldalról, az épp nem látható részekről is). JPG vagy PNG formátumot is tud (szvsz a PNG jobb).
-
Stiky
senior tag
válasz
Winner_hun #8 üzenetére
Hmmm, lehet megnézem. Egy próbát megér.
-
Winner_hun
félisten
Próbáltam, nem igazán tetszett. Az infoRSS az állapotsoron jelzi, ha van valami, a Sage meg nem tudom pontosan hogy működik, könyvjelzőkhöz pakolt valamit, nem is hagytam fent, marad az infoRSS, nekem az nagyon bejött
Igaz a beállításokkal meg kell szenvedni de megéri
[Szerkesztve] -
Stiky
senior tag
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
A Sage nevű RSS alaklmatosságot próbáltad már?! Esetleg az infoRSS jobb/egyszerűbb?!
-
Winner_hun
félisten
A Google Video Downloader biztos, hogy kell?
1. a guglis videókat le lehet tölteni, legalább is le lehetett, rég nem próbáltam már
2. a VideoDownloader nem tudja letölteni a guglis videókat? Mert HA jól emlékszek le tudja tölteni, fent volt az a kiterjesztés is, de én már csak a DownloadHelper-t használom, leszed mindent -
grayback
csendes tag
Folytatás...
Gmail Manager - [link]
Google Video Downloader - [link]
GooglePreview - [link]
Mouse Gestures - [link]
StumbleUpon - [link]
Viamatic foXpose - [link]
VideoDownloader - [link]
FireTune - [link]
Mozilla Firefox böngészőt optimalizálhatjuk az ingyenes magyar nyelvű FireTune segítségével. A program három optimalizálást tartalmaz: számítógép sebesség, egyéb optimalizálás, valamint hasznos optimalizálás.
hát kb. ezek amiket használ(gatok)..... -
cucka
addikt
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
kb. az összes nagyon jó plugint kihagytad, amit használok
web developer (ez tényleg nélkülözhetetlen), html validator, dom inspector, cookie editor, firebug, mouse gestures.
mod: kimaradt a dom inspector, bár az része az alap firefox-nak is.
[Szerkesztve] -
grayback
csendes tag
Szia(sztok),
Nem olvastam végig az előző rész összes hozzászólását, így ha már volt a következők közül valami, akkor elnézést:
All-In-One Sidebar - [link]
Az Opera böngésző oldalsávjához hasonló funkciójú Firefox-kiterjesztés.
Download Manager Tweak - [link]
Kiegészítés a FF letöltőjéhez.
Időkép plugin - [link]
A Firefox böngésző tálcáján is követhetjük az időjárást az Időkép weblapról (www.idokep.hu).
ImgLikeOpera - [link]
Olyan lesz a FF az oldalak megjelenítésenel, mint az Opera.
PageZoom - [link]
Firefox-kiterjesztés, mellyel az oldalakat nagyíthatjuk vagy kicsinyíthetjük.
Sage - [link]
RSS- és Atom-hírösszesítő kiterjesztés a Firefox böngészőhöz.
ScrapBook - [link]
Teljes weboldalt, annak egy részletét, vagy más dokumentumokat menthetjük el.
Tabbrowser Preferences - [link]
A többfüles böngészés számos rejtett beállításának módosítását lehetővé tévő Firefox-kiterjesztés
Cooliris Previews - [link]
Download Statusbar - [link]
Favicon Picker 2 - [link]
folytatom....
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Megérkezett a második rész, várom az észrevételeket, kérdéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest