- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Update Scanner ami tudomásom szerint a legközelebb áll hozzá.
-
Winner_hun
félisten
válasz
jobbacsabba #85 üzenetére
Esetleg itt kérdezd meg, több esélyed van a válaszra
-
Winner_hun
félisten
Azért, mert más topikokban nem az adott, hanem egy konkurencia termékről van szó, akkor azt a rossz szokást tovább kell terjeszteni? Úgy látszik a te hozzáállásod a tipikus. Legalább is a te szemszögedből.
Firefox topikban amúgy nincs ilyen rossz szokás, hogy az operáról halandzsálnak benne.
Ezennel megkérnélek, az operás hozzászólásaiddal maradj az opera böngészőhöz tartozó topikokban. Én legalább is nem tartok igényt a firefox írásaimhoz tartozó topikok opera böngésző beállításait, bemutatásait stb. tartalmazó hozzászólásokra. -
Winner_hun
félisten
F5 - frissítés, az oldalon mindent újra tölt
Ctrl+F5 - a cache-t üríti.
Egyedül a cookie törlést nem próbáltam, gondolom ott tárolja a dolgokat, hogy meddig, azt nem tudom, honlapkészítőktől függ az érvényességi idejük
mod: megnéztem most is, nem mentette el, ez pech. Az oldal alján ott van az Írjon nekünk rész, ez a mail cím van ott: info@t-online.hu kérdezd meg ott, hogy hogy lehetne megoldani, ők gondolom jobban tudják
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Természetesen megnéztem. Próbából kiválasztottam a csatornákat, majd a
gombra kattintottam, utána nyomtam F5-öt, Ctrl+F5-öt és amit elmentettem az ott maradt, szóval nem tudom, hogy mi lehet nálad a probléma. Szerintem ez kukiból dolgozik, esetleg azokat lehet, hogy törli a böngésző, mikor bezárod, azt nézd meg.
ps: sokan Wintereznek, IRL is mondták már...
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Eszközök / Kiterjesztések (1.x verziókban, 2.x-től kiegészítők néven fut, ha jól emlékszek) ott kiválasztod a flashblockot, dupla klikk rá és be tudod állítani. Vagy a tiltott flash tartalmon jobb klikk és a listából kviálasztod, ami kéne.
A lementéses dolgot nem értem, a nevem meg elírtad -
Winner_hun
félisten
[link]
A hozzá szólás alatti fehér részt nem tudom elszinesíteni, mit kell megadni annak?div#fo-vel nem mentem semmire sem
Amúgy a userContent.css-be beleírni lehet kisegítő szöveget vagy az megzavar mindent? Illetve ha több domain van (pl ph hozzászólás ablak hozzászólás része) akkor mindegyiknél új bejegyzést kell létrehozni, nem lehet ott is vesszős megoldást alkalmazni?
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
5/4es Floppy #30 üzenetére
[link]
Hogy hol, azt nem tudom, nem használom azt a funkcióját -
Winner_hun
félisten
válasz
DeltaPower #12 üzenetére
I. rész Flashblock-ot keresd: [link]
Remélem erre godoltál -
Winner_hun
félisten
Próbáltam, nem igazán tetszett. Az infoRSS az állapotsoron jelzi, ha van valami, a Sage meg nem tudom pontosan hogy működik, könyvjelzőkhöz pakolt valamit, nem is hagytam fent, marad az infoRSS, nekem az nagyon bejött
Igaz a beállításokkal meg kell szenvedni de megéri
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
A Google Video Downloader biztos, hogy kell?
1. a guglis videókat le lehet tölteni, legalább is le lehetett, rég nem próbáltam már
2. a VideoDownloader nem tudja letölteni a guglis videókat? Mert HA jól emlékszek le tudja tölteni, fent volt az a kiterjesztés is, de én már csak a DownloadHelper-t használom, leszed mindent -
Winner_hun
félisten
Megérkezett a második rész, várom az észrevételeket, kérdéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Metal topik
- Kerékpársportok
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest