- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Na de most én erősködtem vagy te? Ki akart elbeszélgetni a másikkal? Én veled, vagy te az üdülési csekkes kollégával?
Amúgy hol írtam hülyeséget? Kérdeztem négy dolgot, abból egyre válaszoltál nagy mellénnyel, mert te természetesen ismered az ide vonatkozó jogszabályt, úgyhogy mindenki, aki nem ismeri, az hülye műveletlen prosztó.
Nem feltétlen magamból indulok ki, hanem abból, hogy aki a hirdetést feladta, ő sem tudhatta, hogy amit tesz, az illegális. Nem hiszem, hogy csak a PH-val akart volna kicseszni. -
joshua7
veterán
Nana, pihenj azért egy kicsit...
Egyébként marhára nem tetszik ez az egész.Egy kedves fórumos kolléga pü-ben keresett meg, hogy itt van ez a topik. Természetesen nekem senki nem szólt, fogalmam sem volt róla, a kedves szerző meg szépen kirakta a nick-em, ezáltam az elérhetőségem, stb.
Nem is ezzel van a baj, mert vállalom a következményeket(?) a csekk miatt, ha lesz valami, de k*rvára nem tetszik, h ebben a formában történt a dolog nyilvánosságra hozatala. Látom, most már ki van törölve a név, de köszönöm szépen... így akart a szerző megszívatni vagy mivan? Nem úgy kellett volna, h először nekem szól mondjuk príviben vagy akárhogy? A gyomrom fordul föl az ilyentől...
A csekkről: tudtam h nem átruházható, de az enyémen nem szerepelt sem név, sem aláírás, és én ezt úgy értelmeztem, h nincs hozzám kötve, így 'átruházható'! Azért meg nehogymár én legyek a felelős, h az adott szerv/intézmény, ami a csekk megfelelő kitöltéséért felelős, trehány munkát végzett. Mégis, honnan a francból találjam ki, h ez meg az még kéne rá?
Be lett adva a csekk egyébként cserére, ennek már majd 3 hónapja. Ennyit az adott intézményről. Ráadásul le is húzzák az embert, mert hosszabbításnál levesznek 10%-ot, ami ráadásul az esetemben mégsem 4000, hanem 4800ft volt. És persze csekk még sehol. A postával is bénáztak, 1.5 hónap elteltével én telefonáltam rájuk, azt mondták, h a 'postán elkavarodott a levél'. Amint megérkezett én nyomban befizettem a 4800ft-ot. Ennek majd egy hónapja már. Csekk még mindig sehol...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest