- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
OTP-s, meg KH-s vagyok. Mindkettőnél van mobil- és ebankom is, mert kell.
Bankban, akkor jártam utoljára (nyáron, repjegy, meg szállásfoglalás céljából), mikor kellett nagyobb tételeket utalnom OTP-ről, és az ebankjuk nagyobb tételt csak mobil aláírással enged, nekem meg az még nem volt. (hála égnek szomszédasszony ott dolgozik, így bementem, magához intett (épp kevesen voltak, azok is ügyintézőnél), én elmondtam mi bajom, kért egy szlaszámot, átállította és ott, az ő gépén kipróbáltam, hogy minden oké-e, az volt.
Az ebankjuk jó, egyszerű, DE hétfőn 1400ig nagyon lassú tud lenni a sok kapcsolat miatt (ez még belefér, de néha morgolódok miatta. A bankon belüli átutalást (saját fizum) a céges szláról elküldés után azonnal teljesítik (mire átjelentkezem a saját ebankomba, addigra ott van). Anno mikor még nem volt ebank, az átutalást mindig megcsinálták, ha sürgős volt, csak a sort kellett kivárnom, ha nem volt sürgős, ment az érkeztetőbe... Nekem a tapasztalataim jók velük. Faternak volt egy kis afférja velük (a 1988ban felvett lakáshitel ki lett fizetve és két évre rá jött egy levél, hogy tartozás van (néhány ezer ft), akkor az ügyintézés f@sz volt ezért ő minden otp számláját megszüntette.
A KH ebankja is jó, viszont mivel chipkártyás, ezért 1-1,5 hét után használható csak. Amit nem szeretek benne, az az, hogy az egyenlegértesítőt nem időben küldik, tegnap például reggel 7-8 helyett csak estére ért a mobilomra.
Összességében velük sincs bajom. ÚH lekopogom, mind a két bankommal szerencsés vagyok.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- DUNE médialejátszók topicja
- Forrmell.enn
- Egy óra, két rendszer
- Medence topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW2521H
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest