- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
Hát az a demó nagyon el lett rontva még nálam is elég gyengén megy maxon a játék.
Remélem ezen változtatnak.
Itt van két videó amit én csináltam:
http://www.youtube.com/watch?v=EL-YfmGllSk
http://www.youtube.com/watch?v=RdIVw0EVcNE
Ezeken a videókon a játék maxon van minden Ultra, 1280x1024-es felbontásban. -
mazda626
addikt
-
tkazmer
addikt
Na azért ez talán tényleg nem az notimra való, holnap kipróbálom az asztalimon is. Alap beállításokon annyira szaggat, hogy az első kanyarban rommá törtem szegény autót, második menetnél már azért jóval tovább jutottam, de azért tényleg játszhatatlan. Próbáltam levenni a grafikát, de ugye ahhoz restartolni kell a játékot, nos nekem ez egy gép restartot is jelentett, ugyanis valszeg annyira felmelegedett a vga, hogy úgy döntött, hogy akkor most én lepihenek, köszönöm szépen, szó nem lehet róla, hogy még képet is adjak.Mondjuk lehet, igaza volt, mert az ölemben, még egy könyvön sem szellőzik olyan jól a gép, mint egy asztalon. Na mindegy, még kipróbálom most egyszer, aztán ha nagyon nem megy, inkább nfsmw-zek.
-
ahavasi
tag
nem maradsz le sok mindenről, ez a játék egy kalap szar. méltó utódja az előző colin-nak
a képek amik itt felvannak sorolva egytől-egyig photoshoppolt fake képek. (By codemasters)
ezek a por meg egyéb részletesebb dolgok valahogy kimaradtak a demóból...
a valóság: (demo): Fossá Bloomolt sz@r, egyszerűen nem látom az utat. már próbáltam hunyorogni is de nemnagyon segített (lol). az árnyékok botrányosan néznek ki. Az autó szépen ki van dolgozva, de a pálya már nem olyan nagy cucc, sőt az autó belső nézetből sem tűnik már olyan szépnek, mégis úgy megy a játék a kártyámon mint egy diavetítőn (X1600xt). fizika is érdekes, ha megcsúszik az autó murván, nem lehet normálisan ellenkorményozni. A másik fizikai csoda, a 410 lóerős buggy (vagymiarák) ami hátsókerekes elvileg. Namost, aszondom ha egy 50 lóerős lenne akkor kb. így menne ki a segge. no de, ez egy 410 lóerős pehelykönnyű jármű! ennek a picsájának úgy kéne összevissza mennie hogy alig bírd irányítani... de ez még kaparni se tud normálisanszörnyű. hányok a mostani játékoktól... már azt is eltudnám képzelni, hogy direkt nem írják meg normálisan a játékmotort hogy szaggasson, és fejlesszé gépet havonta
-
pisti
őstag
A demóban szinte semennyire nem skálázódott a teljesítmény a részletesség állításával. Nálam med-high-ultra között kb. 2 fps különbség volt, ilyen 16 vs 18 fps szinten.
Ezaz egyik nagy negatívum szerintem.
A másik meg a sínautó effektus. A demóban szerintem nagyon nem volt reális az autók mozgása, meg az a féktáv.
Én úgy vagyok vele, hogy nem a csili-vili grafika a lényeg egy ilyen játéknál.
Én inkább Richard Burns Rallyzok ezután is, az sokkal jobban visszaadja a rallyzás feelingjét, izgalmát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Parfüm topik
- Dark Souls sorozat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest