- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bosco_
csendes tag
Én a clone verziót szedtem le és az 1.1-es pachel se indul el, tudtok segíteni hogy mit csináljak hogy végre elinduljon??
-
Bosco_
csendes tag
Én a clone verziót szedtem le és az 1.1-es pachel se indul el, tudtok segíteni hogy mit csináljak hogy végre elinduljon??
-
da_no1
csendes tag
Sziasztok. Elindítom és nem csinál semmit. Feladatkezelő írja a folyamatoknál hogy fut, de nincs semmi ugyanúgy dolgozhatok tovább a windowsban. A konfigom: 3200+athlon64 1Gb ram, sapphire x850xt. Sp2 windows xp-m van.
Tesómnak 3500+athlon64 512mb ram x1600pro videókari. A windowsunk ugyanaz.
És a neki kifogástalanul működik.
Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
mongi_
aktív tag
Kérném itt folytatni a diszkurzust: [link]
-
Bagira01
veterán
1024x768 medium 4x elsimítás 40-45Fps
-
Bagira01
veterán
Szerintetek az aláírásomban szereplő konfigon menni fog?
-
válasz
PirosHello #138 üzenetére
X800XL-el nem is fog, mert tudomásom szerint shader model 3 kell hozzá, de 8800GTS-el el kéen indulnia. A legújabb DX van fent? Töltsd le a biztonság kedvéért.
-
lordEVO
tag
Miért megy el játékközben a motrnak a hangja??????
Van egy 24bites integrált hangkarim meg 2.1-es hang szórók.
Help -
mongi_
aktív tag
Rajtam kívűl még valakinél swappel a DiRT?
Szerk.: Nem olyan vészes, csak eléggé fárasztó folyton újrainditani a játékot ez miatt kb. 20 percenként.
[Szerkesztve] -
mongi_
aktív tag
-
mongi_
aktív tag
Most ahogy igy nosztalgiáztam a Gamespot-on, rátaláltam a Colin McRae Rally első részére. Hát igen, mit ne mondjak... a hét év azért hét év.
[link]
[link]
[link]
[link]
Aztán lecsapott a CM a második résszel is 2001-ben. A ''többség'' szerint ez volt az eddigi legjobb CMR rész, természetesen a Dirt után.Beszéljenek itt is a képek.
[link]
[link]
[link]
[link]
Meglepő módon 2002-ben a CM nem adott ki rally-s játékot. Hanem csak a 2003-as évben drukkolt elő a CMR harmadik részével. Ugylátszik az egy éves kihagyás látványosan meghozta gyümölcsét.
[link]
[link]
[link]
[link]
Ezt követően 2004-ben jelent meg a Colin Mcrae Rally 2005 c. játéka. Volt egy bizonyos 04-es kiadás is, de mivel most azt a GS nem taglalja pc játékként én se fogom megtenni, késő van már ahhoz.Természetes haladunk a korral, a grafikai is szépnek mondható még a mai gémer szemmel is. Jöjjenek képekben.
[link]
[link]
[link]
[link]
Érdekességek:
Colin McRae Rally (PC) Release Date: Feb 29, 2000
Colin McRae Rally 2.0 (PC) Release Date: Feb 14, 2001
Colin McRae Rally 3 (PC) Release Date: Jun 13, 2003
Colin McRae Rally 2005 (PC) Release Date: Oct 28, 2004
Colin McRae DiRT (PC) Release Date: Jun 19, 2007
[Szerkesztve] -
mongi_
aktív tag
Release Date: Jun 19, 2007 Nya már nem kell sokat aludni.
-
PirosHello
senior tag
válasz
PirosHello #138 üzenetére
Valszeg le kéne már gyalulnom a több éves XP-met, volt ezen már gépcsere, többféle vidikari cserélve, stb....A CleanDriver kb. 10 féle vidikari meghajtót ''ismer fel''...Más kérdés, hogy amikor megpróbálom vele ezeket leszedni, legközelebb mindig újra hozza őket a listában...De csak emiatt a játék miatt még nem fogom az XP-met eldobni, már kihúzom a Vistáig azt a hátralévő kis időt (talán egy éven belül váltok rá)....
-
PirosHello
senior tag
válasz
Salvador20 #136 üzenetére
XP 32 bites, kipróbáltam két ForceWarrel (158.22, és 160.02), valamint ATI vidikarival is (X800XL), semmivel sem indul!......
-
Gr3ddy
tag
válasz
Salvador20 #132 üzenetére
ehh nekem azt hiszem 50-60fps között mozog legújjabb nv driver (béta) és vista alatt
De majd otthonról többet fogok tudni mondani
[Szerkesztve] -
Salvador20
őstag
válasz
PirosHello #135 üzenetére
vistát használsz, vagy xp-t? próbálj FW-t cserélni....nem egy életbiztosítások még.....a fele béta még, meg ha kijön egy új játék rögtön kell új( pl company of heroes dx10-hez is kellet rögtön új...)
-
PirosHello
senior tag
Nekem sajnos valamiért nem indul el a játék, valamiért nem indul! Egyszer véletlenül elindult, aztán kilépett valami hibaüzivel (valami hibás memóriacímre való hivatkozással)
Ki tud segíteni? (Még a safe mód sem megy!) -
Tirexi
addikt
Hát az a demó nagyon el lett rontva még nálam is elég gyengén megy maxon a játék.
Remélem ezen változtatnak.
Itt van két videó amit én csináltam:
http://www.youtube.com/watch?v=EL-YfmGllSk
http://www.youtube.com/watch?v=RdIVw0EVcNE
Ezeken a videókon a játék maxon van minden Ultra, 1280x1024-es felbontásban. -
mongi_
aktív tag
Elvileg 15.-én fog megjelenni. Kitartás addig is, elvégre ott van a demó, amit addig lehet nyúzni. up
-
mongi_
aktív tag
válasz
Gallardo007 #127 üzenetére
A mi autónk.
Félre a tréfával, ha játszottál volna konzolon a WRC sorozattal, abban már régóta alkalmazzák az 1600-os kategóriát, amiben van Suzuki.
[Szerkesztve] -
Gallardo007
tag
És végre van benne S1600 as SUZUKI
-
Gallardo007
tag
Érdekes,hogy a legszebb és a legrosszab grafika közt szerintem nincs olyan hatalmas eltérés képminőségben,viszont fps ben igencsak, 1024ben mindem ultra 5-10fps, legxarabban 1024ben 35-40fps úgy, hogy a mirror be van kapcsolva a driver pedig ultrán van.
-
mongi_
aktív tag
válasz
cousin333 #124 üzenetére
Amikor persze van egy játék, ami miatt érdemes befektetni, akkor egy kicsit költök a pc-re.
De most a Colin miatt nem fogom újjítani, korrekten fut ezen a pc-n is.Annó igy voltam a Half-Life 2-vel is, az miatt speciel vettem egy új vga-t meg egy kis ramot. De az a befektetés megtérült, kárpótolt az élmény akkoriban.
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
Nem rossz játék, de 4600+-os X2-n, 2x1GB Geil-el, meg egy 8600GT vel igencsak kompromisszumokra kényszerültem
Mondjuk így is igen pofás maradt a game, számos effekt kiapcsolása meg sem látszott a látványvilágban, de teljesítményben annál inkább
-
Gallardo007
tag
Nekem 1024x768 ban mediumon minden full jól megy pedig nincs erőművem.
-
mazda626
addikt
-
mongi_
aktív tag
válasz
mazda626 #114 üzenetére
tkazmer: Jaja, iszonyat hogy megnőtt a memóriaigény mostanság. Az ajánlott már 2GB, lassan 4 lesz.
Hát ne is várd, hogy ezek a számok csökkenni fognak. Mit vársz, jobb és szebb játéknak természetes, hogy kell a ''kakaó''. Azon meg ne síránkozz, hogy ilyen hirtelen megnőtt a játékoknak a memória és egyéb hardver igénye, elvégre is a next-gen játékok korszakát éljük. Akinek meg kevés egy adott játékhoz a memóriája vagy videókártyája vagy még sorolhatnám az szerezzen be adott esetben több ramot, vagy játszon vele alacsonyabb beállításokon. Ez abszolút nem oltás gyanánt írom, csak gondolkozz el ezen, miután itt annyira meglepődsz a számokon. Peace
[Szerkesztve] -
mongi_
aktív tag
[link]
Csináltam pár képet. Jó nézegetést!
Szerk.: Ha probléma lenne a kicsomagolással szoljatok, korrigálom a hibát.
[Szerkesztve] -
mongi_
aktív tag
Meg azt is érdemes figyelembe venni, hogy a teljes verzió megjelenéséig még elég sokmindent állítgathatnak a játékban. Jelen esetben az irányításon is finomíthatnak, jobbá tehetik, valamint még a HDR-es gubancot is orvosolhatják. Ahogy szoktás mondani, ne ítélj elsőre, elvégre ez még csak egy demó, és nem a végleges játék.
-
mazda626
addikt
válasz
p a s s e r #104 üzenetére
Carbont 22-35FPS-sel toltam, inkább az első értékhez volt közel sokszor az FPS szám. Nekem nem volt zavaró, elég volt, autós gammához megfelelt. Ellenben FPS-t 40 FPS alatt nem is tolok.
tkazmer: Hmm. Legalább gond nélkül futhat a Winamp a háttérben. -
p a s s e r
őstag
Azé 20 fps bőven a szaggatás kategória... Egy ilyen játéknál, ahol egy erősebb kanyarban durván ''lapoz'' simán kell a 40 a folyamatos játékélményhez. Gondolj csak bele, a tv is 24 fps-t tol, mert onnantól látja a szemed folyamatosnak a képkockák egymásutánját... De egy ilyen játéknál, vagy pl az first person shootereknél több kell a folyamatosság érzethez.
-
mongi_
aktív tag
-
mongi_
aktív tag
Az a fránya bug.
Nekem speciel az szúrt szemet, amikor már a rajtnál teljesen össze volt törve a Subaru. Majd csinálok képet, ha ismét bekövetkezne.
Szerk.: A töréseknél mindig is bajba volt a CM, emlékszem amikor a Colin 2005-ben ugy tört szét a kocsim, hogy a szétszakadt darabok nem váltak le a kocsiról. Elég vicces volt.
[Szerkesztve] -
mazda626
addikt
Matrox Millenium G200-on elindul?
Jó lett az írás. Ha meglesz a gépem feltolom rá. Az irányítástól videók alapján sem vártam csodát, ellenben a töréssel és a lassítással elleszek egy darabig. -
N1
tag
Annyira szeretem nézni, amikor a több százezerért megvásárolt géppel sírtok, hogy szaggat x y legújabb játék.
Nem tehetek róla, ez perverzül tetszik -
MUŁĐER
addikt
nem vagy egyedül, xbox 360 analóg joy-ával is iszonyat az irányítás,egyedül a buggy sikerült jóra...
Nagyon hiányzik már egy jó rally-s game,mert megőrülök a műfajért,de sajnos ez nem az amire vártam...Csillog villog,szép,de autós játéknak pocsék...techdemónak jó max.Egy jóízűt nem lehet fötretni a kocsival. -
Zolee11
senior tag
''Engem igazából csak a totális irányithatatlansága zavart, billentyűzettel képtelenség játszani.''
Én is így érzem, 1 órát szenvedtem vele, ilyen irányíthatatlan játékkal még nem találkoztam, analog gamepad-el sem lehet irányítani. Egy picit kanyarodnék erre nekirántja a falnak, akadozik a kanyarodás, érdekes a gázadás tökéletesen lineáris, de a kanyarodást képtelenség belőni. Egyszerűen nem értem, 2007-et írunk és ilyet adnak ki. Én elhiszem h ha valaki csak ezzel játszik meg lehet szokni ezt a rángatást, de nekem valahogy nem megy... -
wwenigma
Jómunkásember
x2 3600+ , 2x1G/800 Kingmax Mars , 7300GT meghúzva, szépen vitte...
Év játéka cím esélyese lesz ez!
-
szumoo
senior tag
Nagyon szeretem a Colin sorozatot, de ahogy ezt elnézem nem sok esélyem van, h a mostani gépenem fusson nagyjából élvezhetően. Igaz a Test Drive is megy, csak a városokban akad 800-as felbontásban a többi helyen ok.
Elsőre, ahogy a képeket nézve jónak tűnik, letöltöm a demót és majd meglátjuk megy-e vagy nem.
Jó lett a cikk is köszönjük!
Szumoo -
Pistabaaa
aktív tag
Hali!
Nos a jó cikk hatására és mert néha napján eddig is kipróbáltam a Colin McRae Rally előző részeit, gondoltam teszek egy próbát:
AMD Turion64 2.0GHz
ATi Xpress 1100 128mb
1024mb dual-channel DDR2
Tehát a notimon bátorkodtam kipróbálni, tudtam, hogy nem 1600x1200-ban fogom tolni, de persze csak mert 1280x800-as wide a képrenyő.
Na de komolyra fordítva a szót, a bökkenő ott van, hogy el sem indul. Hm. Feladatkezelő, elvileg fut a drága, bár ''mindössze'' 33mb-ot zabál a memóriából, ja és CPU 97-98%-ban használja. Ennek ellenére nem igazán csinál úgy, mint aki épp be akar töltődni. Néha kicsit töltöget a vinyó, gondoltam várok, de 1,5-2 perc után mondom ez nem fog sokmindent alkotni, így hát felhagytam a próbálkozással.
Ötlet valakinek esetleg?
Ja és 32bites magyar Vista Business van a gépen (és a recommended részlegben XP/Vista van írva, meg gondolom nem fejlesztettek volna úgy, hogy egy már kiadott rendszeren ne fusson).
-
tkazmer
addikt
Na azért ez talán tényleg nem az notimra való, holnap kipróbálom az asztalimon is. Alap beállításokon annyira szaggat, hogy az első kanyarban rommá törtem szegény autót, második menetnél már azért jóval tovább jutottam, de azért tényleg játszhatatlan. Próbáltam levenni a grafikát, de ugye ahhoz restartolni kell a játékot, nos nekem ez egy gép restartot is jelentett, ugyanis valszeg annyira felmelegedett a vga, hogy úgy döntött, hogy akkor most én lepihenek, köszönöm szépen, szó nem lehet róla, hogy még képet is adjak.Mondjuk lehet, igaza volt, mert az ölemben, még egy könyvön sem szellőzik olyan jól a gép, mint egy asztalon. Na mindegy, még kipróbálom most egyszer, aztán ha nagyon nem megy, inkább nfsmw-zek.
-
mongi_
aktív tag
válasz
venember83 #73 üzenetére
Peace, én meg hülyén értelmeztem.
Na téma berekesztve!
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
Na kiváncsi vagyok, mit produkál majd a notimon(c2d 2ghz, 1gb ram, mob. x1400)..csak egyszer végre jöjjön le(lassú ez a sun.vogelburda.hu
)
-
mongi_
aktív tag
válasz
venember83 #71 üzenetére
Akkor tudom ajánlani az öcsémét...
-
mongi_
aktív tag
válasz
venember83 #67 üzenetére
Kabbe
Nekem egyenlőre megfelel a 7900GTGS-em.
[Szerkesztve] -
Brumi˘
addikt
válasz
Johnny Cage #30 üzenetére
Nekem az aláírásomba levő configgal highba simítás nélkül élvezhetően fut a game. De fullon már kéne neki 1-2 8800gts/gtx... Egyébként szép lett.
-
ahavasi
tag
nem maradsz le sok mindenről, ez a játék egy kalap szar. méltó utódja az előző colin-nak
a képek amik itt felvannak sorolva egytől-egyig photoshoppolt fake képek. (By codemasters)
ezek a por meg egyéb részletesebb dolgok valahogy kimaradtak a demóból...
a valóság: (demo): Fossá Bloomolt sz@r, egyszerűen nem látom az utat. már próbáltam hunyorogni is de nemnagyon segített (lol). az árnyékok botrányosan néznek ki. Az autó szépen ki van dolgozva, de a pálya már nem olyan nagy cucc, sőt az autó belső nézetből sem tűnik már olyan szépnek, mégis úgy megy a játék a kártyámon mint egy diavetítőn (X1600xt). fizika is érdekes, ha megcsúszik az autó murván, nem lehet normálisan ellenkorményozni. A másik fizikai csoda, a 410 lóerős buggy (vagymiarák) ami hátsókerekes elvileg. Namost, aszondom ha egy 50 lóerős lenne akkor kb. így menne ki a segge. no de, ez egy 410 lóerős pehelykönnyű jármű! ennek a picsájának úgy kéne összevissza mennie hogy alig bírd irányítani... de ez még kaparni se tud normálisanszörnyű. hányok a mostani játékoktól... már azt is eltudnám képzelni, hogy direkt nem írják meg normálisan a játékmotort hogy szaggasson, és fejlesszé gépet havonta
-
feka007
veterán
válasz
-=Lord Tom=- #61 üzenetére
wowowooow
Ez Isten grafó, szerzem is meg, nem tudtam, hogy ez ennyire király
-
mongi_
aktív tag
válasz
venember83 #62 üzenetére
Club3D 9500@9700 Ezzel?
-
mongi_
aktív tag
válasz
ez elég magas grafon készült (szinte max)
Jobban jársz ha lefotózod a beállításokat.Jó tanács.
Szerk.: Egyébként nálam ha felteszem ultrára a beállításokat, akkor egy idegesítő fénycsík pásztázik végig előttem az úton miközben megyek. Nem tudom, hogy másoknál is előfordult-e ez a hiba, de eléggé vicces na és persze furcsa, hogy miközbe megyek folyamatosan megy előttem az a fénycsík, mintha a Nap is versenyezne velem.
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
válasz
Akkor jo, jatszhato lesz nalam boven, yippie
-
mongi_
aktív tag
Naja, megszokás kérdése. Eleinte tényleg fura és eléggé vicces az irányítás, de miután már letett egy két menetet benne az ember, egyből jobban megy a vezetés is. Remélni lehet még mindig, hogy a teljes verzióban ezeket a hibákat kiküszöbölik. (gondolok itt még a HDR-es gubancokra is)
Szerk.: Vagy a későbbiekben kijön egy patch ami ezeket korrigálja. SZVSZ nem lett ez annyira rossz játék, ennyi hiba meg belefér. Tökéletes pc szoftvert még nem láttam, és persze mindenbe bele lehet kötni. Hogy ismételten ne csak dícsérjem a CMR-t.
[Szerkesztve] -
Jégkokó
veterán
Letöltöttem ezt a játékot , de vmi iszonyatosan irányíthatatlan az autó.Mindenfele meg csak éppen arra nem amerre szeretném
-
Leonyid84
tag
ez a játék tényleg ilyen szép mint a képeken?
vagy csak a szokásos parasztvakítás?
mert látom, hogy a képeket nem a szerző készítette (ami nem zavar amugy), éppen ezért túl szép, hogy elhiggyem
[Szerkesztve] -
Leonyid84
tag
szerintem nagyon jó lett a játék
-
mongi_
aktív tag
Hát én meg még jó anno játszottam a RBR-val, akkor is nem érdekelt ugy komolyabban a gém. De most annyira mondjátok, hogy ilyen realisztikus meg olyan jó a maga nemében, lehet, hogy nekem is ki kellene próbálnom ismételten és igy Colin után szabadon autókáznák abban a szimulátorban is. Csak elsőnek találjam meg a CD-t.
Szerk.: Amig nem jön ki a full verzsön addig ott lesz a jó kis RBR.Időtöltésnek remek lesz addig is.
[Szerkesztve] -
cizoe
őstag
Szerintem ocsmány ez a túl Blur-ozott terep.
-
pisti
őstag
A demóban szinte semennyire nem skálázódott a teljesítmény a részletesség állításával. Nálam med-high-ultra között kb. 2 fps különbség volt, ilyen 16 vs 18 fps szinten.
Ezaz egyik nagy negatívum szerintem.
A másik meg a sínautó effektus. A demóban szerintem nagyon nem volt reális az autók mozgása, meg az a féktáv.
Én úgy vagyok vele, hogy nem a csili-vili grafika a lényeg egy ilyen játéknál.
Én inkább Richard Burns Rallyzok ezután is, az sokkal jobban visszaadja a rallyzás feelingjét, izgalmát. -
ABnormal
őstag
jó kis kedvcsináló az irásod,kár,hogy x800-am van...ehhez kevés...marad a kolinkettő,a király.
-
Padisha
tag
válasz
Johnny Cage #48 üzenetére
éppen ezért konzolra való, igaz 1 igazi szimulátorhoz nem árt 1 kormány, szvsz nagyon messze van az f1-től, rFactortól, vagy akár a WTCC-től is
-
Padisha
tag
nekem abszolút nem jött be ez az agyon effektezett játék, a gépem bírja simán, de fél óráig csak azzal szenvedtem, hogy kikapcsolgassam azt a sok marhaságot, nem is életszerű, nem tudom minek erőltetik.
az íráshoz azért respect -
DemonDani
addikt
neked akkor gondolom 512es van. szal.
-
DemonDani
addikt
hat sztem meg igen. mert nem vok egyedul a problémammal.
-
Silenzio
addikt
válasz
strike-force #1 üzenetére
No igen. Nekem high-on kb 25 fps, a gép meg kb 135-be került márciusban... Nem kell sokat költeni, de 1-2 éves gépeken, kártyákkal már bajos az egész
Jól akkor jártál ha nemrégiben volt felújítás...
-
Macka
veterán
Nálam a rallySZIMULÁTOR a Richard Burns Rally. Netről lehet hozzá egy rakás mindent- így 2007-es szezon autóit, újratextúrázott pályákat, magyar bajnokságot, autónként legyártott hangot - letölteni. Így viszont verhetetlen. Nyilván kipróbálom majd a Dirtet is, könnyedebbmkikapcsolódás képpen, mert ha a Burns Rallyt realistic módban tolom, akkor ott kell figyelni. Nem kicsit,nagyon.
-
Coyot
őstag
válasz
DemonDani #37 üzenetére
ATIéknál sajnos ez van, ha a textúraméret meghaladja a vga memjét meghal az egész
amugy a véleményem ajátékról: elég arcade így a demo alapján, az meg igazán nagy LOL, hogy egy versenyen 5ször nőtt vissza a motorháztető, meg ugy minden ami lehulllik az autórólA grafika meg ez az ujhullámos, húzzunk shédert mindenre akkor nem kell annyit foglalkozni a modellekkel, ez kicsit nem tetszik de biztos én vagyok ilyen maradni csak
[Szerkesztve] -
DemonDani
addikt
Hello Mindenki! elit hun. csak anyit h azt nem igen hiszem h ultraban 8* elsimitassal meg 16* anizoval 16-17 volt utanna highban 2szeressel meg 25-30. ez lazan hujeseg... max ha olyan vgad van ami nem csinal meg vmi effektet...
az en gépem e4300@2,13, 2gb geil ultra@(4-5-5-15 945Mhz) es X1950PRO es nallam highban nem megy 29 ala de atlag 35-33. es mikor berakom ultraba 4 a max. (FRAPS)
annyit meg megteszek h most van egy 256os x1950prom de max 3 nap es megjon az 512esem. es megnezem azzal. mert az lehet h nagy a textura merete ezert fekszik ki szinte mindenen. mert hogy en a kepen nem latok ultra es high kozott jelentos modosulast az tuti...SZAL EGYENLORE EZ A DEMO AKKOR JO HA NEM VESSZUK FIGYELEMBE HOGY VAN ULTRA A GRAFIKANAL
-
p a s s e r
őstag
Siralmas, hogy megfektette a gépemet...
-
Muréna
őstag
Gépigény:
Minimum:
Windows XP
DirectX 9.0c
Pentium 4 @ 3.0GHz vagy Athlon 64 3000+
1GB RAM
Videokártya: GeForce 6800 / Radeon X1300 vagy jobb
DirectX kompatibilis hangkártya
Ajánlott:
Windows XP/Vista
DirectX 9.0c
Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz vagy Athlon X2 3800+
2GB RAM
Videokártya: GeForce 8800 vagy Radeon X1950
Creative Sound Blaster X-Fi hangkártya
Támogatott videokártyák:
ATi Radeon x1300, x1600, x1800, x1900, x1950
nVidia Geforce 6800, 7100, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8800 -
kem
addikt
Szerintetek elfog menni szépen egy 7600GS-el amit kihajt rendesen a proci?
Még nem tudom kipróbálni, egyelőre csak egy x300SE-t nyúzok
Nem találtam a neten rendszerkövetelményt... -
t-real
tag
Hát srácok én nem ezért vagy azért mondom, de nekem 2.8-ra húzott e6300-am van, 2giga 800mhz-es corsair ramom, x1900gt videókarim, még a winyók is sata2-esek raid0-ban, feltúrtam a grafikát maxra, hozzáteszem semmi élsimítás meg ilyenek, és ANNYIRA beszaggatott hogy másodpercenként ugrott egyet a kép, szóval tök 0-1fps-el ment, és több perc volt mire egyáltalán ki tudtam lépni a menübe!!!! És még nem is olyan régi driverreal mert a 7.4-es volt fent...
Szóval én nem tudom mit mondjak, hogy most iszonyat nagyot alkottak ezzel a motorral, vagy baszott optimalizálatlan, és iszonyat gyorsan javítaniuk kellene valamit, MERT ráadásul még sztem nem is egy csúcs kinézetre, kezdenek elmenni a carbonos túlcsicsázottság felé
Na mind1, nekem nagyon rossz élmény volt ez a demo... -
N1
tag
A fizikája milyen?
Van minimum RBR szintű, vagy ez is olyan, mint az előző kolinok? -
Johnny Cage
addikt
Hmm... azt hiszem mára az E6300-al szerelt gépek nem tartoznak az erőművek kategóriájába. Főleg nem 7300GT-vel támogatva, mint amilyen nekem is van. Viszont ha felhúzom (780/680) és kicsit pöccintek a CPU-n is (3Ghz fölé), akkor HIGH-on élsimitás nélkül egészen játszható - és gondolom a végső változatot még optimizálni fogják, úgyhogy nem mondanám, hogy brutális gépigénye lesz.
-
válasz
Motion_Blur #15 üzenetére
hát a ram lehet kevés lesz...
-
Alpi
tag
Nálam tök jól fut maxon a demója! Pedig nincs a legjobb gpu-m, bár igaz, hogy új!
Amúgy szvsz ez az első olyan ralli amiben tényleg úgy érzem mintha egy igazi rallyautó volánja mögött ülnék. Szerintem nagyon jó lett a demó. Remélem még políroznak rajta és a követelményeket is lentebb tolják, hogy más is, gyengébb gépeken is kipróbálhassa. A menüje nagyon fasza. Tényleg jó lett. A grafika fenomenális. Nagyon élethű. Hiába itt a next gen korszak, ami végre elérte a pc-t is! Amúgy anno nagyon ódzkodtam a rallys játékoktól, nem is szerettem őket, inkább maradt a NFS sorozat, de ez most valami új, érzem. Remélem más is megérzi majd... Jó játékot mindenkinek!
[Szerkesztve] -
John Fowler
tag
''A Colin történetében először végre ellenfelek és nem csak az idő ellen küzdhetünk.''
Ezt olvassátok el még egyszer. Majd megint.
Érzitek?
Félreértést elkerülendő, nem a cikkírót cikizem. Magát a jelenséget. 2007-et írunk. Mikor is jelent meg az első CMR? 7 éve? -
Memphysto
tag
Én is, én is, én is akarok ezzel játszani! Csakhát az X700
-
Daweee
őstag
Jó lesz ez!
Szombaton veszek 2 giga ramot, majd akkor kipróbálom
512megával egyelőre nem merek nekifutni -
mongi_
aktív tag
válasz
cousin333 #20 üzenetére
- az autó elég darabosan kanyarodik, a gombnyomásra nagyon gyorsan reagál (nyilván be lehet állítani valahol)
Naja, azon még csiszolhatnak, reméljük a legjobbakat és a teljes verzióban ezt a ''kis hibát'' korrigálják a készítők. Sokan mondtátok hogy a HDR-el is gondok vannak. Sajnos igen, azon is van még mit csiszolni, mert elég idegesítő ahogy egyes pályákon szinte már vakít az egész. Hogy ne csak dícsérjem a játékot ismételten.
Szerk.: Az irányítást én speciel nem tudtam beállítani, akinek sikerült, vagy megtalálta, hogy hol lehet (ha van egyáltalán) az jelenkezhetne. De sztem ez nem beállítás kérdése, hanem ez a csöppnyi hiba becsúszott, jójó, ennyi belefér ebbe a tökéletes szoftverbe.
[Szerkesztve] -
cousin333
addikt
Na, a cikk hatására én is kipróbáltam. Nem mentem sokat, csak néhány kört. Tapasztalatok:
- az autó elég darabosan kanyarodik, a gombnyomásra nagyon gyorsan reagál (nyilván be lehet állítani valahol)
- a grafikája nagyon szép, igaz, maximumon nem láttam, mert
- a gépigénye elég durva, csak azért nem szidom jobban, mert 64 bites Vista-n próbáltam, és nem tudom, ez mennyire az ő bűne. De akkor is, közepes beállításokkal, szél-effekt és élsimítás nélkül 1280x1024-ben 7-8 fps, ez azért szíven ütött... Ugyanez 800x600-ban 17-20 fps, de itt már elég csúnyán pixeles.
Jó géppel viszont jó játék lehet.
-
mongi_
aktív tag
válasz
venember83 #14 üzenetére
Nem kotekedes, de szemet szurt: Fiast 131.
Köszönöm szépen, hiba javítva! -
petyus_
senior tag
Options-ban hiába veszed ki, elvileg itt lehet kikapcsolni HDR-t eg midnen hülyeséget, nem próbáltam, de azt írták róla, h szebb anélkül, de nem lesz gyorsabb.
C:\Documents and Settings\All Users\Documents\Codemasters\DiRTDemo\hardwaresettings\hardware_settings_config.xml -
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #15 üzenetére
22''-es LCD-hez mar kell is vidkari, h nativ felbontasban jol menjenek a game-ek. Mekkora makom van a 17''-es CRT-mmel
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
A maga kategóriájában király, és végre olyan gépem van, amivel tudom bökni normális felbontáson
-
venember83
nagyúr
Nem kotekedes, de szemet szurt: Fiast 131.
RB rallye szerintem is jobb, legalabbis realisabb, de turelem es kormany szukseges hozza mindenkepp. Arcade-szerusegnek meg CMR-nel nincs jobb, szemely szerint valamiert a 2es volt a kedvencem, remelem ez is jo lesz, hw-el viszonylag nincs gond, gondolom venice 3200+, 1GB RAM, 7950GT eleg lesz neki 1024ben szurok nelkul, minel magasabb reszletesseggel, de ha kozepszintnel feljebb tolhatom, akkor nekem boven eleg. Soha nem erdekelt annyira a grafika, jatekmenet legyen elvezetes, jo, mondjuk Stunts-nal legyen szebb, de ez nem nagy keres.
Jo iras, en is varom mar a jatekot, meg a 7950gt-m -
Fanyuvo
tag
Azt meg tudja nekem valaki mondani, hogy mikent lehet kikapcsolni a glow/shine/bloom-ot ki-hogy hivja. Mert kieg tole a szemem. Options-ben mar mindent levettem, de ugyan olyan.
-
petyus_
senior tag
A Colin történetében először végre ellenfelek és nem csak az idő ellen küzdhetünk.''
A Colin 2-ben arcade-ban voltak ellenfelek....
Amúgy nekem is tetszik a játék, X1950Pro-n majdnem minden high-on fut rendesen, és elég szép, csak nekem annyira nem jön be ez a motion blur, nagyon el van mosva minden, meg mintha mindig napnyugtakor autóznál. A Colin meg sosem a realitása miatt volt jó, ez nem szimulátor, arra ott a Richard Burns Rally
[Szerkesztve] -
peba0706
csendes tag
A Colin 2 kivételével az összes megjelent CMR-t halál unalmasnak tartom. Nekem megaludt a tejfel a számban játék közben. Nincs semmi, csak megyek előre, egy kanyar jobbra, egy balra, finish. Pukk.
-
ansell
tag
demo multiplayer része elég mókás, néha magyarokkal is összefut az ember.
best time-om: 3:08 van még mit csiszolni (tudomásom szerint 2:54 az alltime best)
7végén beizzítom a momo-t és megnézem vele... -
arpeen2
senior tag
Én még mindig nem tudtam motorhangot előcsikarni a demoban pedig nálam ez adná a játékélmény 50%-át. Persze olyan rallyjátékkal nem nagyon találkoztam ahol rallyautó hangot hallottam volna és ez nem piszkálódás, aki volt már igazi rallyn és hallott WRC hangot az tudja miről beszélek.
-
elit_hun
őstag
nagyon jó játék, viszont tényleg nagyon gépigényes
Mindent a maxra húzva+driverben bekapcsoltam a 8*AA,t és 16*AF-et alig réte el a 16-17 FPS átlagot, de 14 alá nem esett ''szerencsére'' az FPS szám
(FRAPS-el mértem átlagot meg mindent) Aztán a 8*AA-ból lett 2*AA és az ULTRA-bol highokat csináltam, fákat levetttem közepesre+a szélizét is kikapcsoltam, így megvan a 25-32FPS
-
mongi_
aktív tag
Hát nem tudom. A maga nemében tényleg szép és jó az a játék is. Ha realisztikusságról beszélünk akkor tényleg veri a Colin-t, de nem szabad megfeletkezni arról sem, hogy a grafikai megoldásokkal már nincs a toppon az a játék. Sajnos. Azt kellene egy új köntösbe bújtatni, és máris ütné minden téren a CMR-t.
Szerk: Hogy ne csak mindig dícsérjem a Colin-t.
[Szerkesztve] -
gabó
tag
Hi,
Xbox360-on próbáltam és valóban egy kellemes arcade rally. Szerint A RB sokkal relisztikusabb mint bármelyik Colin.
üdv, -
mongi_
aktív tag
válasz
strike-force #1 üzenetére
Köszömöm. Naja, azt inkább nem részleteztem, nem akartam elvenni a halandók kedvét a játéktól.
Hát mindenesetre aki komolyabb grafikán akarja élvezni a játékot, annak nem árt beszerezni egy erős pc-t.
-
egyet már tudunk róla: isssszonyatos gépigénye van/lesz, ha azt szeretnéd, hogy szépen szaladjon.
egyébként maga az írás tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged