- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
Ezen gondolkozok azóta is, meg persze jött a levélre egy kedves, távolságra, időre hivatkozó válasz is, ami részben érv, részben magyarázás...szóval elgondolkodtatott a dolog még ennél is továbbiakra, tény, hogy a szélsőségek között váltottam egyikről másikra, de máshogy nem nagyon tudnám belőni az optimálisat...
amúgy a statisztikát a végén tényleg közhírré tehetnéd, eléggé érdekel a téma most.
-
-FreaK-
veterán
Öcsém hajszálpontosan ilyen.. régebben nekem is volt egy hasonló korszakom de szerencsére már kinőttem belőle. Öcsémen viszont nem giazán látom h hajlana ez irányba.. barátai nem naon vannak, csak néhány osztálytársa akikkel neten tartja a kapcsolatot ha nem suliban vannak. Próbálom valahogy kirángatni ebből a helyzetből, de sajna nem sok sikerrel, meg eszembejut hogy a szüleim sem tudtak velem mit kezdeni mikor én voltam így..
-
szepi79
őstag
én a párommal a WoWban ismerkedtem meg (World of Warcraft, online játék), ami ugyan nem kifejezetten chat-program, de nagyon erősen a közösségre épít. szóval úgy 2 éve ismerkedtünk meg, de úgy 1 éven keresztül túl sokat nem dumáltunk, aztán kb. 1 éve kezdtünk el sokat pofázni egymással, ekkortájt vettük fel egymást MSNre is. múlt nyáron találkoztunk először, szimpatikusak voltunk egymásnak, de akkor még semmi nem volt, aztán még párszor összejártunk, és végül szeptemberben jöttünk össze, azóta együtt vagyunk
-
Lenyegtelen
újonc
Helósztok.Teljesen ésszerűtlennek/logikátlannak tűnő kéréssel fordulok hozzátok.Nagy segítség kellene...Nagyon-nagy.Mielőtt elolvasnátok,közlöm,hogy amit leírok,a valóságnak megfelel(ha nem hiszitek,az sem baj,csak segítsetek).Minden szót teljesen komolyan gondolok,nincs semmi átverés benn.Légyszíves minél többen válaszoljatok nagyon rövid időn belül.Előre is köszönöm. Tehát a ''feladat'':
Tönkre kellene tenni valaki életét a neten keresztül.Nem szó szerint,csak az összes ismerősével tudatni kellene,milyen ember ő valójában.Engem 4 hónapon keresztül úgymond át..szott.4 Hónapig...Nagyon sok idő...Mindenem odaadtam volna érte...De ez lényegtelen.Minél több okos kis ötletet/praktikus infókat kérnék tőletek,hogyan kivitelezhető ez legprofibban.Tudom, vagy elmebajosnak vagy idiótának gondoltok (nem is érdekel), csak segítsetek.Nem érdekelnek különvélemények/kritikák,szimplán szakmai tanácsokat kérek...Nem érdekel,mit gondoltok,milyen ember vagyok...(De most engem tönkretettek...Szó szerint) Bármilyen tanácsnak örülök...Amennyiben törlitek rövid időn belül a hozzászólásom, kérem az első embert(aki remélem,hogy nem admin),hogy névtelenül/ánévvel tegye fel másik fórumra,vagy ismerősei közt ossza meg a problémám.Adok egy MSN címet, ami ''véletlenül generált'' ,és IP címem sem tudjátok ellenőrizni(naponta változik).Tehát a cím:[feltört cím, a tulaj nem tud róla]:
h_hangtechnika@freemail.hu
Ilyen címre senkisem gyanakodna, egy cég címe. Minden segítséget köszönök előre is!
Varga Béla, vagy mi volt nevem... -
Yushchenko
őstag
-
ftc
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest