Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lenyegtelen

újonc

válasz szasza_1 #1 üzenetére

Helósztok.Teljesen ésszerűtlennek/logikátlannak tűnő kéréssel fordulok hozzátok.Nagy segítség kellene...Nagyon-nagy.Mielőtt elolvasnátok,közlöm,hogy amit leírok,a valóságnak megfelel(ha nem hiszitek,az sem baj,csak segítsetek).Minden szót teljesen komolyan gondolok,nincs semmi átverés benn.Légyszíves minél többen válaszoljatok nagyon rövid időn belül.Előre is köszönöm. Tehát a ''feladat'':
    Tönkre kellene tenni valaki életét a neten keresztül.Nem szó szerint,csak az összes ismerősével tudatni kellene,milyen ember ő valójában.Engem 4 hónapon keresztül úgymond át..szott.4 Hónapig...Nagyon sok idő...Mindenem odaadtam volna érte...De ez lényegtelen.Minél több okos kis ötletet/praktikus infókat kérnék tőletek,hogyan kivitelezhető ez legprofibban.Tudom, vagy elmebajosnak vagy idiótának gondoltok (nem is érdekel), csak segítsetek.Nem érdekelnek különvélemények/kritikák,szimplán szakmai tanácsokat kérek...Nem érdekel,mit gondoltok,milyen ember vagyok...(De most engem tönkretettek...Szó szerint) Bármilyen tanácsnak örülök...Amennyiben törlitek rövid időn belül a hozzászólásom, kérem az első embert(aki remélem,hogy nem admin),hogy névtelenül/ánévvel tegye fel másik fórumra,vagy ismerősei közt ossza meg a problémám.Adok egy MSN címet, ami ''véletlenül generált'' ,és IP címem sem tudjátok ellenőrizni(naponta változik).Tehát a cím:[feltört cím, a tulaj nem tud róla]:
    h_hangtechnika@freemail.hu
    Ilyen címre senkisem gyanakodna, egy cég címe. Minden segítséget köszönök előre is!

Varga Béla, vagy mi volt nevem...

Új hozzászólás Aktív témák