- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenyegtelen
újonc
Helósztok.Teljesen ésszerűtlennek/logikátlannak tűnő kéréssel fordulok hozzátok.Nagy segítség kellene...Nagyon-nagy.Mielőtt elolvasnátok,közlöm,hogy amit leírok,a valóságnak megfelel(ha nem hiszitek,az sem baj,csak segítsetek).Minden szót teljesen komolyan gondolok,nincs semmi átverés benn.Légyszíves minél többen válaszoljatok nagyon rövid időn belül.Előre is köszönöm. Tehát a ''feladat'':
Tönkre kellene tenni valaki életét a neten keresztül.Nem szó szerint,csak az összes ismerősével tudatni kellene,milyen ember ő valójában.Engem 4 hónapon keresztül úgymond át..szott.4 Hónapig...Nagyon sok idő...Mindenem odaadtam volna érte...De ez lényegtelen.Minél több okos kis ötletet/praktikus infókat kérnék tőletek,hogyan kivitelezhető ez legprofibban.Tudom, vagy elmebajosnak vagy idiótának gondoltok (nem is érdekel), csak segítsetek.Nem érdekelnek különvélemények/kritikák,szimplán szakmai tanácsokat kérek...Nem érdekel,mit gondoltok,milyen ember vagyok...(De most engem tönkretettek...Szó szerint) Bármilyen tanácsnak örülök...Amennyiben törlitek rövid időn belül a hozzászólásom, kérem az első embert(aki remélem,hogy nem admin),hogy névtelenül/ánévvel tegye fel másik fórumra,vagy ismerősei közt ossza meg a problémám.Adok egy MSN címet, ami ''véletlenül generált'' ,és IP címem sem tudjátok ellenőrizni(naponta változik).Tehát a cím:[feltört cím, a tulaj nem tud róla]:
h_hangtechnika@freemail.hu
Ilyen címre senkisem gyanakodna, egy cég címe. Minden segítséget köszönök előre is!
Varga Béla, vagy mi volt nevem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest