- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Én is ilyen karit néztem és fogok is venne jövő év elején.
Amugy a Zalman VF700AlCu elég lenne rá hűtésnek? -
pdave
aktív tag
nemrég lettem egy ilyen kártya szerencsés tulajdonosa (agp sapphire 1950pro 512 ram). a tesztben is ilyen kártya szerepel, de érdekes módon nekem más a doboza, meg nincs hozzá játék. ez még nem olyan gáz, de ha feltelepítem az ati catalyst control centert, nem indul el, csak hibaüzenetet dob ki, az everest meg nem látja a kártyámat. ti tapasztaltatok valami hasonlót? állítgatnék rajta, meg megnézném a pontos adatait, de így nehezen...
amúgy király a kártya, meg vagyok vele elégedve, bár még nem nyúztam annyit. -
coderman
csendes tag
Sziasztok! 400w-os táp elhajt egy ilyet? Mellette 1 db vinyo és 1 dvd iró lenne még.
-
Tuco78
aktív tag
A legjobb kari amit emberi áron lehet venni! Nekem asus van a hűtés miatt. Sztem jobb mint a sapphire! Baromi halk és nagyon jól hűt! Igaz, hogy drágább de szerintem megéri!
-
juhi07
senior tag
Várom a 2-dik rész
-
Daweee
őstag
válasz
mézespálinka #48 üzenetére
-
mézespálinka
senior tag
hali!
kéne egy kis help!:
a story: új konfig: asus p5b, e6300, msi1950pro, 1gb ram, asus ház +táp(350).
a gond a következő: keményebb program közbe (pl 3dmark, vagy játékok) a gép kifagy. Először a jelenség úgy nézett ki hogy a monitor kikapcsolt, a gép meg mintha tovább ment volna(bekapcsolt állapotot mutatott), és semmire sem reagált, csak ha a bekapcsolást hosszan nyomom. Kisebb kétségbeesés után egy kis megnyugvás, aztán odáig jutottunk, hogy a proci alapon 60-65 fok, játék v 3dmark közbe elérte a 80 fokot is!!! bolt hív, mondják igazítsuk meg a hűtőt. meg is tettük, alaphőmérséklet 40fok, 53ig ment fel nagy terhelés alatt. na örültem hogy megoldódott de újabb 30p játék után a gép újfent kifagy. mostmár rendes fagyás is volt, tehát a monitoron kimerevedik a kép, illetve kék halált is produkált. Na mi lehet a gáz, hol lehet még hőmérsékletet mérni, hát a vga-n. nemtudom hogy ez gáz e de kifagyás elött i állapotokban 73fokig ment a vga hőmérséklete. Akinek van valami ötlete, bármi tippe, légyszi írjon mert én sajna nem nagoyn értek hozzá de eléggé kétségbe vagyok esve. amugy azért ide írtam mert most más ötlet lévén a vga a leggyanúsabb.
vVárom mihamarabbi válaszaitokat.Előre is köszönöm. -
feka007
veterán
Legyen a folytatásban R6:Vegas, BF 2142 és carbon is
Amúgy nem sok egy kicsit a karitól a 75 fok?Nekem gyári hűtéses 8800 GTX-szel megy ennyit 625/2000-en (és azért jóval többet fogyaszt...)
[Szerkesztve] -
Daweee
őstag
válasz
Uncool Ben #39 üzenetére
Köszi, majd a második rész képeit messzebbről fényképezem
Egyébként valószínűleg hétvégén lesz kész, mert hétköznap nem sok időm van játszogatni, de még bármi lehet.. -
Csapi007
veterán
Hello
Várjuk a folytatást. -
Uncool Ben
tag
Csak egy tipp. Fotózásnál kicsit próbálj meg távolabbról fókuszálni, mert láthatólag ilyen közelről nem tud a géped, és homályos lesz a kép. Az ajtó szép éles például
Persze kisebb lesz a téma a képen, de szépen kivágod a fontos részt (Irfanview-val 5 másodperc, nem kell hozzá Photoshop tudás), és azt kicsinyíted és teszed fel...
-
Creaft
csendes tag
Hali!
Tud e nekem mondani olyan hűtőt ami rámegy a X1950pro-ra és passzívan elviszi?
Mert ami tetszene Thermalright Hr-03 a prora nem megy rá csak az xt-re :(
Most vennék vgat és az ára és a teljesítménye is tetszik,de mivel a rendszeremben minden passzív hűtéses lesz nem szeretném a vga coolert hallgatni ami nem egy nagy élmény.Eddig a leghalkabb hűtő amit ajánlottak az Ac accelero X2.
Köszi a segítséget! -
elit_hun
őstag
válasz
Komplikato #34 üzenetére
Hát szerintem a 7800GS+(Nem a sima 7800GS,a sima 7800GS 16 pipa,a 7800GS+ meg 24!)
erősebb az X1950pro-nál.
7800GS+ 661/1420-on egy 2,5-ös C2D-óval megtámogatva 6017 pöty 3Dmark 06-ban!Egy X2 3800+-al minden alapon meg 4200 pöty,azé nem gyenge -
Daweee
őstag
válasz
Komplikato #34 üzenetére
hány bőrt húznak még le szerencsétlen AGP-ről?
Akinek van pénze egy 100K-s VGA-ra nehogymár ne legyen pénze egy redvás PCI-E alaplapra
Ráadásul a pro-val a legerősebb AGP cím sincs veszélyben... Fejlesztenék inkább az R600-at ezzel az erővel...
-
Komplikato
veterán
OFF:
Jelenleg kaphatóból EZ a legerősebb AGP kártya, de gyártásban van már az AGP-s X1950XT is!
(Meg persze jön X1650XT is AGP-vel, de az keveseket hat meg ...) -
Daweee
őstag
Emberek rossz hírem van: a cod 2-nek kevés az 1 giga ram, 5-10fps-en megyeget, tehát fos.
DelArco-nak pedig priviben küldöm a minimum-eredményeket.
[Szerkesztve] -
Azt ítad lehet játékot kérni itt lennt a fórumban szal én kérnélek arra hogy a cod 2-öt nézd meg a legkissebb beálllításokkal is. Tehát 1024*768 kéne és asszem dx7(vagy talán dx 8.1 nemtom melyik van). Ha ezt nme akarod megírni a cikkben akkoris lécci nézd meg és küld el nekem privibe. előreis THX!
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz) #26 üzenetére
tudomásom szerint rev2-n a magfeszt is visszább vették... (alacsonyabb órajelre tekintettel)
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Quentin Ruby #24 üzenetére
Pontosan az, amit EQMontoya kolléga irt, amúgy meg nehogy azt hidd, hogy annyira forró. Engem is meglepett. GTR2-zés közben 25%kon forgatja a ventit.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Quentin Ruby #24 üzenetére
csupán annyi, h ha alszol mellette, nem éri el
-
Quentin Ruby
senior tag
válasz
(Kolombusz) #21 üzenetére
na de ennek mi a gyakorlati haszna??
kb 2 perc alatt eléri a 70 fokot és jöhet a hangorkán -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz) #21 üzenetére
az úgy korrekt. Nálam silencer, 26%
[Szerkesztve] -
HERR Z
veterán
''egy S-video-három RCA jellegű csatlakozó, gondolom a VIVO-t hivatott kiszolgálni''
Nemigazán, ez a HDTV kábele, hogy a szép nagy felbontású tévéket is ellássa megfelelő képmérettel -
EQMontoya
veterán
válasz
Quentin Ruby #19 üzenetére
hát, a software-es mérés nem mérés, ezt tudjuk... ez inkább arra jó, hogy hőmérséklet változást egész jól mér, pl nálam az ati silencer kb 15-20 fokot jelentett tuning esetén
-
EQMontoya
veterán
nagyon kellett ennek a témának 2 topic...
-
dan390
aktív tag
de az auto csak 40szazalek az nem baj??
-
Daweee
őstag
És még annyit, hogy nem tudtok valami grafikon-szerkesztő progit a tesztek szemléltetésekhez, vagy MS office excell POWA
?
-
Daweee
őstag
válasz
Quentin Ruby #13 üzenetére
Nem értem milyen összefüggésben van az alaplap és a vga melegedése
akkor most zalmi-d van vagy dihidrogén-oxid-dal hűtessz?
-
Quentin Ruby
senior tag
még nem próbáltam a tuningot de azt hiszem azzal sem lenne gond.
érdekes ez a NFS carbon dolog...
Mikor még AMD rendszerem volt nyomtam, ott nekem sem voltak melegedési problémáim....
vagyis nem nagyon emlékszem rá....majd jött az asus p5b deluxe lap és a kártya igen érdekes dolgokat kezdett el csinálni...
ezek valszeg a lap miatt voltak így nem a kártya hibája bár a melegedése egyre jobban aggasztott majd ezek után jött a zalmi és a vízhűtés--- megérte........... -
Daweee
őstag
-
Speed®
titán
-
Daweee
őstag
-
dan390
aktív tag
az enyem msi es alapon 40 fok
2 ora carbon utan 56fok
a venti rivatunerben 60szazalekon
mennyire allitsam max de ne menjen tönkre -
Daweee
őstag
válasz
Quentin Ruby #2 üzenetére
Igen a hűtő nem a legjobb, énis gondolkoztam zalmin... lehet hogy majd cserélem. tuning neked hogy megy?
-
Quentin Ruby
senior tag
baba kártya.
.de a gyári hűtés egy kalap kaki sajnos...
.
a feteket sajnos semmilyen szinten nem hűti a mag felett van egy 2mm vastagságú rézlemez ez adja át a hőt az ''öntvényszerű '' hűtésnek... utóbbi egy öntött valami,mikor leszedtem elájultam a minőségétől(azt gondolná az ember,hogy ezen manapság nem spórolnak) ... a memória bordák hűtési megoldásáról nem is beszélek mert az valami kocsonyás anyaggal volt áthidalva mire a memória felületére ért ...
Amióta a vf900 zalmi hűtést és a hozzá kapott memória bordákat felhelyeztem, nincs melegedési problémám...gpu max 54 fokoselőtte 70-74 fok körül járt
[Szerkesztve] -
Daweee
őstag
Ide várom észrevételeiteket, kritikátokat, esetleges játék kéréseiteket, na jó és helyesírási hiba-javításokat
. Remélem tetszett az írás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest