- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt ítad lehet játékot kérni itt lennt a fórumban szal én kérnélek arra hogy a cod 2-öt nézd meg a legkissebb beálllításokkal is. Tehát 1024*768 kéne és asszem dx7(vagy talán dx 8.1 nemtom melyik van). Ha ezt nme akarod megírni a cikkben akkoris lécci nézd meg és küld el nekem privibe. előreis THX!
-
Quentin Ruby
senior tag
még nem próbáltam a tuningot de azt hiszem azzal sem lenne gond.
érdekes ez a NFS carbon dolog...
Mikor még AMD rendszerem volt nyomtam, ott nekem sem voltak melegedési problémáim....
vagyis nem nagyon emlékszem rá....majd jött az asus p5b deluxe lap és a kártya igen érdekes dolgokat kezdett el csinálni...
ezek valszeg a lap miatt voltak így nem a kártya hibája bár a melegedése egyre jobban aggasztott majd ezek után jött a zalmi és a vízhűtés--- megérte........... -
Speed®
titán
-
Quentin Ruby
senior tag
baba kártya.
.de a gyári hűtés egy kalap kaki sajnos...
.
a feteket sajnos semmilyen szinten nem hűti a mag felett van egy 2mm vastagságú rézlemez ez adja át a hőt az ''öntvényszerű '' hűtésnek... utóbbi egy öntött valami,mikor leszedtem elájultam a minőségétől
(azt gondolná az ember,hogy ezen manapság nem spórolnak) ... a memória bordák hűtési megoldásáról nem is beszélek mert az valami kocsonyás anyaggal volt áthidalva mire a memória felületére ért ... 
Amióta a vf900 zalmi hűtést és a hozzá kapott memória bordákat felhelyeztem, nincs melegedési problémám...gpu max 54 fokos
előtte 70-74 fok körül járt
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech MX Keys S prémium vezetéknélküli Mac/Windows billentyűzet, újszerű, 1 év garanciával!
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

De a fórumon olvasott tapasztalatok alapján kihagyom, ráhajtok egy X1950XTre. Aztán majd írok én is valami hasonlót, ha már eddig nem csábított el a Logout
lassúúú

.
(azt gondolná az ember,hogy ezen manapság nem spórolnak) ... a memória bordák hűtési megoldásáról nem is beszélek mert az valami kocsonyás anyaggal volt áthidalva mire a memória felületére ért ...