- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Szóval ott a fix hőtermelés, de egyáltalán nem mindegy hogyan, milyen tempóval és milyen irányba távozik.
Kösz, erre gondoltam én is, ezek szerint a hő mégsem vész el.
Nekem ránézésre mégsem tetszik az AC, mert a meleget fújja egyenesen az alaplapra, és ott gyülemlik a VGA, és az első bővítőkártya között (azt persze tudom hogy a meleg levegő felfele száll). Mondjuk a gyári Asus sem a hátsó házventibe fúj az tény, tehették volna a kártya ''hátoldalára'' rögtön, bár azt meg az északi híd nem csípné, és el se férne talán. Igazából a jövőben egy BTX szerű de annak újított változatát képzelném el mint házszabványt, amire szabványosan rácsatlakozhatna a VGA is. Persze kérdés a kétkártyás rendszerrel mi lesz
Nem ide tartozik de néha kedvem lenne megrugdosni a gyártókat olyan hülyeségeket csinálnak. Rev3.3-as lapot vettem, amit elvileg háromszor átterveztek/javítottak magyarán elvileg kellőképpen kiforrott, erre fel a SYS fan csatlakozót mégse merem használni mert mellette szorosan ott van egy kondi. Ha elkezdem benyomni a csatlakozót láthatóan mozdul a kondi is...
[Szerkesztve] -
mikk2000
őstag
Szerintem kicsit benne van az is a dologban, hogy a gyártóknak az a biznisz ha a gari idő után megfekszik az adott hardver.
Ebben lehet valami. De szerintem sok szemfüles ember van a világon, és nagy botrány lenne ha egszer csak sorozatban kezdenének megdögleni bizonyos vga gyártók bizonyos szériái. Te hallottál valaha ilyenről? VGA egyébként sem örökre szól sajnos, nemrég vettem a 1950Pro-t, és itt a DX10 lassan...
Meg aztán a 80 fokos GPU nem szokott jó hatással lenni a táp meg a HDD-k hőmérsékletére sem.
Jelen esetben a szóban levő 1950Pro hűtése zárt, tehát a hőmennyiség bennmarad a házban, nem jut rögtön ki a házból (azaz nem a házon kívülre fúj rögtön). Ebből az következik, hogy ha a kártya termel egy bizonyos hőmennyiséget, akkor az ott marad a házban (+házszellőzés). Úgy saccolom mindegy, hogy a GPU hány fokos ebből a szempontból. Érdekes lenne kipróbálni ugyanazt a kártyát kétféle hűtővel, mert szerintem egyformán melegíti a házat mindkét hűtő - a termelt hőmennyiség számít csak.
Most nyilván el fogod magyarázni mit gondolok rosszul, de kérlek, érthetően és röviden
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sorozatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged